woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSantokhi, Brunswijk en Rusland live op TV over gehouden verkiezingen

Santokhi, Brunswijk en Rusland live op TV over gehouden verkiezingen

-

Does Travel - naar Suriname

Zo meteen, op woensdag 27 mei 2020 om 21.00u (lokale tijd) zijn VHP voorzitter Chan Santokhi, NPS voorzitter Gregory Rusland en ABOP voorzitter Ronny Brunswijk live te zien op ABC TV. Zij gaan in deze special uitzending voor het eerst in op de onlangs gehouden verkiezingen in Suriname.

De drie politici zijn te zien in het programma ‘Suriname Kiest’ om 21.00u op kanaal 4.1. Deze uitzending zal ook op Youtube en Facebook live worden gestreamd.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/539954583345945/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. NipponShoesBrittishPants 28 mei 2020 At 02:10
  Chan, Belfort, Rusland
  Pres, VP, Voorzitter

  Daar heb ik geen bezwaar tegen zo een samenstelling. Alle 3 zijn goed geschoold en hebben ook genoeg ervaring EN ze kunnen alle 3 wereldwijd vrij reizen zonder enige vrees voor aanhouding of andere beschamende diplomatieke rellen of blunders.

  Wie er ook in de coalitie komen te zitten, het word een hell of a job. Je neemt een geplunderde staatskas over en ook nog allerlei dichtgemetselde en “zand erover” beerputten die nog geopend moeten worden.


  Maak melding
 2. Jongens wat een heugelijke moment in Suriname, zoals ik al eerder had geschreven,maar heren maak van Suriname een mooi land, met zijn allen, abdoel hoorde wij vanaf het dat de ndp de grootste wordt met 25 zetel, in de parlement schreeuwen, maar problemen waren in de maatschappij, bovendien aan de nieuwe regering, ligt een heel zware taak, boefdraad achter de tralies, en alle beroofde geld terug naar Suriname,


  Maak melding
 3. Wendy de vhp hater, komt zijn pootjes likken op waterkant, uuh misschien poeni likken, ik mis een paar rob g, enz, toen chan minister van justitie was, dan was er géén criminaliteit, dat is een prioriteit


  Maak melding
 4. Het resultaat van de NPS is zeer teleurstellend. Hiermee ook het partijleiderschap van Gregory aan de orde worden gesteld. Hij is niet het licht dat de partij nodig heeft. Chan heeft de afgelopen jaren hard gewerkt en is alle uithoeken van het zichtbaar geweest. Die luie, zogeheten intellectuele dr. Rusland bleef aan de Pengelstraat. Er is iemand nodig die de partij tot grotere hoogten kan brengen de komende jaren. En dat is absoluut niet Gregory Rusland. In de partij zijn ze bang hun mond open te doen, omdat Gregory rancuneus is en zich als een dictator gedraagt. Met een beetje meer inzet had de NPS meer winst kunnen behalen, want die ruimte was. Ik hoop dat Shanti Venetiaan met voorkeur stemmen wordt gekozen en het leiderschap van de partij kan overnemen. In het najaar zijn er wederom voorzittersverkiezingen van de NPS en dan zou Rusland niet meer mee moeten doen. Hij moet de eer aan zichzelf houden.


  Maak melding
 5. Wendy…..

  Het volk heeft jullie, corrupte, criminele PAARSE roversbende en dievengilde massaal uitgekotst.

  10 JAAR paars wanbeleid…..JUNK STATUS….

  BELFORT, Minister van Justitie…..en de gehele paarse maffia-bende gaat jarenlang achter de tralies.

  Wen er maar aan……paranoïde, geesteszieke dorpsidioot.


  Maak melding
 6. Nu mogen de Djoeka”s bijspringen om jullie de meerderheid te geven.De afstammeling van de Afrikanen, apen, rovers zoals velen deze mensen noemen. Hoe hypocriet zijn sommige Surinamers. Let op.. vooral de aanhang van VHP in Nederland. Laat jullie aub zulke gedrag in Nederland, wanneer jullie naar Suriname gaat.

  Ik ben niet tegen Chan, want hij lijkt mij een goed persoon, maar sommige van de aanhang zijn huichelaars en achterbakse wezen.

  De nette VHPers van harte gefeliciteerd en tegen huichelaars zeg ik maar van denkt goed na over jullie gedrag voor de verkiezing Zo hoort echt niet te zijn. Het is niet goed voor Suriname


  Maak melding
 7. AUB geen Belfort in de regering. Het zal een goede man zijn maar hij raakt na 3 zinnen uitgesproken te hebben in de waar, AUB Marius Bee naar voren als voorbeeld van doordachtheid en rust, Hij zou een goede voorzitter van de DNA kunnen worden met Simons als assistent en Jogi als Chief Whip voor de coalitie.

  Mathoera naar Justitie en Bousaid sanering nationale Schuld. Rusland kan weer terug naar NH en goud, energie en hout gaan ordenen. Etnel op Sociale zaken.


  Maak melding
 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Santokhi, Brunswijk en Rusland live op TV over gehouden verkiezingen.

  @Pieter 28 mei 2020 At 06:41
  Ik ben het volkomen eens met je reactie.
  En dit heb ik vaker gezegd over de NPS.
  Dus ik hoop ook dat ze in het najaar een nieuwe voorzitter kiezen bij de NPS.
  En de leden van NPS moeten dit ook afdwingen.

  Bij de samenstelling van deze NIEUWE regering, dient Gregory Rusland geen ministeriële verantwoordelijkheid meer te krijgen.

  Maar wij als lezer moeten rustig de samenstelling van de NIEUWE regering afwachten.


  Maak melding
 9. Wees blij met je overwinning en blijf niet rancuneus. Je was zo bitter dat je niet eens
  in staat bent om plezier te hebben. Of, haat je Brunswijk nog steeds?.


  Maak melding
 10. Belfor minister van justitie?laat hij eerst komen verklaren wie geprobeert heeft het ministerie in brand te steken toen de nieuwe minister zijn varkenstal aan het uitmesten was. Als men serieus is geeft men hem geen openbare functie


  Maak melding
 11. Als eerste:
  iedereen die “slim” heeft gestemd BEDANKT !!
  Mede dankzij onze verbroedering zijn wij, het volk van Suriname, de grootste partij.
  Zonder eenheid was dit niet gelukt !
  A very special thanks to:
  Pakkitow Stephano Biervliet. Respect !

  Ten tweede:
  Heel Suriname en alle Suriname-lovers over de hele wereld:
  GEFELICITEERD !
  Gefeliciteerd met onze nationale verbroedering,
  Gefeliciteerd met onze overwinning !

  Ten derde:
  Laten wij nu allemaal onze mouwen opstropen en samen werken aan een nieuw en beter Suriname !

  We have a job to do ! Let’s do it together !

  Met plezier, liefde en toewijding zullen wij bouwen aan onze Switi Sranang.

  K R A K T I !!


  Maak melding
 12. Suriname is verlost en bevrijd.

  Er werd gezegd dat Bouterse charismatisch was. Maar wat maakte dat zo ?
  Bouterse was charismatisch, omdat hij dominant was en kon intimideren met een vleugje humor.
  Er werd gezegd dat Bouterse een leider was.
  Is dat ook zo ?
  Bouterse heeft nooit verantwoording gedragen. Hij wist altijd te profiteren van andermans veren.

  Het volk heeft nu heel duidelijk gezegd:
  Nee, wij willen geen zogenaamde charismatische leider die uit je pot komt vreten, je huis leeg rooft en de spaarpot van je kinderen steelt.

  Suriname heeft nu slim gekozen en kiest duidelijk voor een echte leider:
  Chan Santokhi van de VHP,
  een leider die inspireert !

  VHP, ABOP en NPS (en PL kan zich er ook bij rekenen) zijn de echte vertegenwoordigers van onze Suriname.

  Alhoewel ik in eerste instantie niet de voorkeur gaf aan ABOP, accepteer ik nu wel de ABOP. De achterban, het binnenland, van de ABOP is een onmiskenbaar eigenschap van onze Suriname. Een mooi en veilig binnenland kan behalve dat ook een mooi trekpleister worden, nog mooier dan die wakapasi van Ingrid Bouterse.

  Aan Ronny Brunswijk wil ik zeggen:
  Bouterse heeft 4 keer de kans gehad van het volk en 4 keer heeft Bouterse het volk letterlijk en figuurlijk uitgekleed en vernederd.
  Beste meneer Ronny Brunswijk,
  u krijgt een tweede kans, verpest dat niet. Neem afstand en afscheid van alles wat illegaal is. Indien van toepassing betuig spijt en bewijs beter.

  Beste NDP-volk,
  verliezen is niet leuk. Besef wel wat u hebt verloren en wat u hebt gewonnen. Zodra u eenmaal beseft wat u hebt gewonnen, wordt het lekker wakker worden in een Nieuw Suriname.

  Laten wij allemaal werken aan een mooi, veilig en oprecht Suriname, zodat wij als Pakkitow Stephano Biervliet ook een trotse Surinamer kunnen zijn en onze vlag met eer en respect wereldwijd kunnen vertonen.

  Dank u. K R A K T I !!


  Maak melding
 13. Het bestuur van NPS bepaald als ,wij staan klaar om samen te werken .

  Verbroedering politiek bevorderen onder jongeren en ouderen .


  Maak melding
 14. Eens met @Pieter. Hr Rusland moet meer actie ondernemen en als hij niet durft een stap terug doen. Denk eerder dat hij introvert is en niet lui, maar in suri moet je v je kunnen afbijten.
  NPS moet hertelling aanvragen v coronie en sowieso blauwgrond.


