Dood gevonden man (38) door zijn Cubaanse vriend om het leven gebracht

8
Aangetroffen lijk bij uitgebrande auto is van man die vermist werd
Het lijk wordt afgevoerd door een uitvaartbedrijf.

De 38-jarige man die woensdag dood gevonden werd naast een in brand gestoken autobus, is vermoedelijk door zijn levenspartner doodgestoken. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten en is voortvluchtig, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Het slachtoffer is de 38-jarige Sadath Hussain. Zijn ontzielde lichaam is op woensdagmiddag 27 mei langs de Oost-West verbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath Hussain om het leven is gebracht. Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steek verwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer.

Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van de heer Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van de heer Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de politie.


8 REACTIES

 1. Met zoveel geweldsdelicten van de nieuwe immigranten, zoals Cubanen. Is het verstandig om beter te screenen, wie men binnenbrengt.
  Er moet gewaakt worden voor veiligheidsaspecten.
  Blijkt dat sommige van deze toeristen een korte lont hebben.
  Straks komen er ook nog rovers enz. binnen.


  Maak melding

 2. Cubanen gaan los in Suriname wat ze in hun land nooit hun hoofd haalden.
  Geen verblijf meer voor deze gasten, Haïtianen, Brazilianen en Venezuelanen.
  Onze eigen criminelen maken ons moelijk moeten belastingbetalers ook nog voor uitschot betalen.
  Chan gaat ze leren hoop ik🙌🙌🙌🙌🔫🔫🔫🔫🔫🔫


  Maak melding

 3. Hopelijk wordt die cubaan snel gevonden, bestraft en daarna het land uit geschopt richting cuba. Dit land heeft al meer dan genoeg criminelen van eigen bodem. We hebben geen buitenlandse criminelen erbij nodig. Het wordt hoog tijd dat het toelatingsbeleid voor vreemdelingen nader wordt bekeken en aangescherpt.


  Maak melding

 4. Had hij het misschien uitgemaakt, dacht vriendlief daar gaat mijn financiën no way dat je terug gaat naar je vrouw(mijn scenario).
  Als mijn vermoeden klopt vind ik het vreselijk voor de vrouw, sorry.

  In Rotterdam had je van die jonge marrokaanse jongens die ’s avonds bij centraal station van bil gingen met mannen en overdag haatte ze zogenaamd homo’s.

  Was toen persoonlijk gaan kijken geloofde mijn ogen niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.