donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan mishandelt partner om foto met andere man op mobiel

Man mishandelt partner om foto met andere man op mobiel

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft een man zijn partner eerder deze week ernstig mishandeld om een foto van haar en een andere man op haar mobiele telefoon.

De vrouw verklaarde bij de politie dat haar partner middernacht thuis in Paramaribo kwam. Op een bepaald moment was zij bezig met haar mobiel. De man zag daarbij dat zij op een foto met een andere man stond. Naar zeggen van de vrouw ontstond er toen een woordenwisseling omdat de man haar begon te beschuldigen dat ze uitloopt.

Op een gegeven moment werd de man agressief en begon hij zijn partner te slaan en schoppen. De vrouw deed aangifte tegen hem waarna hij is aangehouden door de politie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Volgens de vrouw is zij vaker mishandeld door haar partner, maar heeft nooit aangifte gedaan. Deze week was zij moe dat de man haar zomaar mishandelde en besloot daarom om wel aangifte te doen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Goed zo. Je moet die hele relatie stoppen. Dit is geen liefde.
  Zoek desnoods 2 banen maar blijf weg van dit geval.
  Het hoort niet zo.
  Sterkte.
  Neem hem niet terug.


  Maak melding
 2. @Haydi,

  Ik ben het met jullie beide oneens. Geef hier je ongezouten mening. Of ben je bang? Voor je vriend? Dat hij je gaat vragen waarom je een mening hebt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES