zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCoronavirus uitbraak in Surinaamse moskee Den Haag

Coronavirus uitbraak in Surinaamse moskee Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

In Den Haag zijn zeker 20 leden van de Surinaamse Faizul-moskee aan de Loosduinseweg besmet geraakt met het coronavirus. Als gevolg hiervan is eerder deze week een vooraanstaand lid op 77-jarige leeftijd overleden. De moskee is tot 10 juni gesloten.

De besmetting met het coronavirus werd op vrijdagavond 22 mei gemeld bij het bestuur van de moskee, een week nadat een van de bezoekers van de moskee positief werd getest op Covid-19, zo is te lezen op de website van de moskee.

Enkele leden van de geloofsgemeenschap, die zich zorgen maken over de gezondheid en veiligheid, hebben de gemeente Den Haag opgeroepen om de moskee te sluiten, meldt Omroep West.

De bezorgde leden hebben de gemeente Den Haag al meerdere keren tevergeefs verzocht om in te grijpen. Want hoewel het bestuur op 12 maart officieel besloot om het gebedshuis te sluiten voor alle gebeden en andere bijeenkomsten, ook tijdens de ramadan, werd hier geen gehoor aan gegeven zeggen ze.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. In India is die leider (mullah) van de moslimsekte Tablighi Jamaat nog steeds ondergedoken. Als men wat zegt van het onverantwoordelijke gedrag van de mullahs, dan barst de h.l los, want je mag in India tegenwoordig niks zeggen als moslims iets verkeerds doen, want dan wordt je gelijk beschuldigd van islamophobie. Zelfs de VN schakelen ze dan in!!
  We weten allemaal dat de mullahs de samenkomsten op de vrijdagen belangrijker vinden dan de 1,5 meter afstand omdat de Koran het allemaal beter weet.


  Maak melding
 2. ze konden het toch niet krijgen volgens vele imams?
  allah zou ze toch beschermen?

  iedereen de moskee in, op slot, en het lost zichzelf wel op
  eigenwijze mensen verdienen niet beter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES