Covid-team belegt vanavond spoed persconferentie

5
over de situatie rond de verspreiding van Covid-19

Naar aanleiding van de recente Covid-19 besmettingen in Suriname zal het Covid-19 management team vanavond 19.00 uur een spoed persconferentie beleggen. Dat heeft de Surinaamse overheid zondagmiddag bekend gemaakt.

In Suriname zijn in korte tijd drie positieve covid-19 besmettingen erbij gekomen, case 13, 14 en 15. De bronnen van deze besmettingen zijn niet meer te achterhalen, vandaar dat er nu een code rood geldt in het hele land.

Het covid-19 team gaat in op deze situatie rond de verspreiding van Covid-19. President Bouterse zal op zijn beurt ook de bevolking toespreken, maar dat gebeurt op maandag. Verwacht wordt dat hij meer maatregelen zal aankondigen.


5 REACTIES

 1. Er zullen meer mensen besmet raken, veel meer. Wat verschrikkelijk.
  outerse heeft zich niet aan de regels gehouden, wat verwacht je dan dat het volk zal doen.
  Slim bezig.
  Heel toevallig dat dit goed uitpakt voor de verliezers


  Maak melding

 2. DDB zal zijn mandaat nog gaan in zetten…Let op door zijn toe doen heeft hij paars in een gevaren zone gebracht …carona is nu nog meer verspreid onder zijn aanhang…zelfdoding is nu in werking getreden hij kan tijd rekken door weer de gezondheid als bedreiging aan te grijpen …een 2de artikel 114 …


  Maak melding

 3. Ik reageer maar niet op leugen nummer 10748 van de NDP. Walgelijk al die leugens en verzinsels om de verkiezingsuitslag te manipuleren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.