zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vrouw klapt haar dronken man die busje kapot rijdt voor Choi's

VIDEO: Vrouw klapt haar dronken man die busje kapot rijdt voor Choi’s

-

Does Travel - naar Suriname

Een dronken man heeft vanmiddag rond 14.00u een busje dat hij bestuurde, kapot gereden voor Choi’s Supermarkt aan de Johannes Mungrastraat in Suriname. Dit nadat hij plotseling van de rijbaan raakte en twee betonnen paaltjes en een galvaanpaal met een drempelbord omver reed.

De vrouw van de bestuurder kwam ter plaatse en was heel erg woedend dat hij alcohol heeft genuttigd en het busje heeft kapot gereden. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen man en vrouw. Daarbij gaf de vrouw haar man enkele rake klappen. Hieronder een filmpje die van het voorval circuleert op Facebook.

https://www.facebook.com/110999230601302/posts/126803615687530/

De politie kreeg de melding van het eenzijdig ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. De bestuurder kon geen rijbewijs overleggen. Hij verklaarde dat hij wel ervan in bezit is, maar dat die vervallen is en thuis ligt. De man werd door de politie meegenomen naar het bureau alwaar hij kan ontnuchteren.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het busje af te voeren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Dat zit….hahaha.Goed gedaan, klap-klaping mars. Verlopen rijbewijs, dronken achter het stuur, krijgt publielijk klappen van zijn vrouw, mang dat na biri. Alcohol maakt meer kapot dan busje komt zo. Dure grap, met boete en schadevergoeding voor de vernieling van andermans eigendom. Het klinkt als: Jackpot aan ellende. Vrouw tek wang tra masara na bonus.


  Maak melding
 2. De klap heeft niets geholpen, want hij is hierdoor niet, ontnuchterd.
  De echtgenote is terecht boos. Gelukkig heeft hij geen voetgangers geraakt.


  Maak melding
 3. De klap was niet hard genoeg. Ze zou deze tjoetia ook geschopt moeten hebben, hopelijk leert hij vanaf nu nooit meer te drinken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES