dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: Drukte bij ingang AZP na verscherpte Covid-19 maatregelen

VIDEO: Drukte bij ingang AZP na verscherpte Covid-19 maatregelen

-

Bij het Academisch Ziekenhuis in Suriname was er maandagmiddag sprake van een enorme drukte met bezoekers die in de rij stonden bij de ingang. Het ziekenhuis heeft haar maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, opnieuw verscherpt. Dit vanwege de explosieve groei van het aantal coronabesmettingen in Suriname.

Het ziekenhuis is slechts bereikbaar via de hoofdingang waar alle bezoekers ook gecheckt worden. Dit kost extra tijd waardoor er een lange rij ontstaat. Ook komt de bezoektijd van 17.00u – 18.00u in de clinch met de nieuwe lockdown tijd, die vanaf dinsdag ingaat en dagelijks is van 18.00u tot 08.00u.

Het Surinaamse ziekenhuis heeft maandag bekend gemaakt dat zij de volgende maatregelen heeft genomen:

– op de poliklinieken worden alleen spoedpatiënten gezien en patiënten van wie de zorg niet kan worden uitgesteld;
– patiënten slechts 15 minuten vóór hun afspraak tot het terrein worden toegelaten. Zonder tijdsafspraak wordt je niet toegelaten tot het terrein;
– bezoek aan patiënten in het beddenhuis wordt beperkt tot één (1) persoon en op werkdagen alleen in de middag. Het is dus niet meer mogelijk om op werkdagen in de ochtend op bezoek te gaan. In het weekend en op feestdagen is bezoek zowel in de ochtend als in de middag toegestaan. Per patiënt blijft de regel van slechts één (1) bezoeker.

https://www.instagram.com/p/CA6fQ0eg_PL/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. waneer men de regels niet serieus neemt dan kryg je deze toestanden en nu heb je de poppen aan het dansen ,wat nu ,alles is klem de hele gemeenschap heefd nu een groot probleem


  Maak melding

 2. Den mang fokop. Voor de scherpere maatregelen nam men het niet zo ernstig, vooral met social distance. Die versoepeling had dat eigenlijk verergerd want men dacht dat het kwaad al was geschiedt. Welnu is het juist erger dankzij die illegale overstekers erbij.

  Heel veel bedrijven zijn nu ook al uit voorzorg gesloten voor het publiek. Bezoek alleen mogelijk op afspraak…


  Maak melding

 3. Verschrikkelijk dat boutje de verborgen covid patienten achter de hand heeft gehouden, om ze te gebruiken als troef voor het geval ze de verkiezingen zouden verliezen.


  Maak melding

 4. KLAAGZANG, ik heb eerder ook gezegd dat veel meer besmettingen zijn dan er wordt beweerd. Idd bouterse heeft het al die tijd stilgehouden en nu komt die vervloekte mmp , kaolo id ioot met maatregelen die hij allang had moeten treffen. Wendy kijk hoe jou leider het gemeent heeft met zijn volk!


  Maak melding

 5. Wat een onzin klaagzang en kolibri en durven jullie niet te denken pfffft die Doewet mevrouw is en was scherp in haar werk maar neen ze moest zich onderwerpen want men wilde verkiezingen ze vroeg dat het uitgesteld werd gaf een hulplijn voor mensen die verschijnselen mochten hebben nu kijk wat we na die cersoepeling van maatregelen krijgen… 25 mei 2020 zag je iets van social distancing en jullie verstad gaat naar ddb pfffft check noh die gast is covid vrij en wij weten nu niet waar die aders zijn stom he dat we liever gedreven afstevenen op macht en een dikke F U zeggen tegen gezondheid om later vingers aan te wijzen typisch Surinaams toch vinden jullie zelfa niet???


  Maak melding

 6. Ze moeten niet testen op die virus, maar een veel makkelijkere test uitvoeren: hebben mensen tekorten aan vitaminen, mineralen en elementen. Zo ja, dan aanvullen.
  Die virus hou je toch niet tegen. Het gaat zich nog een hele jaar lang verspreiden. Alleen, bij mensen met een goede weerstand gaat het weinig kunnen uithalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES