vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie57-jarige man overleden, vermoedelijk roofmoord

57-jarige man overleden, vermoedelijk roofmoord

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 57-jarige man is vanmorgen in Suriname om het leven gekomen na een vermoedelijk misdrijf. De man werd door een familielid zwaargewond aangetroffen in een bergruimte op zijn woonadres aan de Javaweg. De politie ging ter plaatse voor het instellen van een onderzoek.

Op de lokatie werd het slachtoffer, de heer Nanhoe, aangetroffen met een ernstige verwonding aan het hoofd. De ambulance werd ingeschakeld. Toen die ter plaatse verscheen bleek de heer Nanhoe reeds overleden te zijn.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Nanhoe vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het onzielde lichaam inbeslag genomen door de politie.

Het vermoeden bestaat dat de heer Nanhoe slachtoffer is van een misdrijf. Er zou sprake zijn van een roofmoord. Later meer.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Chan gaat dit oplossen kom gauw regeren cherrif we willen graag van deze ellende af.
    Gaat grote opruiming plaatsvinden van de criminelen en de koers gaat ook snel dalen hoop ik zodat ik niet dubbel hoef te betalen voor mijn aankopen.
    Bouta geef ze een kans zich te bewijzen.


    Maak melding

  2. De grootste belemmering voor de ontwikkeling en vooruitgang van Suriname is de criminaliteit in al zijn vormen. Wat mij betreft strafwetten van Dubai toepassen als we graag Dubai willen worden toch. anders gaan die mpp rovers het nooit afleren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES