VIDEO: Vrouw klapt haar dronken man die busje kapot rijdt voor Choi’s

12
VIDEO: Vrouw klapt haar dronken man die busje kapot rijdt voor Choi's

Een dronken man heeft vanmiddag rond 14.00u een busje dat hij bestuurde, kapot gereden voor Choi’s Supermarkt aan de Johannes Mungrastraat in Suriname. Dit nadat hij plotseling van de rijbaan raakte en twee betonnen paaltjes en een galvaanpaal met een drempelbord omver reed.

De vrouw van de bestuurder kwam ter plaatse en was heel erg woedend dat hij alcohol heeft genuttigd en het busje heeft kapot gereden. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen man en vrouw. Daarbij gaf de vrouw haar man enkele rake klappen. Hieronder een filmpje die van het voorval circuleert op Facebook.

https://www.facebook.com/110999230601302/posts/126803615687530/

De politie kreeg de melding van het eenzijdig ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. De bestuurder kon geen rijbewijs overleggen. Hij verklaarde dat hij wel ervan in bezit is, maar dat die vervallen is en thuis ligt. De man werd door de politie meegenomen naar het bureau alwaar hij kan ontnuchteren.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het busje af te voeren.

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Dat zit….hahaha.Goed gedaan, klap-klaping mars. Verlopen rijbewijs, dronken achter het stuur, krijgt publielijk klappen van zijn vrouw, mang dat na biri. Alcohol maakt meer kapot dan busje komt zo. Dure grap, met boete en schadevergoeding voor de vernieling van andermans eigendom. Het klinkt als: Jackpot aan ellende. Vrouw tek wang tra masara na bonus.


  Maak melding

 2. De klap heeft niets geholpen, want hij is hierdoor niet, ontnuchterd.
  De echtgenote is terecht boos. Gelukkig heeft hij geen voetgangers geraakt.


  Maak melding

 3. De klap was niet hard genoeg. Ze zou deze tjoetia ook geschopt moeten hebben, hopelijk leert hij vanaf nu nooit meer te drinken.


  Maak melding

 4. Zoöooo hahaha. Nu is het een klap en thuis dan? Hij kan een hele week wegblijven tot deze vrouw
  afgekoeld is 😂😂😂😂 ..


  Maak melding

 5. Liever het busje te pletter rijden en zichzelf dan een onschuldige.
  thuis moet je hem klappen want zn rijbewijs is ook vervallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.