zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal Covid-19 gevallen in Suriname gestegen naar 14

Aantal Covid-19 gevallen in Suriname gestegen naar 14

-

Does Travel - naar Suriname

Nauwelijks een paar uur nadat bekend werd dat er sprake was van een 13e Covid-19 geval, is zaterdagavond bekend geworden dat er ook sprake is van een 14e geval. Dat meldt de officiële Covid-19 website zojuist. Het is nog niet duidelijk om wie het gaat.

Eerder op zaterdag werd het 13e geval gemeld. De persoon die afkomstig is uit Albina is zaterdag positief getest op het COVID-19 virus. Deze persoon is intussen verplaatst naar het Wanica Ziekenhuis.

De minister van Volksgezondheid, Antoine Elias betreurt dit geval en doet een beroep op de samenleving om alert te blijven en de COVID-19 orde en veiligheidsmaatregelen nauwgezet op te volgen.

Vrijdag zat een man uren buiten de politiepost Santodorp onder een olijfboom, te wachten op het NCCR en BOG voor hulp. Hij meldde zich daar aan met ademhalingsproblemen en pijnen op de borst:

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Zoooo tyd voor totaal lockdown nu hoor.want die 14 gaat niet lang duren om 140 te worden.men beseft het gevaar niet ze blyven maar door met het land bine komen.gado hepie oe Swiet sranang.ik sla op myn mond.maar ik zie het gevaar groter worden nu.


  Maak melding
 2. Breng ze allemaal naar Brunsue zn huis. Hij zal ze naar frans Guyana brengen. Hij heeft ze naar Su laten komen. Kijk waar hebzucht naar macht ons brengt. Due takroe sanue slaat al terug.


  Maak melding
 3. Mooi mang. Het wordt me wat voor cabinet Toki, Somo, Rusje en Brunsie. Vechten om aan de macht te komen en dan aanhangers illegaal helpen de grenzen massaal over te steken. Maar ja…..IS BOUTA SCHULD zullen de olifanten schreeuwen.


  Maak melding
 4. @Devil
  Je moet nooit iemand kwaad toewensen.Want het kwaad dat jij uitspreekt zal als een boemerang terugkomen en jou en je naasten treffen!!! Let op wat je uitspreekt!!!


  Maak melding
 5. Herhaling:

  Beste mensen,

  De verkiezingen zijn gehouden.

  Laat de leiders het verder afhandelen.

  En laten wij als volk weer de veiligheid in acht nemen !
  Wij als burgers hebben ook een verantwoording.

  De nieuwe regering zal het al heel zwaar hebben.
  Laten wij daarom meewerken en nog meer ellende proberen te voorkomen.

  STAY HOME. STAY SAFE !

  Power ! Krakti ! Shakti !


  Maak melding
 6. Het feestje is begonnen ,de groei zal groter zijn dan tot nu toe wordt aangegeven…middelen zijn er nog niet om de virus te bestrijden ,hebt zucht en macht zucht zal zijn tol nemen ,jammer voor de meest zwakkeren in de gemeenschap die als eerst de tol zullen betalen ….filantropen met dubbel paspoort kunnen makkelijk t land uitvluchten .de rest laat ikin het midden


  Maak melding
 7. Ja devil je hebt gelyk.want corona kent alleen oranje keskesie’s.die oranje kekesie’s gaan dood maar die baviaan en gorilla’s van paars gaan het overleven om te pinaren en dood gaan honger.op het laast gaan die paarse baviaan en gorilla’s mekaar slachten en opeten!!SUCCESS!!!


  Maak melding
 8. Dit alles te danken aan de verkiezingen. Geen anderhalf meter afstand, samenscholingen, ordeverstoring in NIS.
  nu heb je de gevolgen en deze moeten gedragen worden. Gedonder en koppigheid


  Maak melding
 9. En onderzoeken heeft bewezen dat er meer zwarten sterven aan covid.dood ga k zeker of t nu met covid is of zonder maar Mo dede zeker wang dey!!dat bepaald myn karma.tot nu toe heb k niemand opgelicht geroofd of vermoord.ik werk hard om aan myn geld te komen.mi ne roof jere mie brada.dit alles wat nu gebeurd is de karma van de mens.misschien zyn bepaalde mensen ogen nog in hun bil als k het beetje grof mag zeggn.covid kent geen ras kleur of geloof.wie covid onderschat gaat covid dan leren kennen.


  Maak melding
 10. Het is goed dat burgers de stem van het volk bewaken in NIS !
  Blijven doen.

  Maar houd rekening met de Covid maatregels !

  De stemmen van het volk mogen nooit onbewaakt en onbeheert blijven !
  De NDP is niet te vertrouwen.

  De regering Santokhi moet nu maatregels treffen en instructie geven aan het volk !

  Power. Krakti !


  Maak melding
 11. Alleen zwarten???
  Is goed. Due vieze hindu die hun klauwen niet wassen en barra en roti maken zal je laten zien.

  De ongeldige stembiljetten moet men tjekken. Of ze werkelijk ongeldig waren. Vooral nick en wanica


  Maak melding
 12. Wanneer heb k gezegd alleen zwarten????jw ogen is ook in j bil of misschien in bouta bil.haal ze eruit en ga zelf die stemkarten checken.wendy joe paars lasie!!!!neem t aan en ga verder!dit checken dat checken heeft geen zin.als j vn Nick wil checkn dan moet j van coronie ook gaan checken ja checkster!!


  Maak melding
 13. Ik geloof er helemaal niets van! Ik denk dat Suriname zelf het dubbele aantal heeft!! Brazilië (Belem) als buurland heeft 100.000 duizenden alleen al en die mensen wandelen Suriname binnen alsof het niets is!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES