Acht nieuwe coronabesmettingen in Suriname: nu 72 actieve cases

12
VIDEO: Man uit quarantaine Frans-Guyana ontsnapt en Suriname binnen gekomen

Nog acht personen zijn positief getest op het coronavirus in Suriname. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 82. Er zijn nu 72 actieve cases. 9 personen zijn genezen en 1 persoon is overleden.

Er is momenteel sprake van een explosieve groei van het aantal coronabesmettingen in Suriname. Om de explosieve groei tegen te gaan geldt er vanaf vandaag 4 juni, om 18.00 uur, een total lockdown in Suriname.

De Surinaamse samenleving mag zich alleen voor dringende dan wel noodzakelijke redenen op de openbare weg begeven. Dit duurt tot vrijdag 12 juni om 6 uur in de ochtend.


12 REACTIES

 1. Bouterse kan schelden op Nederland, maar ik hoor net op het nieuws (nos) dat Nederland Suriname gaat helpen om het Coronavirus in Suriname te bestrijden. Ze sturen alvast beademingaapperatuur naar Suriname. China schittert door niets van zich te laten horen, terwijl alles wat de klok in de Suriname van Bouterse slaat China is. Zijn bevriende Naties laten niets van zich horen.


  Maak melding

 2. Nederland gaat beademingsapparatuur leveren aan een ziekenhuis in Suriname. Nederland draagt Suriname een warm hart toe maar het is niet wederzijds gezien de vele negativiteit die men uitbraakt over Nederland,de Nederlanders en de Surineds.En waarom toch eigenlijk???
  Wij zijn altijd genegen pakketten,geld,medische goederen,schoolbenodigdheden a la dol te sturen zonder rancuneuze gevoelens.en dat is best triest te noemen!!!


  Maak melding

 3. Verwacht nog een paar honderd gevallen. Kan zelfs oplopen tot een paar duizend.

  Die verspreiding moet plaats hebben gevonden tijdens de verkiezingen. Kan niet anders, er waren immers bijna 200.000 mensen op straat. Misschien wel meer zelfs..


  Maak melding

 4. Wendy

  4 juni 2020 At 22:23

  Nederland hoeft geen moer te sturen.
  Laten ze ons gestolen €19,5 terugzetten.
  Agent in nl gepakt met kilo coke. Straks hoor je ht is van Bouterse.
  Met Bouterse of zonder Bouterse. Nederland komt niet aan ons gas en olie.
  De gasten die dood zullen gaan aan covid zijn de aanhangers van Abop. Dus jullie zijn blij

  ===============================

  Hebben ze je weer eens aan de azijn infuus gezet. De komende jaren ga je buigen voor de Oranje movement. Je hebt er mee te dealen, zo niet dan boek je maar een enkele reis naar Acra.


  Maak melding

 5. “Nako 4 juni 2020 At 23:13
  Is er een totaal lockdown in su?????ik merk er niks van!!!”

  Het is niet een total lockdown dat iedereen VERPLICHT thuis moet blijven. Tussen 6:00 en 18:00 mag men gewoon naar buiten.
  Dus in die zin is het een verlengde partial lockdown met strakkere maatregelen.

  Vandaar dat mensen in paniek zijn geraakt omdat men dacht dat ze waarschijnlijk 24/h thuis MOESTEN blijven. Maar vooralsnog hebben de autoriteiten dat niet opgelegd.


  Maak melding

 6. En nu gaan we zo mer onszelf om hihihi.. Eerst het verraad en nu de duidelijke agenda de moderne slaaf die niet schroomt zichzelf en anderen te verkopen om een bepaalde ideologie… Dat kortzichtig denken… Die witte man Bah!!! Maarja se meerderheid zit op te popelen, wat te doen?!! Die ellenige mentalitiet, tja krabben, wanneer oh wanneer Suriname zullen we echt vrij zijn???… Hou je kop, je weet het toch, het is nooit verandert.. Hoezo nooir verandert?!! Die Redi Musu’s, zeg je dat we weer tegen elkaar zijn uitgespeeld? Nota bene in het jaar 2020 waar de technologie het schept om de geschiedenis in een klik voor je neus te hebben…. JA.. Oei wat heeft het te betekenen dan zijn we dom of worden we nooit 1?! Allebei is het antwoord, allebei!! Die gast heeft zich nooit verenigd met Suriname nog voordat hij bekleed wordt als president verkoopt hij de boel en zoals aangegeven was in hun propaganda is de grootste Redi Musu van ons land heel makkelijk om te kopen… Gedoemd zijn we, maar dan hebben we het ook deels te danken aan het slap beleid van ddb… hopa dan maar Wilhelminus van Nassau… met een druk op de knop staat iedereen recht, liever zetten we onze vlag maar weg dat zou beter zijn dan het te bespotten!!!! Zwakste natie ter wereld hoorde ik ze zeggen in het Caraibisch gebied en nu maak ik het mee… Heel makkelijk om te kopen gewoon omdat ze niet voelen voor dit land… Stelletje nederlanders die ons land vernietigen.. Ja ik zeg Nederlanders ze zijn allemaal geboren nederlanders… En die Pakito wat een grote verrader!!!!!! Jammer Suriname of zal ik zeggen Nederland’s Bitch!!!


  Maak melding

 7. Die deng bakra be drai dja omen fabriek oe be abie??????en omin fabriek oe ab now???nieteens een fucking suiker fabriek hebbn we kunne onderhoudn.iets wat in dit land werd produceerd en nu moeten we het importeren!wel als jy je land niet kan draaien en als je my hulp vraagd dan zal k je zeker helpen maaaar ik ga ook myn voordeel eruit halen.wie zou dat niet doen??als je geld leen by de bank.dan betaal j tog rente!we lul nanga bakra bakra Holland Holland.van myn part konden we nog kolonie blyven van holland.velen gaan hierop commentaar leveren mie sabie. Tenminste zou dit land niet ccc+ wordn.regels bo de in a kondre fabriek bo de.roko bo de gie alla sma.maar neen wie houd van regels nu in su??alla see na tjoekoe ondro tafra.ieder doet wat hy wil.kyk wat de chinezen hier doen in dit land over hun zegt niem wat.wel ik heb dit vaker buiten gehoord en k zeg het vandaag ooook want k ben ermee eens.sranang mang lesie!!lesie no ka toe.niks willen we zelf doen alles moet gedaan worden voor ons.ons grond is zo vruchtbaar wat kunne we niet allemaal planten.suriname is onafhankelijk maar t volk is nog steeds afhanklyk.cassave fabriek zou komen dat schryf af.weer hoorde ik zonnebloem gaat geplant worden we gaan olie producer dat Sref lasie.hoorde ook over suiker fabriek weet niet hoeveel hc suikerriet al geplant was dat Sref lasie.er is 1bacoven fabriek zelf daar heb je zoveel problen.dat moet ook verkocht worden en we moeten. Bacoven importeren makelyk snel en moeiteloos.a kondre dies kan mek monie tap omin fasie jere maar er word niet eraan gewerkt.ander vecht om aan de macht te komen weer vecht de ander om aan de macht te blyven.soso tekenfilm de soor oenoe.now na gado wang kan hep oenoe dat na ala!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.