  Maak melding
 15. Gefeliciteerd Suriname overal ter wereld dat we nu een democratische rechtsstaat krijgen.

  Opbouw zal door Surinamers moeten gebeuren en goede plannen, die iedere Surinamer heeft om geld te verdienen uit een middel van bestaan. Met dit geld zaken zich zelf te kunnen onderhouden.

  De regering kan hierin komen, door zorg te dragen dat ze gronden ter beschikking stellen waar gezinnen, individuen in het hele land aan landbouw doen en hiermee zich zelf kunnen voorzien van groenten en fruit. Hierdoor ontstaat er geen hongersnood en is een ieder verzekerd van voedsel elke dag. Het ministerie van LVV kan hierin een rol spelen. De kantoorambtenaren kunnen i.p.v. achter hun bureau te zitten in het veld werkzaam zijn en beter tot hun recht komen met hun kennis, ervaring op landbouw, veeteelt, visserij gebied.
  Zaken door lopend evalueren en waar nodig veranderen/verbeteren of stop zetten en daar andere methoden toepassen.

  Surinamers in het buitenland moeten hun familie ondersteunen door middel dat die sterker worden met gelden die ze ontvangen. Geen consument worden van dit geld, maar in de productie steken om zichzelf hiermee beter te gaan handhaven. De landbouw zal een belangrijke plaats moeten krijgen voor alle Surinamers de komende jaren. Tuinbouw voor alle Surinamers in het hele land en ook als het goed gaat vele jaren later, zal tuinbouw voor Surinamers belangrijk moeten blijven.

  Dit zal moeten gebeuren tot dat Suriname af is van haar grote schulden en er meer opbrengsten zijn die kunnen worden gebruikt voor de bevolking.


  Maak melding
 16. Gefliciteerd meneer Santhoki houd u rekening mee dat er zeker 10% van de stemmen komen niet op u lijken stemmers. Ook heeft u te danken, dat vhp alleen de verkiezingen was in gegaan. Nu bent u overtuigd hoe sterk VHP is, en hoe zwak de andere partijen zijn, waarmee u samen zou werken. U zou de 20 zetels niet halen als u in combinatie zou gaan, want anderen zou over de rug van de olifant gaan om zetels te bemachtigen, vooral Somo Pertjaja Luhur. Ondanks hij met Brunswijk proberen samen te werken, heeft hij 2 zetels, misschien 1 als Brunswijk de ene zetel op eist. Somo bigi mofo ! Nogmaals VHP mag blij zijn dat hij alleen de verkiezingen is ingegaan, anders had VHP alleen 10 zetels overgehouden, de rest afgesnoept door Somo en de rest. Sterkte nu….. ik hoop dat de combinatie waarmee u meneer Santhoki de regering wil vormen u niet gaan chanteren, ik ben alleen bang dat Brunswijk Somo gaat meenemen, want met zijn een of twee zetels die Somo heeft gaat hij het hoogste woord willen hebben (bekend in het verleden als WIP politiek). Liever BEP vragen mee te werken inplaats van PL. Ik hoop dat bij de finale telling ABOB 8 zetels heeft en PL 1.


  Maak melding
 17. Ik begrijp dus niet waarom Bep, marinus Bee mee moet regeren. Kort geheugen, Bep is ndp, erg makkelijk omkoopbaar. Hij mag nooit meer meedoen, en moet als voorbeeld dienen voor de nieuwkomers. Wie niet deugd doet niet mee.
  VHP, NPS en Abop is voldoende.
  Somo moet gaan rusten en rustige mannen als bee zijn juist gevaarlijk.
  Brunsi zal mogelijk op last v zijn adviseurs op de achtergrond blijven.


  Maak melding
 18. Ik zie niet heel veel veranderen….

  Zolang je criminelen id politiek hebt zal men geen toekomst hebben.
  Waarom kiest santoki voor samenwerking met een andere crimineel, is het een hype om met moordenaars dealers en oplichters om te gaan.

  Brunswijk is de meest achterlijke aggresieve idioot die ook boter op zn kop heeft…hij heeft ons belachelijk gemaakt door zn vechtpartijen en doods bedreigingen!!!

  Hoeveel kids heeft deze idioot …en hoevaak is hij door zn dommigheid in problemen te komen….hij kocht zn eigen diploma en vind zichzelf nu de grote man.

  Ik snap deze hele komedie niet …ik dacht dat suriname met een schone lei zou beginnen…en nu verschijnt men met oude criminelen die nog niet berecht zijn maar wel flink gestolen!!

  Wat een fucking afgang als men met oude nieuw schurken het land wilt opbouwen….ze deugden toen al niet en morgen helemaal niet.

  Santoki jammer maar dit zal niets worden met je gangsters oplichters en andere schurken….brunswijk somo etc die zijn dr voor hun eigen belang.

  Dit is gewoon het verlengde van bouta …alleen de namen zijn anders.

  Dit noem ik een afgang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES