Aantal Covid-19 gevallen in Suriname gestegen naar 28

20
COVID-19 Suriname

In Suriname zijn er nog vijf personen positief getest op het coronavirus. Het aantal besmette personen is hierdoor gestegen naar 28. Het aantal actieve cases is met de nieuwe gevallen van 13 gestegen naar 18, meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Onder de nieuwe positief geteste personen bevinden zich ook kinderen. Enkele toppers van het Nationaal Leger zijn ook besmet geraakt met het virus. Onder de geïnfecteerden is ook luitenant-kolonel Tony Haps, commandant van de Landmacht van het Nationaal Leger meldt De Ware Tijd.

President Desi Bouterse zal later op de dag strengere maatregelen aankondigen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.


20 REACTIES

 1. Veel te weinig bedden en beademingsapparatuur.
  Dit loopt uit de hand, het aantal patienten neemt explosief toen. Regering bouta heeft de situatie onderschat. Nu zijn er geen bedden, medicijnen. Al het geld ging naar asfalt en eigen portomonnee.
  Verschrikkelijk!


  Maak melding

 2. Iedere dag dat de ndp weigert de uitslag van de verkiezingen bekend te maken houden ze maatregelen en hulp van het buitenland tegen om de crisis te beteugelen.
  Ze spelen nu niet meer met het geld en andere bezittingen van het volk, maar nu spelen ze met de levens van deze mensen.
  Dit is onwenselijk en onmenselijk


  Maak melding

 3. Geen verrassing, de afgelopen dagen waren een ware uitputtingsslag vanwege de verkiezingen. Veel angst en slapeloze nachten, slecht voor het afweersysteem.
  Het is belangrijk om nu gezond te eten en goed uit te rusten en vooral niet te stressen.

  Het resultaat is bekend. No worries.


  Maak melding

 4. Op tv om 18:00 uur verschijnt dd criminele dictator niet om zijn verlies toe te geven maar om de bijzondere situatie kenbaar te maken. Echt jammer dat de Corona hem nog niet te pakken heeft. Deze massamoordenaar moet zo snel mogelijk opgepakt worden.


  Maak melding

 5. Ieder1 die verbrandingsovens heeft geopend en de highway from devils mind gaat aan de corona als we wendy de paarse stoephoer een paar dagen niet lezen dan weten we hoe laat het is.
  Er gaat een verhaal dat de dc door haar zus uit Nederland is besmet met wie ze in 1 kamer sliep. Ik vraag me dan af fadang? Heeft ze die de grens over gesmokkeld en is die niet in quarantaine geweest? Heeft deze ambtenaar verzaakt? Wie heeft ze nog meer met haar sisteract in gevaar gebracht als DC? En nu schijnen er ook kinderen ziek te zijn. Maar meestal krijgen kinderen geen corona maar een andere infectieziekte waar al een tijdje voor wordt gewaarschuwd.
  Ik denk dat die paarse bende blij is met deze ontwikkeling want behalve een lege kas laten ze ook een besmette bevolking achter.


  Maak melding

 6. Pas op je woorden want de boom valt niet altijd naar de kant waar men het
  verwacht. BLACK LIVES MATTER> BLACK LIVES MATTER>BLACK LIVES MATTER


  Maak melding

 7. Covid – 19, de verkiezingen zijn gehouden, de officieuze uitslag is bekend, er zijn vele uitdagingen die om een oplossing vragen, cq grote armoede en grote hongersnood, dus de hoogste tijd dat ddb, ndp de handdoek in de ring gooit en laat zij die gewonnen hebben en van Suriname een democratische rechtsstaat gemaakt hebben, dankzij het volk hun werk doen.

  Hoe het met je zal aflopen moet je maar aan die instanties laten die erover gaan. je rol is uitgespeeld.

  De les die het Surinaamse Volk kan leren van het tijdperk ddb en gangsters is:
  – eens maar nooit weer,
  – vergeten moeten we het nooit, waardoor we de democratische rechtsstaat voor altijd in stand houden

  De hoogste tijd dat de mouwen moeten gestroopt worden, er moet gewerkt worden voor een mooi en beter Suriname. Nu is de tijd dat het moet gebeuren. We hebben 40 jaar verloren, maar wel een wijze les uit geleerd.


  Maak melding

 8. Vanaf één week voor de verkiezingen van 25 mei hebben de meeste mensen de 2 meter afstand niet nauw genomen. De komende twee weken zal blijken hoeveel mensen besmet zijn geworden met Covid-19! Ziet er in elk geval niet zo best uit voor Suriname!!!!


  Maak melding

 9. BOUTA WIL NIET WEG.
  DAAROM PLAKT HIJ ELKE DAG 20 COVID MENSEN ERBIJ.
  DAAROM WORDT ER NIKS MEER GEDAAN IN NIS.

  WEL OKB EEN VERZOEK: KONDIG HET RESULTAAT AF EN VERKLAAR HET BINDEND.

  IEDERE DAG MET ANDERE LEUGENS KOMEN IS ERG.

  SCENARIO: DE INDIAAN WIL DE NOODTOESTAND AFKONDIGEN.
  DAN BLIJFT HIJ ALS FIDEL CASTRO EN MADURO.

  een djunkie houdt suriname in zijn greep!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 10. ddb gaat vluchten. De EU, Frankrijk, Nederland, Engeland, CARRICOM, USA, Brazilië, USA , weten precies wat voor vlees ze in de kuip hebben.

  ddb, gezin en gang kunnen niets doen om nog in het zadel te blijven in Suriname. De uitslag is bekend en daar kan geen enkele hertelling wat aan veranderen.

  Zie:
  – al de personen van de stembureau’s waren/zijn ndp-ers, waren van a t/m z waren ze met tellen en alles bezig,
  – uitslag verkiezingen: VHP 20, ABOP, 8, NPS 3 of 4, PL 2,
  – ndp 15 of 16, BEP 2.
  – de 4 partijen die gewonnen hebben, hebben al een samenwerkingsovereenkomst getekend en de ministerie, posten in DNA zijn al verdeeld,
  – ddb kan niets aan veranderen.

  Big Brother is watching him en zal op grond daarom plaats moeten maken. Aangezien hij niet in de gevangenis wil, rest hem alleen één optie nl, vluchten. Als hem dat gaat lukken is de vraag.

  Het is afgelopen voor ddb, ndp (-kliek),


  Maak melding

 11. Wat een geleuter, dat Black Lives Matter. Zeg toch gewoon All Lives Matter..
  P.S: waarom laat je niet een krab aan je ballen hangen?


  Maak melding

 12. @Waldo: Je vergeet te vermelden dat je pres het nooit heeft gedaan en ook je paarse clubgenoten deden het ook niet en ik wil wedden dat het voor je baas nog steeds code paars is.


  Maak melding

 13. @ Dotveba, bedankt voor de aanvulling van de geschiedenis. Mij werd verteld dat er ongeveer 300 militairen vanuit Suriname waren vertrokken om deel te nemen aan de tweede wereldoorlog, en daarna deel uitmaakten van de bloeddorstige moorden van het Nederlands leger in Indonesie en andere Oost Indische kolonien. Nu begrijp ik ook dat de door jouw genoemde trio,de Rambo achtige surinamers waren die tot de moordmachines behoorden van het Nederlands leger.
  In de oorlog met Guyana waren er alleen politie agenten gelegerd in dat gebied. Nederland had het bevel moeten geven om dat gebied te beschermen, maar de laffe Nederlanders waren bang dat hun gezicht zou vallen, en zij verslagen zouden worden door een, toen tertijd pas onafhankelijk land als Guyana. Hetzelfde liedje met de Nederlanders en de Marrons, ze gingen liever over tot het tekenen van overeenkomsten, waaraan zij zich niet hielden. Vergeet niet dat Suriname een geschiedenis kent van een binnenlandse oorlog. Het NL van Suriname bestaat voor een groot deel uit deze jongens, en als er zich weer zo iets zou voordoen, dan is het een andere ballgame. Men vergeet vaak dat er documentatie bestaat over deze voorvallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.