vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid15e persoon in Suriname positief getest op coronavirus

15e persoon in Suriname positief getest op coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vandaag een 15e persoon positief getest op het coronavirus. De Ware Tijd meldde eerder dat het gaat om een man van het district Marowijne, maar dat bleek niet te kloppen. Deze 15e persoon zou besmet zijn door case 14. 

De Oost-Westverbinding is vanaf Stolkertsijver sinds gisteravond tot nader order afgesloten voor in- en uitgaand verkeer. Alleen medische diensten en veiligheidsdiensten mogen voorbij. Dit is besloten als gevolg van de toenemende coronabesmettingen in Suriname.

Van alle voorbijgangers wordt bij de controleposten te Viersprong en het Marwina ziekenhuis de temparatuur gemeten met een tempgun. Vanaf vandaag zal de Militaire Politie ook post vatten te Stolkertsijver ter versterking.

Met de recente lokale besmettingen is Suriname overgestapt op code rood voor wat betreft het Covid-19 besmettingsgevaar. In navolging van de sluiting van de brug te Stolkertsijver is ook het vliegverkeer uit Stoelmanseiland, Drietabbetje, Godoholo, Cottica, Lawa Tabiki, Antino, Lawa Anapaike en Oelemarie stopgezet voor passagiers van en naar Paramaribo.

Per heden wordt ook de toegestane samenkomsten van 250 personen voor religieuze bijeenkomsten teruggebracht naar 10 personen, zonder uitzondering.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Andermans fouten ziet men heel goed en scherp, maar hun eigen fout is men plotseling blind geworden. Een gezegde van; een splinter in andermans ogen ziet men wel, maar de balk in eigen ogen zie je niet, past heel bij dit soort tekenfilm.


  Maak melding
 2. fack religie alle samenscholing verbieden en straffen uitdelen aan mensen die totaal niet willen luisteren.
  zal ook de staatskas goed kunnen spekken met die imbecielen die denken onsterfelijk te zijn


  Maak melding
 3. Wat voor belang heb je erbij om te doen aan leedvermaak en beschuldigingen in deze moeilijke tijd.

  Als het echt zo is dat mensen het virus hebben opgelopen en anderen ermee hebben besmet dan is dat een ramp voor bepaalde gebieden.

  Net nu men weer een beetje vrijer kon bewegen krijgen we deze rommel. Ik vind het totaal misplaatst om dan te gaan speculeren of te doen aan leedvermaak.

  Laat het niet zo zijn dat er doden gaan vallen want Suriname is klein. Onder de potentiële slachtoffers kunnen kennisen en familieleden van u zitten, dus pas op met wat je wenst…


  Maak melding
 4. Nu de verkiezingen voorbij zijn neemt het aantal besmettingen toe.
  Dat kan natuurlijk, maar iets anders is ook mogelijk, namelijk nu wordt het niet meer onder de pet gehouden


  Maak melding
 5. De vraag om getransporteerd te worden is groter geworden. De mensen achten hun belangen belangrijker dan de virus bestrijding. Isoleren van Albina is geen slecht idee.

  Hopelijk komt de vaccine heel gauw. Ook een medicijn die de virus stopt.


  Maak melding
 6. Fake Nieuws, aldus een bericht in de Ware Tijd, 31-05-2020

  Die Surinamers die fake nieuws verspreiden, hebben een heel groot probleem. Ze willen aandacht hebben, maar vergeten dat ze met hun fake nieuws in heel grote problemen kunnen komen.

  Stop ermee, want als er problemen ontstaan, gaat men u vinden met alle gevolgen van dien.

  Laten mijn zinnen/woorden een waarschuwing zijn en jullie aan het denken zetten. Men gaat jullie vinden als zaken echt fout gaan en zie dan wat dit voor jullie gaat betekenen.


  Maak melding
 7. Sommige reacties m.b.t Covid 19 in Suriname zijn echt misselijkmakend !

  Beste mensen,
  Wij zijn allemaal mensen met een hart voor Suriname. Maar dan waarom wens jij je eigen landgenoot die strijd voor een beter Suriname dat ook beter zal zijn voor jouw zo iets slecht ?!
  Laten wij als Surinamers een vredig bestaan opbouwen. Politiek komt en gaat maar wij als volk blijven en wij zullen wat wij opbouwen nalaten voor onze nakomelingen.

  Beste mensen van het NDP-kamp,
  Durf eerlijk en oprecht te zijn, durf de waarheid te accepteren. Jullie kunnen blijven klagen en janken maar het leven gaat door. Door constant anderen op de proef te stellen en constant met iets negatiefs te komen belemmer je alleen maar je eigen ontwikkeling. Je maakt alleen maar jezelf belachelijk. Besef dat goed. Besef ook dat de hele wereld mee kijkt en ziet hoe mensen van het NDP-kamp corruptie, criminaliteit en fraude toestaan.

  Justitia Pietas Fides.
  Wij zijn allemaal Surinamers. Krakti !


  Maak melding
 8. @ Wendy,
  “Mensen kunnen geld hebben genomen. Vr €200 verkoopt men zn ziel”

  En jij trekt voor €2,- je benen wagen wijdt open toch Wendy?


  Maak melding
 9. Je ziet nu waar het gevaar vandaan komt deze domeinnaam mensen komen van Frans Guyana /Europa naar arm Suriname om ons te vermoorden.
  Alleen de euro is belangrijk voor ze niks van normen en waarden slaan ze op in hun kop.
  En maar lullen hun dom de Surinamers/lokale niet zijn.
  Oprotten met de geschreven regels van Europa terwijl ze die gauw vergeten als ze in Suriname aankomen saka saka.
  Zo ook de Surned die wonen in stapelhuizen/flats, Surinaams flat is een ruime 4 kamerwoning met tuin.


  Maak melding
 10. JF wat he hebt gezien al die jaren van je moeder en je zusters heeft je een levenslange trauma bezorgd. Met dat geld heeft je moeder je verzorgd want je vader was altijd drinken.

  15 de persoon is grap?? Kijk op covid site


  Maak melding
 11. Lul niet su is in love. Jullie kennen geen penthouses.

  EU gaat straks belangrijke rol spelen in economische vooruitgang van Su.

  Beter dan die chinezen die jullie bezittingen gaan overnemen omdat schulden niet terug kan betalen.

  EU we love you!


  Maak melding
 12. Ray: ze hebben die gereserveerd voor jou en je ma goed zo lief en aardig zijn ze maar let wel ze zijn gesaboteerd dus jij nog je ma gaan het niet overleven 😁👏👍zero overlevingskansen voor jullie reacties donder op ellendelingen hier op aarde is geen plaats meer voor duivelse haters van Surinamers.


  Maak melding
 13. Ik snap niet waarom ken de verkiezingen door liet gaan die dreiging was minder of betrr onder controle maar neen streven naar macht ging boven gezondheid toen er gestemd werd,werden de Covid maatregelen niet in acht genomen en zie nu de gevolgen…. jammer vind ik het liever wordt de noodtoestand afgekondigd jere want nu weet men niet precies waar die aders zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES