Vastgezette overtreders lock-down krijgen geen eten van de politie

14
Archieffoto - aanhouding door de politie
Archieffoto - aanhouding door de politie

Vanaf vandaag gaat de partiële lock-down dagelijks in om 18.00u. Het Korps Politie Suriname, dat erop moet toezien dat de lock-down maatregelen nageleefd worden, heeft gewaarschuwd dat ze niet verplicht is om overtreders van de lock-down van voeding te voorzien.

Overtreders zullen nu, omdat de lock-down periode langer duurt, ook langer vastzitten en dus geen eten van de Surinaamse politie krijgen. Het is daarom dat aan de samenleving wordt gevraagd hun medewerking te verlenen aan de politie door zich te houden aan de maatregelen meldt het KPS.

Van ouders of verzorgers verwacht de politie dat zij erop zullen toezien dat hun minderjarige kinderen vanaf zes uur in de middag niet meer op of langs de openbare weg zullen zijn. “U bent de hoofd verantwoordelijke van uw kroost” aldus de politie.


14 REACTIES

 1. VRIENDJES!! Op mijn erf ben ik thuis al is het onder het huis thuis is thuis ook als je thuis bent waar je niet thuis bent. Als je thuis blijft terwijl je weet dat je thuis niet thuis hoort te zijn voor je eigen veiligheid dan zoek je gewoon een veilig thuis. Mobiel in de aanslag!


  Maak melding

 2. Ze moeten een stevige pakrammel krijgen en geef de ouders een boete.
  We maken te veel grappen.
  Ook de mensen die overdag voor winkels staan te zuipen.
  De boel aanpakken


  Maak melding

 3. Niemand gaat dood van 12 uur honger. dus laat ze van de honger creperen, en de diabeten zijn dubbel gewaarschuwd. En als je toch van plant bent, pak je eten mee en laat het niet te lekker zijn want dan neemt de politie het in beslag op verdenking.


  Maak melding

 4. Da a kba now…want sommigen doen ht mt opzet alleen om gratis eten t krygen .is ook hun belasting geld…omdat hoefie njang alla monie…simpel is dat….


  Maak melding

 5. Ma omini froktu bong lai tap ding djarie.na’f ding bigin njang ding froktu.prani ksaba,nanga groentu.is ook een bezigheid.


  Maak melding

 6. Wauwwww eindelijk gaat mijn verzoek/wet in werking. Zo ook voor de criminelen en moordenaars. Laat hun fam voor ze komen zorgen. Ik ben super happy met deze stap!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.