zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSuriname draait versoepelde coronamaatregelen weer terug, lockdown van 18.00u - 06.00u

Suriname draait versoepelde coronamaatregelen weer terug, lockdown van 18.00u – 06.00u

-

Does Travel - naar Suriname

Op dit moment wordt in Suriname een explosief groeiend aantal personen positief getest op het corona virus. De Surinaamse regering wil de veiligheid van de bevolking helpen garanderen door de corona maatregelen op te schroeven. Dat zei president Bouterse vandaag in een toespraak tot het volk.

De maatregelen die hij aankondigde in dat kader zijn:

 • Maatregel 1: De partiële lockdown zal vanaf morgen, 2 juni, in heel Suriname gelden vanaf 6 uur ’s avonds tot 6 uur in de ochtend.
 • Maatregel 2: Samenscholingen worden teruggebracht naar maximaal 5 personen
 • Maatregel 3: Per heden is de brug bij Stolkertsijver voor beweging van personen in beide richtingen afgesloten, met uitzondering van noodzakelijke diensten, de veiligheids- en gezondheidsautoriteiten.
 • Maatregel 4: Vanwege de extra zorg in bepaalde gebieden in het binnenland wordt het vliegverkeer voor passagiers van en naar de volgende dorpen per direct gestopt: Stoelmanseiland , Drietabbetje, Godoholo , Cottica, Lawa Tabiki , Antino , Anapaike, Oelemarie, Gaakaba en Albina. Het vervoer van goederen blijft vooralsnog toegestaan.
 • Maatregel 5: De grenzen via land, water en lucht blijven gesloten voor personen.
 • Maatregel 6: De aangekondigde versoepeling wordt per heden teruggedraaid. Dat wil zeggen dat scholen gesloten blijven; crèches per morgen weer gesloten zijn; heropende markten weer gesloten zullen worden; en alle bedrijven terug moeten naar de hoogste voorzorgsmaatregelen. Casino’s en horeca zullen wederom gesloten zijn voor bezoekers.

Zijn speech:

https://youtu.be/aThs0ZKLrRo

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. Bouta accepteer je nederlaag
  Het is geen verlies.
  Ga naar Santa Boma levenslang en dan ben je een held.
  Want bij die executies was je er ook bij als een held dus wees een held en ga zitten.voor altijd.
  Je lijkt wel een wijf die ongesteld is.
  Sukkel


  Maak melding
 2. Was te verwachten hebt het meerdere keren gezegd op deze site. Er is nooit en te nimmer 0 patiënten geweest in su.
  Dit zullen ze nu aangrijpen, bij een honderdtal besmettingen om een algehele noodtoestand af te kondigen voor het hele land, marowijne en het binnenland vallen reeds hieronder.
  De regering is nog niet overgedragen.
  En een noodtoestand kan heeeeeeeel lang duren.


  Maak melding
 3. Wie verlost hem van zijn lijden…hij geeft grove fouten gemaakt om zijn eigen leden niet op de juiste afstand te houden ..was dit zijn doel in de hoop ook zelf besmet te raken en zo zijn straf te ontlopen…wie zal het zeggen…de paarse virus lijd nu dubbel…


  Maak melding
 4. Tsja als de oppositie niet zo had lopen hitsen maar gedacht hadden in landsbelang hadden de verkiezingen gewoon een paar maanden uitgesteld kunnen worden tot het in de buurlanden wat zou afzwakken. Maar er moesten perse verkiezingen komen terwijl in Brazilie de epidemie op z’n hoogtepunt is. Onverstandig maar die oppositionele debielen hadden uitstel nooit gepikt. Nu zijn we slachtoffer van een stelletje baantjesjagers die koste wat kost nu perse de verkiezingen willen. Bedankt nog. Jullie gaan letterlijk over lijken. Over 3 maanden had de oppositie ook gewonnen dus waarom de haast.


  Maak melding
 5. Pleesident verspreidt fake nieuws om te rommelen met de verkiezingsuitslag. Deze vos veliest de verkiezingen maar niet zijn streken. Maar pas op boi de amerikanen europeanen houden jou nu extra in de gaten. 2 helicopters a la bin laden methode en je gaat naar de bodem van de atlantiese oceaan. Mooi toch zoveel van je tegenstanders zijn verdronken. En nu ben jij aan de beurt.


  Maak melding
 6. Ja wat nu moordenaar Corona heerst onder je manschappen ha met ze vergaderen en bedreigen dat ze zo laat dan en dan wees paraatje moeten zijn. Volgende week hebt het actieve deel allemaal S5! waltertjee heeft het ook al hoor geloof me laat hem een test doen!
  Over 1 week ben jij lichtelijk ongesteld. Ie go lul na marwina toch/
  Nederland stuurt apparatuur voor haar 2 ziekenhuizen voor zieke mensen maar een insecten en rattenplaag moet je zo goed en zo kwaad als het gaat uitroeien een kroon op het werk.
  WEG MET DE nATIE dODER partij
  MENSEN WAS OOK AL JE VOEDSEL OOK VLEES MET AZIJN OF ZURE CITRUS WANT CORONA IS OOK IN SLACHTHUIZEN OPPASSEN DUS EN DENK OM DE HYGIËNE NO NJANG GRATIS A STRATIE. bOUTA KIRI NOFFO SMA NANGA NJANG.


  Maak melding
 7. Niemand mag de straat op maar zijn handlangers zitten in nis alle processen verbalen te veranderen. Wat een narcistische paria’s.


  Maak melding
 8. @robles
  je bent op de hoogte dat de staatsschuld opeens 6.2 miljard hoger is in een week tijd?
  en als bouta en zijn slaafjes niet dwars hadden gelegen met de verkiezingen dan was dat al een 5 al dagen voorbij.
  maar jij als blind paard geeft liever anderen de schuld.
  je holmaat bouta zou over 3 maanden ook nog frauderen, misschien zelfs zo erg dat hij genoeg zetels kon halen.
  bouta is nu bezig het hele fucking land financieel naar de klote aan het helpen.
  daar is hij al mee bezig sinds het volk zich tegen hem keerde in de jaren 80.
  deze narcistische loser heeft niet behalve haat voor suriname en zijn bewoners.
  als jij denkt dat jij daar niet onder valt robles??? wacht maar, zodra hij het nodig vind naait deze man iedereen, zelfs zijn trouwste “vriendjes”
  nerkus zal waarschijnlijk einidgen met een luchtgat in zijn kop ergens in een goot


  Maak melding
 9. directeur zonder bedrijf 2 juni 2020 At 01:51

  Je bent niet voor niks een direkteur zonder bedrijf. Zielig betoog man. Totaal los van alle realiteit. Je zit met je zelfingenomen kop zeker in Nederland? Zo klink je wel namelijk. Ik heb met jouw soort al heel lang liever niets meer te maken. Fijne dag nog verder droeftoeter. Je hebt er echt helemaal niks van begrepen. Bij mensen zoals jij gaat macht en je zin doordrijven boven het landsbelang. Dan hebben jij en de jouwen de covid doden op je geweten met je grote anonieme bek op een forum op 8000 km afstand. Lafaard.


  Maak melding
 10. Zielig hoor

  Deze lage dagoe gebruikt zelfs covid om zn plekje te bewaren.
  Man hou je bek pak je koffers en ga naar huis miss dat ingrid je verschrompelde ouwe nog kan uitzuigen.

  Waarom ben je zo taai en vecht tegen je ziekte …laat die kanker overal in je smerige body zich verspreiden.

  Ga dood ga lijden …je bent al gestraft door je zoon te verpesten die net als jij ook ging rippen oplichten etc …zelfs je eigen kids maak je kapot!!!!!

  Het kan je echt niet schelen …alleen jij bent belangrijk!!!!
  Je bent een dagoe en het volk is dr achter gekomen wie je bent.

  Losserrrrrrr


  Maak melding
 11. Beste Srangman/oma, zie hierdoor vervliegt de hoop voor een betere Suriname op het moment dat Druga Bouta zijn mond open doet.
  Nu kan de oppositie de borst nat maken, want dit is een van de trucs van de Druga baas.

  Hij heeft het nooit gemeend met Suriname,dus met deze maatregel ook niet.
  Het ging altijd om zijn eigen belang!!!!!!

  Trouwens staat JK voor ja knikker van Druga baas.


  Maak melding
 12. @ddb: WAARVOOR BOOD JE ONLANGS JE VERONTSCHULDIGINGEN AAN? SPEKEN WE OVER ANOMI?

  Breaking: Beslag op tegoeden Kirpalani toegekend goed dat Maija dit niet hoeft mee te maken. Nu weten we zeker waarom Vidjay plotseling opstapte uit de boevenbende.


  Maak melding
 13. President, liever kondigt u die lockdown af. Laten de Surinamers ziek worden. Eenmaal de meeste djoeka’s besmet zijn met die virus laat Brunswijk doen wat hij kan doen. En VHP idem. Toch krijgt u zoveel tegenslagen of negatieve antwoorden. Mek den sranang mang dede.


  Maak melding
 14. Wat is dit doorzichtig, er wordt een gevaarlijk spel gespeeld. Dit gaat niet meer om het volk. Het is zijn eigen scenario om zijn hachje te redden. Volk van Suriname wees alert, jullie worden bespeeld, Een machtstrijd, een gevaarlijke strijd. KOMEN JULLIE TOT BEZINNING!!!!


  Maak melding
 15. Surinamers , bouta is niet meer de lijder van Suriname.
  Hij kan geen bevelen meer geven.
  Hij heeft de verkiezingen verloren en jullie hebben hem overtuigend afgewezen.Eis zijn aftreden!


  Maak melding
 16. Wie ging op Flora op een bankje zitten en hield zich niet aan de Coronamaatregelen?

  Zie verder:
  – ndp-verkiezing propaganda kort voor 25 mei 2020 in Beekhuizen en zie wie daarvoor verantwoordelijk was dat honderden paarse kakkerlakken aanwezig waren. Zie wie op de truck aanwezig was en I doe’et my way song.

  En deze grappenmaker komt vertellen dat mensen zich niet houden aan Coronamaatregelen.

  Donder toch op man, je bent ongeschikt om president van Suriname te zijn. Niet de kennis en zeer slechte ervaringen/negatief, misdaden tegen de menselijkheid, drugscriminaliteit, verantwoordelijk voor wapenhandel naar de Farc in Columbia, verantwoordelijk voor mensenhandel naar Suriname, verantwoordelijk voor: armoede, ontwaarding srd, geen valuta, hoge prijzen in de supermarkten, hoge benzineprijzen bij de pomp, enz. enz.


  Maak melding
 17. Gelukkig kan de Surinaamse Jim Jones alleen de Surinamers in het land besmetten en zo de tegenstemmers proberen uit te roeien inclusief de pakkettenbrigade die hem als half god zien en degene die geld auto’s en mobieltjes hebben gekregen om op paars te stemmen. Niet alle Surinamers denken zoals de Coronianen en vergeten niet hoeveel van hun distrikt standrechtelijk zijn vermoord door deze crimineel ddb.
  In de Diaspora zitten meer mensen van Surinaamse origine ddan in Suriname en wij zullen het land opbouwen en onze mensen helpen om te overleven een de ddb clan te vernietigen.


  Maak melding
 18. Wat een gore lafaard! Nu hij niet zelf fysiek kan moorden en vermoorden misbruikt hij een virus. Gelukkig gaan de gevolgen niet aan hem en zijn familie voorbij. now joe a no Gado!


  Maak melding
 19. Was deze lafaard niet op campagne in het binnenland toen corona zijn intrede deed? Zijn teef heeft hem nog gefilmd en hij kwam pas naar de stad toen het volk zich afvroeg waar hij was en ook toen hield hij zich niet aan de opgelegde safe distance. bouterse clan jullie zijn de Community Spreaders van Suriname de filmbeelden liegen niet alle mensen in beeld zouden jullie moeten aanklagen voor een bewuste poging doodslag of moord.
  Mensen hij roept op om groenten en fruit te eten. LOEKOE BOENG! NO NJANG GROENTOE NOSSO FROKTOE FU TRAWANG WAS ALLA NJANGSANI BOENG! bOUTA WANI KIRIE OENOE FOE DIE OENG STEM ING GWE! AA MANG DISI GEVAARLEK A BORIMANG SREFI BING TAKI ING WANG TOE JARI PSA WANG LO SMA NJANG VERKEERD KBA DENG JARI SANG PSA A MANG DISI E KIRI SMA DFANG EI GO NA A BERI BIJ! AI KIRI TE AI KIRI MATI SANG A BING MEKI KOTI NANGA. MI DAH AI!


  Maak melding
 20. @robles
  lekker antwoord met totaal geen argumenten.
  reageren op mijn inlognaam?? triest
  voor de rest allemaal aannames die niet kloppen? doe je goed.
  degene die het dus duidelijk niet begrijpt ben jij, en dat laten al je posten ook duidelijk zien.
  je bent helemaal van de wereld af en denkt net als bouta dat je als enige gelijk kan hebben.’
  macht en zin doordrijven is nu net wat jij precies laat zien door de kant van een moordenaar te kiezen.
  waar denk je dat die besmettingen vandaan komen?? zeer waarschijnlijk van al die nep stemmers die bouta het land in heeft geholpen.
  anoniem? ja en? ben jij toch ook sukkel.
  en jouw soort is allang klaar met mijn soort?
  mijn soort wil helemaal niets met jouw te maken hebben…
  je bent niets dan een roeptoeter die totaal nergens geen verstand van heeft en allemaal randzaken erbij haalt die er totaal niet toe doen.
  chapeau…. moet je nu een prijs voor dat domme nutteloze gelul van je?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES