Suriname schrapt repatriatievlucht uit Nederland

9
Reeds 508 gestrande reizigers teruggehaald naar Suriname

De Surinaamse autoriteiten hebben een eerder aangekondigde repatriatievlucht met in Nederland gestrande Surinamers geschrapt. Het gaat om een SLM vlucht die op 8 juni vanuit Schiphol naar Suriname zou vertrekken. Door de explosieve stijging van het aantal corona gevallen in Suriname, is besloten de vlucht niet uit te voeren.

Een reisbureau schreef daarover: “Beste repatriatie klanten die op de SLM vluchten staan geregisteerd: Wij moeten U zeer tot onze spijt informeren/ meedelen dat SLM vanwege de thans onoverzichtelijke uitbreiding van Covidgevallen vooralsnog GEEN repatriatie vluchten zal uitvoeren, e.e.a. ook na overleg met het Covid Management team. Zodra de opschorting van deze vluchten is opgeheven zullen wij U via onze Facebook pagina informeren“.

Ook de de geplande repatriëringsvlucht van 3 juni Paramaribo – Aruba – Curacao en retour is gecancelled vanwege verscherpte COVID-19 maatregelen.

Vandaag zijn nog 10 personen positief getest op het coronavirus in Suriname. Het aantal actieve cases is hierdoor gestegen naar 44. Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 54.


9 REACTIES

 1. Covid19 is er altijd geweest in su. Ze hebben het stil gehouden om het te kunnen gebruiken om nog langer aan te blijven. Regering is nog niet overgedragen. Marowijne en binnenland zijn reeds in totale lock down, lees nood toestand.
  De rest van su volgt spoedig. En een noodtoestand kan heel erg lang duren,kijk maar naar Nicaragua,waar ook een paar families voor het zeggen hebben.


  Maak melding

 2. poppenkast

  En mocht het zo zijn, hoeft dit niet een sta in de weg te zijn voor de bekendmaking van de uitslag van de verkiezingen van 25 mei 2020.

  ddb misbruikt Covid-19 om tijd te rekken om zaken naar zijn hand te zetten.

  ddb zit in de piepzak. De Franse Ambassadeur heeft opgemerkt dat ddb contact heeft gehad met de voorzitter Jenifer Van Dijk – Silos van het Onafhankelijk Kiesburbureau op 25 mei 2020 tijdens de Algemene En Geheime Verkiezingen om zaken te bekonkelen.
  Dit mag niet van ddb als president en voorzitter van de ndp. De schijnwerpers zijn daarom nu op ddb gericht. Ook bij de telling in het hoofdstembureau zou zijn kleinzoon bij het NIS zijn gezien waar dozen werden verplaatst in bijzijn van dc mike nerkus van Paramaribo Noord-Oost. Waarnemers van Ronny Brunswijk hebben dit waargenomen en met hun celefhone foto’s van gemaakt en naar RB gezonden. Hij ging er direct heen en zag dat het klopte.

  Feit is dat ddb contact heeft gehad met jenifer Van Dijk – Dijk Silos en zaak heeft bekonkeld over de verkiezingen op 25 mei 2020. Dit heeft de Franse Ambassadeur waargenomen.


  Maak melding

 3. De bouta regering heeft altijd stoer gedaan wat covid betreft. Zelfs een fake bericht in de washington post! Maar velen wisten al dat er honderden verborgen corona patienten in het land waren. En die worden nu gebruikt, omdat ze genadeloos zijn afgestraft in de verkiezingen.

  Echt verschrikkelijk, damn!!!


  Maak melding

 4. Jk hebt de paarse virus?Dit is de schuld van jou baas. En nu lachen wij aan de Noordzee,net als jij toen je baas aan de macht was.


  Maak melding

 5. Maar velen wisten al dat er honderden verborgen corona patienten in het land waren. En die worden nu gebruikt, omdat ze genadeloos zijn afgestraft in de verkiezingen.
  =================
  Dat sommigen hun hersenen niet goed kunnen gebruiken snap ik wel. Maar als je het bovenstaande beweerd, dan heb ik mijn grote twijfels of je die hersenen überhaupt wel hebt!
  Hoe kan je coronapatiënten in godsnaam verborgen houden???? In de diepvries misschien!!!Denk toch een keertje goed na of anders laat je opnemen in een gesticht!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.