vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: NIS ontsmet na aanwezigheid van persoon die besmet is met coronavirus

VIDEO: NIS ontsmet na aanwezigheid van persoon die besmet is met coronavirus

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Nationaal Indoor Stadion (NIS) in Suriname, waar het hoofdstembureau van Paramaribo is gezeteld, heeft maandag een ontsmettingsbeurt gekregen. Volgens districtscommissaris en voorzitter van het hoofdstembureau Mike Nerkust, moest dat, omdat een met corona besmette persoon zich meerdere dagen heeft opgehouden in NIS.

Nerkust gaf in een schrijven aan de leiders van de politieke partijen aan, dat het hoofdstembureau vanwege de ontstane Covid-19 situatie in NIS uit veiligheidsoverwegingen heeft besloten de verkiezingswerkzaamheden te staken. De leiders noemden het besluit om te staken echter onrechtmatig.

Welke met het coronavirus besmette persoon in NIS is geweest is niet duidelijk. Afgelopen zondag werd diverse malen tijden de persconferentie aan het Surinaamse Covid Management Team gevraagd naar de naam en meer info over deze persoon. Het antwoord op de vraag bleef opvallend genoeg uit, ook na meerdere keren vragen.

Bekijk ook de video waarin te zien is hoe de werkruimtes in de sporthal, waar het hoofdstembureau gehuisvest is, werden ontsmet:

https://www.facebook.com/301995390235262/videos/1191503464520393/

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

29 REACTIES
 1. 1 reden temeer om n buitenlandse interventie te plegen. Moord op 15 burgers, 20jr veroordeling, drugshandel, veroordeling in nederland staatskasrover, verkiezingsmanipulatie. E.U en USA welkom mt spoed.


  Maak melding

 2. Nerkust met je grote bek. Geef toe dat er op grote schaal gefraudeerd wordt met de processen verbaal in de nis. Je lult uit je stierennek kom met bewijsstukken wie er besmet is naam en adres ? Wel lopen schreeuwen over de persoon die besmet is en haar of zijn aanwezigheid kenbaar maken maar de bewijsstukken blijven uit
  Lieg beest. Gado no e sribi.


  Maak melding

 3. STEMMEN ZETELS
  VHP 108176 —20
  NDP 65538 —16
  NPS 32334 —3
  ABOP 24814 —8
  PL 16654 —2
  HVB 7411 —0
  BEP 6805 —2
  A20 4497 —0
  DOE 2378 —0
  PRO 1576 —0
  SPA 929 —0
  PALU 806 —0
  STRE I690 —0
  DA9 1666 —0
  VVD 346 —0
  SDU 255 —0
  DNW 73 —0

  TOTAAL 273948 —51

  opmerking: stembureau 186 ontbreekt nog.
  bron: binnenlandse zaken
  bron: okb.sr processen-verbaal paramaribo.
  bron: uitslag commewijne/marowijne/wanica/para/sipaliwini
  brokopondo/saramacca/coronie/nickerie


  Maak melding

 4. DE NDP HEEFT VERLOREN: UITSLAG HEEL SURINAME HEEFT COVID.
  MET KRACHT EN GEWELD HEEFT HEEL SURINAME COVID.
  HEEL WANICA ZOU BESMET ZIJN: OMDAT VHP DAAR HEEFT GEWONNEN
  HEEL KWATTA ZOU BESMET ZIJN
  HEEL MAROWIJNE IS BESMET: OMDAT BRUNSWIJK NIET WIL SAMENWERKEN MET NDP EN BOUTA IS ALS EEN HOND DAAR WEGGEJAAGD OP 25 MEI 2020.
  GEVOLG: HIJ ZOEKT OORLOG MET MAROWIJNE DOOR DE STOLKERTSIJVER BRUG TE SLUITEN.
  DE MENSEN IN MAROWIJNE ZITTEN GEVANGEN.

  MAAR NIET BOUTA /NIET ZIJN GROOTMOEDER OF GROOTVADER KOMT AAN DE UITSLAG VAN DE VERKIEZINGEN. LET OP: AL IS HEEL SURINAME DOOD. LET OP DOOD / NIET BESMET!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Robero Dutero, president van de Phillipijnen, vermoord elke dag honderden burgers en er is nogsteeds geen interventie van de EU,USA,etc. Als er een buitenlandse interventie komt in Su, dan is het alleen maar om het te beroven. Een spiegeltje voor een zak goud.
  Ik zie Chan al met zijn spiegeltje, gekregen van zijne majesteit koning van Oranje,
  Hij zal trots als een pauw zijn, want hij heeft het spiegeltje gehad en Bouta niet. En alle surinaamse oranjes klappen in de handen van blijdschap. Ra RA wie is onze lieveling?
  Nederland en Frankrijk hebben het achterland van Suriname en Guyana nooit kunnen bezitten, en dat krijgen zij nu cadeaux van de surinaamse Orange lovers.
  Als Brunswijk valt is het rijke achterland van Suriname verdampt, het word een woestijn.


  Maak melding

 6. Waterkant forum begint nu op een poppenkast te lijken. Inhoudelijk stelt het niks meer voor. Bij de alle onderwerpen reageren velen met een politieke tintje.


  Maak melding

 7. Nemen jullie devil niet kwalijk hij heeft een spraakgebrek hij schrijft zoals hij praat zijn tong is waarschijnlijk vastgegroeid aan zijn gehemelte.


  Maak melding

 8. Kondremangs
  Mevrouw doewet doewet is ook het antwoord schuldig. …..maar als men dondersgoed wist dat degene al enkele dagen NIS in en uit ging. ….waarom hebben de verantwoordelijken NIET ingegrepen en heeft men..Let wel. …BEWUST dit laten gebeuren. ……….heel triest. …..en ja. …dat betrek ik het maar in de politieke sfeer. …..maar ze moeten niet vergeten. ….covid 19 kent GEEN politiek. ……
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 9. Er was een ongehoord ondemocratische toestand in NES allerlei personen in hangmat slapen iedereen die daar bleef hangen een corrupte kermis daar omdat men ruim van te voren al de vinger wees nasr de ndp zou frauderen ook in Nederland alle media die is opgehitst foor vhp en kliek…
  Wat is nu het geval men heeft argwaan gewekt waardoor ook twijfel wird getrokken of de kob en toezichthouders wel eerlijk zijn ..
  Wel..maak je borst maar nat ndp heeft de naam…maar …het tegendeel zal bewezen worden ik snap ook niet wat een politieke leider( brunswijck) in het gebouw te zoeken heeft een echte partijleider gast nasr zijn eigen verenigingsgebouw en volgt daar met zijn leden de uitslag! Had Bouterse moeten doen dan was het hek van de dam mensen wees eerlijk ..Dit is verraad binnen een half jaar staat santoki er alleen voor hij is er voor zijn eigen kringetje en wst betreft corona laat me niet lachen geen lettertje in de krant of op het nieuws dat de oranje olifant leider met zo veel mens en centimeters de zgn overwinning zij aan zij elkaar feest vierde
  Heeft hij( hen) niet het coronavirus verder verspreidt lijkt wel een plaag van boven God behoedde alleen degene die rechtspreken en geen boze plannen hebben Nederland staat te trappelen om weer suriname te onderdrukken met dank aan santoki


  Maak melding

 10. Ze vertellen niet dat Mike Nerkust die besmette persoon is. Daarom is hij steeds moe en kon er niet geteld worden.
  Als je die dozen met stembiljetten bespuit met een of ander chemicalie, misschien kun je dan de inhoud verpesten?


  Maak melding

 11. Waar zijn de bewijzen @ graciella, van je ongefundeerde rancuneuze beschuldigingen.

  De verkiezingsorganisatie bestond uitsluitend uit ndp.


  Maak melding

 12. @Emerald. Weer een andere nickname voor een paarse lover. Geen aandacht aan besteden. Wasting time. Spijkers op laag water zoeken en ongenuanceerde uitspraken. We libi ing gi Gado.


  Maak melding

 13. @ Graciella en Frank
  Je lijkt wel erg teleurgesteld dat je aanbidder DDB verloren heeft. Wiens brood men eet diens taal men spreekt.
  Nou ik verzeker je dat de nieuwe regering samen met Santhoki het land beter kan besturen dan al die incompetente leden van de NDP en hun aanhangers. Probeer eerst de geschiedenis van Suriname te bestuderen en ook alles wat zich echt heeft afgespeeld voor en na 1975 dan zul je zien wat en wie je aanbidder DDB is. Jullie lezen geen boeken en kunnen daarom ook geen objectief oordeel vellen. Scholing is voor jullie te veel. Alles gratis krijgen en geen moer voor doen. Brunswijck is een beetje stout geweest, maar hij heeft wel geleerd om anders te gaan denken en niet etnisch. Santhoki zal hem zeker diplomatiek bijschaven, dan zal het hem lukken. Wat voor scholing heb jij gehad. Nada zeker.


  Maak melding

 14. Ophouden met je smoesjes nerkust en geef de resultaten vrij!
  Het vrijgeven van de resultaten heeft niks met de resultaten te doen .Corona heeft niet gestemd.
  Doe niet zo achterbaks en hou Suriname niet langer gegijzeld!


  Maak melding

 15. Wat een nep actie ze spuiten meer ernaast dan op de meubels.
  Typisch NDP gedracht gewoon voor de Buhne iets doen maar heeft geen effect. We gaan voor nog 5 noh


  Maak melding

 16. Wie zijn die mannen in witte pakken met spuitbusjes? Wat voor vloeistof zit erin die spuitbusjes?, Mijn hemel!, als het de lucht maar niet vervuilt wordt en de buitenlandse waarnemers, OKB-medewerkers m/v, politie, militairen, enz. geen problemen krijgen aan hun luchtwegen, ogen en handen, oren. Je zal maar als een medewerker in NIS een sanitaire stop maken omdat de nood hoog was en hierdoor problemen aan je edele deel krijgen of in het slechtste geval je bosje sleutel of franchepan(t)je kwijtraken van dat verdelgingsmiddel.

  Het is te hopen dat niet al die lijsten in die dozen straks niet één letter meer hebben, na al dat gespuid van verdelgingsvloeistoffen van mannen in witte pakken.


  Maak melding

 17. Het is te hopen dat niet al die lijsten in die dozen straks niet één letter meer hebben, na al dat spuiten van verdelgingsvloeistoffen van mannen in witte pakken.


  Maak melding

 18. Bouta verklaart de gehouden verkiezingen ongeldig. De reden is, dat heel veel stemgerechtigden tijdens het stemmen onder invloed waren van Corona en daarom een foutieve stem hebben uitgebracht. Hun waarnemingsvermogen was dusdanig verminderd dat ze massaal op VHP hebben gestemd I.p.v NDP.( Nationale Domme Partij).


  Maak melding

 19. Dus er mocht niemand in- en uit de NIS. Maar de mannen in witte pakken wel. En zeker van de achteringang. Wat ze allemaal meenamen in het gebouw en zullen meenemen uit het gebouw weet alleen Nerkust. Zgn desinfecteringsspullen, maar ze kunnen nu ook de dozen verwisselen. Erg sluw.


  Maak melding

 20. Ik zie mijn eerdere comment niet maar ik verwijs een iedere naar de column van Ivan Cairo in De Ware Tijd van vandaag. Dan zal men helder en duidelijk kunnen lezen dat dit heel geval van een zogenaamd besmette persoon in NIS niets anders is dan de zoveelste paarse LEUGEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES