maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGefilmde politieman die 'tjoekoe' nam om mensen door te laten aangehouden

Gefilmde politieman die ’tjoekoe’ nam om mensen door te laten aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Zondag ging een filmpje via social media rond, waarin te zien zou zijn dat een politieman in Suriname geld zou hebben aangenomen bij een checkpoint om mensen door te laten gaan. Tijdens de spoedpersconferentie van het Covid-19 Management Team zondagavond, werd het geval door Korpschef Prade bevestigd.

In het filmpje, dat stiekem gemaakt is door een inzittende van een auto, is te zien dat een man met een blauwe hoed buiten de auto iets aanneemt van een andere man. Het zou gaan om geld.

Volgens de verspreider van de video liet een Surinaamse politieman tegen betaling van een ’tjoekoe’ auto’s door bij de controlepost te Stolkertsijver. Daar was er zondag geen doorgang mogelijk vanwege de Covid-19 maatregelen.

Prade gaf tijdens de persconferentie aan dat de man in kwestie zondag is aangehouden. De korpschef liet weten dat er eerst een onderzoek zal worden ingesteld naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

Afhankelijk van het resultaat zullen er tuchtmaatregelen volgen, aldus Prade.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Op staande voet ontslaan. Er moet een
  daad worden gesteld voor degenen die dit ook van plan waren. Hierdoor weten ze wat hen te wachten staan.

  Het moet duidelijk zijn dat men
  met Covid-19 niet aan zijn/haar eigen zak moet denken, maar aan het algemeen belang. Covid -19 is een zeer grote bedreiging voor het leven van de mens en men moet er geen grapjes mee maken of voor zich zelf geld mee kan verdienen.


  Maak melding
 2. Als het een slimme agent is kan hij verklaren dat deze man hem al een tijdje ontliep omdat hij hem moest betalen en loop hem.plits tegen de lamp.

  Het is zijn woord tegen dat van die chauffeur want die agent heeft 7 getuigens en die man staat er alleen voor.
  En de opname was als bewijs dat hij mij betaald heeft wat ik niet erg vond.
  is er een filmpje waar ik na aanname van geld ik de man liet doorrijden? neen…het ging om een ouwe schuld….


  Maak melding
 3. Gewoon ontslag geven,de eerst volgende die dit gedrag vertoont,weet wat er hun te wachten staat.Al dit soort corrupte situaties maken dat het land nog meer de afgrond ingaat.😡😡😡


  Maak melding
 4. Afro mensen worden overal in de wereld als zondebok, zwarte piet, zwarte schaap en
  offer lam opgeofferd aan de afgoden van alle andere volken. Waarom? omdat zij zich
  als makke schapen gedragen. “Herders laat de schapen gaan”.


  Maak melding
 5. Ik zou deze man met een COVID PATIËNT besmette persoon opsluiten om voelen wat het is besmet te zijn klootzak van welke afkomst is hij


  Maak melding
 6. Klopt allemaal. De NDP’ers zijn “openlijk corrupt” als de pest maar een corrupte VHP’er zal je na jaren pakken of zelfs nooit.


  Maak melding
 7. Degene die het gefilmd heeft, is verderfelijker dan de agent die het geld aanneemt. Zijn broer biedt het geld aan en dan gaat de jongere broer het filmen. Dat geld is trouwens net genoeg voor één belegde brood en een cola. De salarissen blijven achter ten opzichte van de prijsstijgingen van de producten.


  Maak melding
 8. Wanneer bestuursleden v.d. politiebond zelf regelmatig in opspraak komen dan is het verwachtbaar dat dat niet integer/crimineel voorbeeld overgenomen wordt door de andere leden v.d politie organisatie. Het is jammer om het te constateren maar leden van KPS zijn al zo vaak in opspraak gekomen dat ik die organisatie niet meer volledig kan vertrouwen. De nieuwe regering wacht een zware job om alle gewapende machten te zuiveren van rotte appels.


  Maak melding
 9. @ibaH halluB Ik weet het. Maar Afro’s moeten nu gaan beseffen dat ze een
  eigen wil hebben en geen schapen zijn die gedragen, geleid en beschermt
  moeten worden.


  Maak melding
 10. Chan weet niet waar die 400 ton padie is en die 90 kg coke. Gaat hij eerlijk zijn??
  Deed zaken mt roger khan en sege bai.
  Oen njang stront


  Maak melding
 11. Wendy

  1 juni 2020 At 17:02

  Chan weet niet waar die 400 ton padie is en die 90 kg coke. Gaat hij eerlijk zijn??
  Deed zaken mt roger khan en sege bai.
  Oen njang stront

  =========================

  Aaai baja je zieke racistische geest draait overuren. Ga snel naar Chodelaar een grote pot asperines halen. Wellicht geeft dat je enigzins rust.


  Maak melding
 12. @ Wendy 1 juni 2020 At 17:02
  Ay baya. Je bent al net zo’n ziekelijke leugenaar als je afgod/meester bouta. Liegen en fake nieuws verspreiden zit in het bloed van rioolfiguren zoals jij.
  Denk je echt dat Chan voorzitter van CICAD kon worden als hij in de drugs zat??? Nee toch. Dus bespaar ons maar je walgelijke leugens want iedereen met gezond verstand heeft je allang door.
  Ga maar in je uitgenaaide stinkende poenie en kontgat kijken als je zo graag al die padie en coke wilt vinden.
  De groeten paarss imbeciel en doe SU een groot genoegen door v.d. bosje brug te springen. 1 leugenachtige paarse rat minder zal door niemand gemist worden.


  Maak melding
 13. in de politie handleiding van de NDP staat dat ze moet leren stelen. Als ze een onvoldoende krijgen, dan worden ze niet toegelaten tot het korp.

  Een hele peloton, gediplomeerd in stelen, list en bedrog, staat paraat om in te grijpen in NIS.


  Maak melding
 14. Waar je werk, daar moet eten is motto van veel Surinamers. Tja.. Het is al eeuwen zo. Het is niet iets nieuw.

  Al die gelul hier is niet aan mij besteed.

  Inplaats van dat jullie deze gedrag massaal afkeurt, verzinnen jullie allerlei politieke smoesjes om het goed te praten.

  Het gaat een heel zwaar klus voor Chan worden.


  Maak melding
 15. De allergrootste Paarse NDP BOEVEN lopen vrij rond.

  Een aantal had reeds achter de tralies moeten zitten.

  Een politie agentje { poer hebzucht nanga foefoeroe djing } maakt een ” foutje ” … wordt direct aangehouden.

  De nieuwe regering moet alle … OUDE en NIEUWE BOEVEN …. uit de gemeenschap verwijderen. Op termijn zal een nieuwe Santo Boma gebouwd worden.


  Maak melding
 16. Alle NDP gekleurde paria’s uit hun functie zetten. Ze zijn op bepaalde posten gekomen door corruptie, en vriendjes politieke geregel. Iedereen zonder de juiste diploma’s en papieren, die totaal niet capabel voor de functie zijn, waar ze op geplaatst zijn, moeten vervangen worden,ambtenaar of niet, er lopen zoveel van die niksnutten rond, die amper hun naam kunnen schrijven, en niet eens fatsoenlijk kunnen communiceren. Er moet echt schoonschip gemaakt worden, en goed geschoolde mensen op de posten worden neergezet. Ambtenaar of niet. Men verschuilt zich achter de ambtenaren status, om voor de rest van zijn/haar leven verzekert te zijn van inkomen, dat is een achterhaald iets, en niet meer van deze tijd.. Het wordt tijd om het land weer te gaan opbouwen, klaar met het gerotzooi.💪 we moeten er nu goed tegenaan.


  Maak melding
 17. “Politieman geld zou hebben aangenomen bij een checkpoint om mensen door te laten gaan.”

  Daarom heb ik geleerd in dit soort situaties om liever dubbele checkpoints te vestigen die onafhankelijk van elkaar werken na een X aantal meters of kilometer.

  met meerdere agenten, dat maakt de kans op dit soort corruptie 1op1 kleiner.

  dan worden de mensen daar dubbel gecontroleerd of tegengehouden/teruggestuurd naar post 1 en post 1 geconfronteerd met de situatie door post 2. (tenzij ze allemaal corrupt zijn)


  Maak melding
 18. waarom doen we zo moeilijk. covid maatregelen zijn ingesteld om geld te verdienen voor lanti en waarom mag alleen lanti geld verdienen. we zijn een failliet land en het is logisch dat dit soort dingen gebeuren. laten onze leiders eerst hun gedrag veranderen en bij zichzelf te rade gaan. het enige volk op aarde geen fouten maakt is de sranangmang en als dingen toch verkeerd gaan is het de schuld van de witte man en straks als dat niet meer werkt zullen we horen dat god suriname heeft uitgebuit en dat het daarom zo slecht gaat.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES