zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer incident tijdens het jagen: 14-jarige jongen neergeschoten

Weer incident tijdens het jagen: 14-jarige jongen neergeschoten

-

Does Travel - naar Suriname

Deze week is er in Suriname opnieuw een incident geweest tijdens het jagen. Een 14-jarige jongen is op dinsdag 26 mei per ongeluk door een 19-jarige jongeman neergeschoten. Het incident vond plaats tijdens de jacht te Apetina in het boven Suriname gebied, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige S.W. en het slachtoffer, met jachtgeweren op een kudde pingo’s schoten. Bij die gelegenheid heeft S.W. de jeugdige per ongeluk geraakt. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is stabiel te noemen, meldt de Surinaamse politie.

S.W. was door de politie aangehouden maar is na voorgeleiding en verhoor heen gezonden na overleg met het Openbaar Ministerie. Het jachtgeweer waarmee S.W. geschoten heeft is in beslag genomen omdat hij geen vuurwapenvergunning voor dat wapen heeft.

Het jachtgeweer, dat door de 14-jarige werd gebruikt, is nog niet achterhaalt door de politie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. Jagen mag, goed voofbereiden, strakke afspraken maken, de juiste vergunningen hebben is essentieel.

  Wees voorzichtig thuis, wordt op je gewacht.


  Maak melding
 2. Roekeloze Jagers hoor😏 alweer bijna een dode hoop dat hij gauw beter wordt.
  Nee, ik ga nooit dit leuk vinden om op dieren te jagen, lust trouwens geen wild. Echt iets voor mannen een instinct die er niet uit te slaan is.
  Ik ban nog dit jaar vlees uit mijn voeding ben aan het afbouwen wat een vleeseter op een dag eet, maar eet ik in een week tis te verwaarlozen.


  Maak melding
 3. Neeeee jako , laten we die man met rust laten. Hij heeft al verloren, het gaat hem nu zeer pijn doen als hij met lede ogen ziet wat hij verkeerd heeft gedaan. Zijn volgelingen zullen hem automatisch vragen, you kaolo , wa t heb je ons al die laten doen. Tochhhh! Libi a mang nowwww!!! Lang leve volk van su!


  Maak melding
 4. In het dorp waar ik mijn vakanties doorbracht aten de javanen geen aapjes.Ze leken te veel op mensen. We hebben geen bamie met apekop.

  De politie moet jacht voorlichting geven met het uitrijken van jachtvergunningen.
  Vroeger had je geen jacht ongevallen. Setie gong was duidelijk gemarkeerd. Je schiet naar de grond en alleen als je het beest ziet. Maar onervaren jagers schieten zonder discipline en maken brokken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES