maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSpoedpersconferentie van oppositie leiders bij NIS

Spoedpersconferentie van oppositie leiders bij NIS

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de vertraging van de uitslag van de verkiezingen, zullen de vier leiders van de oppositiepartijen een persconferentie beleggen. Drie dagen na de parlementsverkiezingen in Suriname is er nog steeds geen uitslag en dat leidt tot toenemende kritiek en bezorgdheid ook onder oppositiepartijen. De geplande tijd is om 11.00u bij NIS.

Onderwerp: de ontstane situatie met betrekking tot de telling van de stemmen van de verkiezingen.
De sprekers: Chan Santokhi Voorzitter VHP, Ronny Brunswijk Voorzitter ABOP, Paul Somohardjo voorzitter PL, Gregory Rusland voorzitter NPS.

Beeld:

https://www.facebook.com/tessa.sendar/videos/10220121310137321/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Zelfs het live uitzenden van zoiets belangrijks lukt niet eens. Jammer. Wat mij betreft snel de uitslag bekend maken en de verkiezingen / partijen strijd begraven. Dit is niet in het belang van Suriname. Kan me niet voorstellen dat de kamp redelijke NDP-ers dit goed keuren.


  Maak melding
 2. Yeahhh, duidelijk en goed gesproken, zonder “blaadje”.
  Concrete acties en maatregelen die getroffen zullen worden.

  Correctie, hr Santhoki heeft een bordeaux overhemd aan. LOL.

  Thx you Tessa.


  Maak melding
 3. Strijden voor behoud van onze democratie
  De lange wachttijd op de definitieve verkiezingsresultaten van 25 mei j.l. baart ons ernstige zorgen. Het is in het belang van onze totale samenleving dat het verkiezingsproces eerlijk en correct verloopt. De huidige ontwikkelingen hebben alles weg van ernstige pogingen van de regering Bouterse om te frauderen met de verkiezingsresultaten. Wij ondersteunen de gekozen partijen in hun strijd voor eerlijke uitkomsten. Wij doen daarom een dringend beroep op de instanties die het process moeten bewaken om nu in te grijpen. Voorts doen wij een dringende oproep naar alle maatschappelijke groeperingen om zodra het blijkt dat ons frauduleuze verkiezingsresultaten worden gepresenteerd, wij het totale land platgooien.

  DA’91 Publiciteitsdienst


  Maak melding
 4. NDP’ers denken alleen aan 1 belang en dat is mijn belang boven landsbelang.
  Mr, Santoki ,niemand hoeft je te vertellen ,wie zijn positie als eerst mag bedanken als DC.


  Maak melding
 5. Bouta en co gevangen zetten voor het hinderen van democratisch proces!
  Bouta houdt Suriname gegijzeld ,
  Het volk wil hem weg!
  Surinamers, geef bouta geen kans meer om aan de macht te blijven!


  Maak melding
 6. Als hij limbo over bouterse spreekt, telkenmale, wat ik hoor is eerder puur onzin dan onderbouwing van zijn verhaal.. Er zijn geen correcte feiten .. Bouterse besefte, net als vele anderen op deze aarde dat het volk beïnvloed kon worden via woord en geschrift, vooral als de boodschap toegespitst was op de gewone.. Surinamers… Limbo heeft zich nóóit uitgesproken over de verdwijning van de Surinaamse kasreserve., bij de Surinaamse staatsbank.. Over hoe omvangrijk de srd devaluatie feitelijk is…, gaat ook aan hem voorbij… .In zijn werk.., als vertolker van de riedel.. schreef hij propaganda ‘alleen, de massa, het volk van Suriname begon, hem steeds..meer op de hak te nemen…limbo was sterk onder de indruk van bouterse als leider… Maar een Bouterse waaronder het volk armoe- lijdt ziet hij niet.. Misschien wilt hij dat niet zien . :… Deze dagen gaven mijn richting en weg aan..,ik volg op de voet wat er gaande is in Suriname, en hoe moeilijk democratie in Suriname werkt.. . Ik zag een volksopstand..in Paramaribo.., .. Nog zijn de fundamenten van de democratie minimaal in orde… Suriname hunkert naar een nieuw begin. Dat hoor ik elke dag op apintie… . Nee bouterse is geen., gelukbrenger voor Surinamers., en dat zal hij nóóit worden.. Ook.. Limbo.., zat jaren naast..de feiten.. . In de diepe ellende schijnt een ster…, niet echt fel.., hoor ik laat op apintie.. . ..Een volk van Suriname dat verenigd..,.. Vhp nps en de abop, en ook een aantal ndp-ers. .., komen bij elkaar.. Limbo voelt zich op een magische manier sterk verbonden met bouterse.. Tragisch maar waar.. .. Limbo is dol op woorden.., hij onderhoud zijn leider bouterse.., vooral met woorden.. . ‘Deze dagen gaven mijn richting en weg aan..De kompas van mij is radio apintie.. . Suriname begint dus weer opnieuw ’… Limbo is dol op woorden, immers hij kan er aardig wat van…zeg ik nogmaals , maar vaak wordt het sarcasme dat in warme Suriname verwrongen wordt tot het racistischse.. Limbo beledigt ook de gezellige dikke. in zijn programma’s .. Limbo is zelfs een gezellige dikke.. . Limbo wordt steeds doorzichtig.. heeft zich laten verleiden door de.., leider.. die hij regelmatig als ‘genie’ aanduidt… Nee, limbo., sergeant .. bouterse is geen leider, maar een verleider en uitglijder..


  Maak melding
 7. Tja tellen is moeilijk noh, behalve als jullie tellen hoeveel geld jullie gestolen hebben Nerkust doet wat hem bevolen wordt zelf nu heeft deze boeler geen eigen inbreng wel slaplip boutersje kan je niet meer helpen kies eieren voor je geld


  Maak melding
 8. ddb, gezin, ndp – kliek: Hoe har a dan!
  Het tijdperk van ddb, gezin,ndp-kliek, ndp – paarse kakkerlakken is voorbij. Het is nu de hoogste tijd om naar SB of huis te gaan. Op donderen, jullie hebben het land in heel zeer grote armoede en heel grote ellende en achter uitgang gebracht.

  Wai Pasie, Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Excellentie Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Meneer Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Meneer Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Wai Pasie, Chan Dé Kon!
  Moro, Moro Na Ricano!

  Volk van Suriname, Surinamers rustig blijven en geen domme dingen doen! Luistert u goed naar de leiders van:
  – VHP, Chandrikaperkash Santohki,
  – ABOP, Ronny Brunswijk ,
  – PL, Paul Salam Somohardjo,
  – Harold Rusland, NPS

  Time4Change!
  Dit zijn de 4 leiders van de nieuwe coalitie van de republiek Suriname die na 25 mei 2020 5 jaar met hun DNA-leden in de DNA van Suriname gaan leiden door de zeer moeilijke crisis.

  Samen Werken, Samen Sterker!

  Stre Def Foe Stre, Wi No Sa Frede

  Waarnemers wees Waakzaam in NIS. Zorgen jullie ervoor dat er nieuwe waarnemers/groepen stand bij zijn en kunnen worden opgeroepen de huidige waarnemers die nu actief zijn kunnen aflossen in de avonduren. Het aflossen van waarnemers zal door moeten gaan en alles in de gaten houden in de zaal, totdat de laatste proces-verbaal geregistreerd is bij het OKB en de uit eindslag bekend is gemaakt van de Algemene En Geheime verkiezing van DNA Suriname van 25 mei 2020.


  Maak melding
 9. Zo sportief zijn de NDP-jers tot op het laatste moment FRAUDEREN maar helaas me boi het volk is helemaal wakker


  Maak melding
 10. Het peilingsinstituut Idos heeft weer bewezen goed en betrouwbaar te zijn.

  Het instituut had voorspelt hoe de uitslag van deze verkiezing zou zijn. De kleine partijen zouden geen rol spelen.


  Maak melding
 11. De mensen van Abop vertrouwen Chan niet. Hij gaat ned opdracht geven om Brunsie en Bordoo te halen.
  Dan kunnen we oorlog verwachten tussen de hind en marronmensen.
  Zo kunnen ze van deze 2 afkomen.
  Het wordt spannend. Brunsie gaat eisen. VP en voorzitter DNA.
  Chan denkt dat hij al Pres is. Komt op tv. Houd perconferentie met hoop leugens.


  Maak melding
 12. Wendy,

  Brunswijk is niet dom zoals jij denkt. Hij wil dat de marrons met hard werken vooruit gaan en van die criminele en luie imago af komen. Iets wat de NDP nooit gewild heeft. Voor hen waren de marrons vnl stemvee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES