dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrunswijk: 'DC Nerkust liegt over weggedragen dozen'

Brunswijk: ‘DC Nerkust liegt over weggedragen dozen’

-

Does Travel - naar Suriname

DC Mike Nerkust die voorzitter is van het hoofdstembureau van Paramaribo heeft gelogen over dozen met proces-verbalen die vannacht weggedragen werden. Nerkust beweerde eerst dat er van wegdragen van dozen geen sprake was. Nadat Ronnie Brunswijk die daar aanwezig was, hem confronteerde met video beelden, gaf hij toe dat er wel dozen waren weggedragen.

Deze dozen met daarin proces-verbalen waren tot grote verbazing van Brunswijk open. Uit de persconferentie kwam duidelijk naar voren dat er geen vertrouwen meer is in Nerkust. VHP voorzitter Santokhi roept het OKB nu op om op te treden. “We kunnen niet meer wachten, het OKB moet nu optreden!” aldus Santokhi.

Brunswijk zei tijdens de persconferentie dat het duidelijk is dat de NDP probeert te frauderen. Volgens hem waren er twee auto’s van de NDP en de kleinzoon van Bouterse, Walter Bouterse, vannacht op het terrein van NIS. Ze waren daar om dozen weg te dragen zegt Brunswijk.

UPDATE:
Volgens Walter Bouterse heeft hij in de ochtend van 28 mei 2020 nimmer zijn huis verlaten. Hij kon derhalve niet aanwezig zijn geweest bij de locatie van het Hoofdstembureau te NIS. Op zijn Facebook pagina schrijft hij: “Alle laster die gecreëerd is via een live persconferentie hedenochtend over het wegdragen van dozen en/of vermoedens tot brandstichting worden resoluut ontkend” aldus Bouterse.

Walter Bouterse heeft hedenochtend aangifte gedaan tegen dhr. Brunswijk wegens smaad en laster, maar ook de sites Waterkant.net en Mijn Suriname die de woorden van Brunswijk citeerden.

Check de beelden van de persconferentie hier:

https://www.facebook.com/tessa.sendar/videos/10220121310137321/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

65 REACTIES
 1. Strijden voor behoud van onze democratie
  De lange wachttijd op de definitieve verkiezingsresultaten van 25 mei j.l. baart ons ernstige zorgen. Het is in het belang van onze totale samenleving dat het verkiezingsproces eerlijk en correct verloopt. De huidige ontwikkelingen hebben alles weg van ernstige pogingen van de regering Bouterse om te frauderen met de verkiezingsresultaten. Wij ondersteunen de gekozen partijen in hun strijd voor eerlijke uitkomsten. Wij doen daarom een dringend beroep op de instanties die het process moeten bewaken om nu in te grijpen. Voorts doen wij een dringende oproep naar alle maatschappelijke groeperingen om zodra het blijkt dat ons frauduleuze verkiezingsresultaten worden gepresenteerd, wij het totale land platgooien.

  DA’91 Publiciteitsdienst


  Maak melding
 2. De uitslag is op 1 punt al duidelijk.
  DE NDP IS WEGGESTUURD. !!!
  .
  Nu de gestolen miljarden terughalen en criminelen straffen.


  Maak melding
 3. Devil

  28 mei 2020 At 17:10

  Ndp vormt e geweldige regering mt abop

  ================================

  Leuke grap maar 1 april is al geweest.
  Voorspel goudentijden voor pamper verkopers. Paarse schijt in overvloed.


  Maak melding
 4. Dictatuur en fraude zit in het bloed v.d paarse rommel. Ze verdienen het om z.s.m. opgeruimd te worden in het belang van land en volk. Het volk heeft op 25 mei 2020 gesproken en massaal gezegd: weg met bouta/ndp. Respecteer dat en ga niet sjoemelen met de uitslag want anders zal de hel losbarsten.


  Maak melding
 5. Waar is de democratie? Mensen, wordt wakker. Jullie worden keihard genaaid waar jullie bij staan. Stop met toekijken en onderneem actie!!!!!


  Maak melding
 6. De NDP en Bouterse in het bijzonder zijn volledig in paniek. Ze zien de gevangenis al voor zich. Sympathisanten van de oppositie gaan massaal naar NIS om grote fraude daar te verhinderen. Nerkust heeft het tellen stopgezet, wil iedereen uit de sporthal zetten, weigert camera’s toe te laten in de hal en probeert zo vrijSpel te hebben om de de NDP aan extra zetels , RR en DR te helpen.
  Met z’n allen naar NIS


  Maak melding
 7. Het volk heeft gesproken.
  De ndp moet zijn nederlaag accepteren en Suriname niet langer gegijzeld houden!!
  De gehele ndp regering hoort in de gevangenis thuis evenals bouta.Ze moeten veroordeeld worden voor medeplichtig zijn om een crimineel te beschermen door hem te belonen met amnestie om hem uit de gevangenis te houden en om met de uitslagen van de verkiezingen te frauderen!


  Maak melding
 8. Als hij limbo over bouterse spreekt, telkenmale, wat ik hoor is eerder puur onzin dan onderbouwing van zijn verhaal.. Er zijn geen correcte feiten .. Bouterse besefte, net als vele anderen op deze aarde dat het volk beïnvloed kon worden via woord en geschrift, vooral als de boodschap toegespitst was op de gewone.. Surinamers… Limbo heeft zich nóóit uitgesproken over de verdwijning van de Surinaamse kasreserve., bij de Surinaamse staatsbank.. Over hoe omvangrijk de srd devaluatie feitelijk is…, gaat ook aan hem voorbij… .In zijn werk.., als vertolker van de riedel.. schreef hij propaganda ‘alleen, de massa, het volk van Suriname begon, hem steeds..meer op de hak te nemen…limbo was sterk onder de indruk van bouterse als leider… Maar een Bouterse waaronder het volk armoe leed zag hij niet.. Misschien wilt hij dat niet zien . :… Deze dagen gaven mijn richting en weg aan..,ik volg op de voet wat er gaande is in Suriname, en hoe moeilijk democratie in Suriname werkt.. . Ik zag een volksopstand..in Paramaribo.., .. Nog zijn de fundamenten van de democratie minimaal in orde… Suriname hunkert naar een nieuw begin. Dat hoor ik elke dag op apintie… . Nee bouterse is geen., gelukbrenger voor Surinamers., en dat zal hij nóóit worden.. Ook.. Limbo.., zat jaren naast..de feiten.. . In de diepe ellende schijnt een ster…, niet echt fel.., hoor ik laat op apintie.. . ..Een volk van Suriname dat verenigd..,.. Vhp nps en de abop, en ook een aantal ndp-ers. .., komen bij elkaar.. Limbo voelt zich op een magische manier sterk verbonden met bouterse.. Tragisch maar waar.. .. Limbo is dol op woorden.., hij onderhoud zijn leider bouterse.., vooral met woorden.. . ‘Deze dagen gaven mijn richting en weg aan..De kompas van mij is radio apintie.. . Suriname begint dus weer opnieuw ’… Limbo is dol op woorden, immers hij kan er aardig wat van…zeg ik nogmaals , maar vaak wordt het sarcasme dat in warme Suriname verwrongen wordt tot het racistischse.. Limbo beledigt ook de gezellige dikke. in zijn programma’s .. Limbo is zelfs een gezellige dikke.. . Limbo wordt steeds doorzichtig.. heeft zich laten verleiden door de.., leider.. die hij regelmatig als ‘genie’ aanduidt… Nee, limbo., sergeant .. bouterse is geen leider, maar een verleider en uitglijder..


  Maak melding
 9. Wai Pasie Chan De Kon!,
  Moro, Moro, Na Ricano!,

  Wai, Pasie, Excellentie Dé Kon!
  Moro, Moro, Na Ricano!,

  Wai Pasie Chan, Dé Kon!
  Moro, Moro, Na Ricano!,

  ddb, gezin en ndp-kliek, Oe Har A Dan!

  Wai Pasie, Wai, Pasie, Chan Dé Kon!
  Moro, Moro, Na Ricano!,

  Wai Pasie, Meneer Dé Kon!
  Moro, Moro, Na Ricano!

  Wai Pasie , Excellentie Chan Dé Kon!
  Moro, moro, Na Ricano!


  Maak melding
 10. Nerkus vertrouwde ik al vanaf het begin niet. De hele ndp rotzooi moet opdonderen.
  Over de hele wereld kijkt men mee hoe onbetrouwbaar Bouterse en consorten zijn. Het is al 10 jaar lang aan de gang dat zij het volk belazeren en manipuleren. Wat bezielt deze gasten om voor de zoveelste keer te frauderen. Heb je verloren wees een vent en neem je verlies. Amerika moet nu ingrijpen.
  Hetzelfde gebeurt nu als in Venezuela
  Hier was vooraf al voor gewaarschuwd.
  Jaag een kogel door het hoofd van Nerkus.
  Wat een lage hond.


  Maak melding
 11. Had Brunsie geen telefoon om alles te filmen?

  De NDP moet niet zo lullig doen. Je verlies accepteren en doorgaan met ademen om het land op te bouwen.

  10 jaar is mooi geweest.. Laat andere het nu proberen. Ze hebben 2 keer in 10 jaar hun verlies ook geaccepteerd.


  Maak melding
 12. Boi dit is ergals je het zo aanhoort.
  Ik had al aangegeven dat de coalitie laag en laf is en tot op heden de VHP en ABOP en de NPS niet zijn gefeliciteerd met hun overwinning.
  Abdoel, voorzitter van de NDP, waar blijf je ? Je bent en blijft een grote lafaard.
  .


  Maak melding
 13. Een dictator kan niet tegen zijn verlies die probeert truckjes uit te halen om zijn hachje te redden.
  Deze narco mang gaat je blijven treiteren en irriteren tot zijn dood.

  Hij denkt dat het volk heeft me genaaid dus ik naai ze terug.

  Dat zijn het principes van deze duivel!!


  Maak melding
 14. @Robles 28 mei 2020 At 17:17

  Je probeert weer, typisch paars, met halve waarheden en veel gedraai zaken te verbloemen. De harde feiten zijn de volgende:
  – Twee agenten droegen 2 dozen weg. Hiervan is video bewijs. Agenten horen helemaal niet aan de dozen te komen.
  – Brunswijk trof, buiten de orde en procedures, twee geopende dozen op het kantoor van Nerkust. Nerkust had in eerste instantie ontkent dat er dozen waren weggenomen. Hiermee is Nerkust niet langer acceptabel en moet hij direct vervangen worden.
  – Er waren kort voor het wegnemen van de dozen twee auto’s van de NDP aanwezig niet na dat Brunswijk de zaak uitzocht spoorslags verdwenen. De kleinzoon van Bouterse zat in 1 van de auto;s. Brunswijk vermoed dat het iets te maken had met de twee dozen want ze vertrokken spoorslags en met grote haast. Wie zaten er allemaal in die auto’s?? Wat was het doel?? Waarom zo’n haast om te vertrekken.
  – Ook zijn er vermoedens dat er mensen met brandbare stoffen aanwezig waren om een brand te stichten. Natuurlijk is dat vermoeden speculatief. In elk geval is het gelukkig niet gebeurt want de brand zou veel levens gekost hebben en voor een enorme chaos gezorgd hebben. Het zou zelfs, volstrekt onwenselijk voor de democratie, een noodtoestand tot gevolg kunnen hebben en we weten heel goed wie daarvan zou profiteren. Dus speculatie of niet. Laat het volk vooral heel alert blijven en elke poging tot chaos en onrust snel voorkomen want daar zijn alleen maar criminelen mee gediend.


  Maak melding
 15. Nerkust moet direct opstappen.
  Hij is niet meer acceptabel.
  Wie garandeert ons dat de 2 dozen op zijn kantoor niet al verwisseld waren??
  .
  Overigens maakt het weinig uit. De NDP heeft al grandioos verloren en moet opstappen!!


  Maak melding
 16. Ik heb vertrouwen in Chan hij gaat alles op alles zetten om dit te redden.

  Niet zomaar heeft hij de benoeming van sheriff gekregen van narco dictator de duivel.


  Maak melding
 17. Per direct moet dc Nerkus moet worden ontheven van dit werk en de politie moet hem meenemen naar het politiebureau en een proces-verbaal maken over de dozen die onder zijn oog werden verplaatst.

  Deze zaak moet naar het gerecht worden gebracht. Er is hier een zeer ernstig plaats gevonden. Er is sprake van inbraak geweest. Beeldmateriaal van het verplaatsen van de dozen is er. Ook de inspecteur die met Ronny Brunswijk naar binnen is geweest, heeft dit waargenomen.

  Ook van deze politieagent moet een proces-verbaal van deze zaak worden gemaakt.

  Ook getuigen die dit hebben waargenomen.

  De ingreep is mislukt, maar is een zeer ernstige en dit moet niet blauw, blauw blijven.


  Maak melding
 18. Robles
  Ik neem aan dat als Walter Bouterse daar heeft rondgelopen met dozen er filmpjes van zijn? Iedereen loopt tegenwoordig rond met een smartphone. Want als dat werkelijk zo is en er is bewijs van dan is dat natuurlijk zeer merkwaardig. Maar alleen op basis van zeggen neem ik dit vooralsnog niet aan als waar.

  BRUNSWIJK zegt “ik heb het met mijn eigen ogen gezien dat de dozen open waren terwijl DC Nerkust zegt dat er geen dozen waren weggedragen”


  Maak melding
 19. Dit hadden we kunnen verwachten van de paarse bende . Totaal geen respect voor de rechtmatige wil van het Surinaamse volk . Surinamers dit zijn de zure vruchten die wij als samenleving plukken door tien jaar lang een misdadiger als president van ons land te hebben .
  Maar die tijd is voorbij , dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een corrupt misdadig en verre van integer regime


  Maak melding
 20. Nerkust moet per direct geboeid als een straathond worden afgevoerd.
  Staan de waarnemers in hun hemd met hun complimenten. He kan je complimenten uitdelen als de zaak nog niet ten volle is afgewikkeld


  Maak melding
 21. De staatskas is leeg, Sranan Skeer!
  ddb,regeringscoalitie hebben de Algemene En Geheime Verkiezingen voor de DNA van de republiek Suriname van 25 mei 2020 door een knock out verloren van de VHP, ABOP, NPS, PL.

  Ze passen een vertragingstactiek toe, zie de lange rijen bij de stembureau’s bij het stemmen op de verkiezingsdag. De processen-verbalen zijn door de voorzitters van vele stembureau’s niet opgehangen, zodat die zichtbaar waren voor de kiezers van die bureau’s.

  Ook het registreren van de processen-verbaal worden zeer vertraagd geregistreerd in het automatische systeem van het OKB., enz.

  dc nerkus was er bij betrokken toen dozen naar andere plaatsen werden gedragen uit uit NIS. Dit mag niet, is een overtreding en is strafbaar. Gelukkig dat de waarnemers van de politieke partijen in het NIS aanwezig waren in de avond/nacht dit zagen, hebben vast gelegd met hun mobiel en hun politieke leiders van de partijen die de verkiezingen gewonnen hebben in kennis stelden. Ronny Brunswijk heeft dit gezien op een mobiel van een waarnemer en ook een politie inspecteur die bij hem was.

  Het ziet er naar uit dat ndp een ingreep wilde doen om zaken naar haar hand te zetten. Nerkus heeft iets uit te leggen en de personen die de dozen aan het verplaatsen waren.

  Surinamers wees waakzaam. Waarnemers jullie hebben een puike jog gedaan en hebben alles goed waargenomen. Bravo, de politieagent heeft het waargenomen.

  nerkus heeft wat uit te leggen aan de politie. Er hoort een proces-verbaal van nerkus te worden afgelopen. Wat deden de auto’s daar. Het heeft er veel van dat er pogingen worden gedaan om de verkiezingsuitslag naar hun hand te zetten. Ze wilden NIS ook in brand steken.

  Waarnemers wees waakzaam bij NIS tot de eind uitslag van deze verkiezingen bekend gemaakt.

  nerkus faja. me taigi!


  Maak melding
 22. Bigi Sma 28 mei 2020 At 19:34

  Dit soort beschuldigingen hoor je te doen met degelijk bewijs. Geen bewijs dan gewoon je mond houden. Veel simpeler is het niet. Ik kan ook wel iedereen gaan lopen beschuldigen. Zo heb ik met eigen ogen gezien dat Bigi Sma gisteren tien oude vrouwtjes heeft lastig gevallen. Nou en? Zonder bewijs is er niks.


  Maak melding
 23. Bouterse wil hertelling van de stemmen op de TV. Dit gaat heel lang duren en de kans zit erin dat de DC van Paramaribo zich weer eens moe voelt en naar Huis wil om uit te rusten. Waarom gaat hij niet voor eeuwig naar Huis om lekker uit te rusten van al die Frommels en gemaakte onregelmatigheden. waarschijnlijk ontdekt hij gelijk de twee dozen onder zijn bed. Frommel distance. De manier waarop hij zo onbeschoft reageert naar de journalisten als publieke figuur roept al vraagtekens op en zou zijn ontslag meer dan onderstrepen. Weg ermee hebben wij echt niet nodig.


  Maak melding
 24. Bij hertelling zoals Bouterse aangaf bij Limburg die overigens niet meer in de ether te horen zal zijn na de definitieve uitslag, moet men wel een ieder goed in de gaten gaan houden. Fraude en bedrog om de NDP weer aan de macht te helpen. Let op.!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 25. Robles ga hier niet de paarse naïeveling uithangen. Je bent gewoon een lage rat,wacht maar wat voor beerput er opengaat en nu al op springen staat. Een beerput vol paarse stront van jou NDP partij. Dan zal je bewijzen genoeg zien. Het filmpje laat toch de waarheid zien maar jij ziet het paars.


  Maak melding
 26. De peilingsinstituut Idos heeft weer bewezen goed en betrouwbaar te zijn.

  Ze hadden voorspelt hoe de uitslag van deze verkiezingen zouden zijn. De kleine partijen zouden geen rol spelen.


  Maak melding
 27. zullen we het dan nog even over de coronie fraude hebben waar ook filmpjes van zijn?
  mensen die op een plantage wonen waar geen huizen staan?
  ga naar coronie en check die plantage zelf, dan zul je zien dat er geen huizen staan.


  Maak melding
 28. President Bouterse: “NDP wil landelijke hertelling”

  De Nationale Democratische Partij (NDP) zal protest aantekenen zodat er een landelijke hertelling kan plaatsvinden. Deze mededeling deed president Desi Bouterse zojuist in het programma Bakana Tori op Radio SRS. Bouterse geeft aan dat het volk van elk district en elk stembureau aan moet geven wat de resultaten zijn en wat in de proces-verbalen staat. Hiermee kunnen de resultaten met elkaar vergeleken worden.

  De president geeft te kennen dat er nu al ‘babari’ wordt gemaakt en vindt dat het geen fundamentele ‘babari’ is. Hij legt uit dat er nog veel heel wat stembussen geteld moeten worden. Hij merkt op dat naarmate de NDP richting de 18 zetels gaat, men allerlei scenario’s aan het draaien is.

  Hij verduidelijkt dat wanneer het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) met de resultaten komt en de verkiezing bindend verklaart, de NDP de eerste zal zijn die haar hoofd zal buigen voor de wil van het volk en zal overgaan tot de orde van de dag. De president benadrukt dat er nog heel veel kan gebeuren.

  Met het aanvragen van de hertelling wil Bouterse dat het hele volk moet zien waar gewonnen is en door wie daar gewonnen is. “Openlijker, eerlijker en transparanter is het niet”, zegt hij.

  Hij voegt meteen aantoe dat als er sprake want van veel onregelmatigheden dan zou de NDP voor zijn wat zetels betreft. “We gaan vragen dat de onregelmatigheden worden opgeheven en dat elk stembureau op de televisie wordt gepresenteerd”, zegt hij. Hij geeft verder aan dat de zaak spannend is en dat men sportief moet blijven.

  Vishmohanie Thomas

  Bron: Suriname Herald: 28 mei 2020


  Maak melding
 29. Schoon schip, nieuwe bemanning. Daarom moeten mensen als deze DC op de meest korte moment worden vervangen, na de machtsoverdracht. Niet handhaven, want ze zullen jouw apparaat saboteren. Toen de paarse ratten aan het bewind kwamen hebben ze hun omgeving schoongeveegd en alleen vertrouwelingen benoemd. Dat moet die nieuwe regering ook doen. Nog een ander advies is: een speciaal officier aanstellen en een tijdelijke rechtbank in het leven roepen om alle corrupte situaties te onderzoeken. Alle gestolen middelen vanaf 2010 terug te brengen in de boezem van de staat. Mocht Suriname die deskundigheid niet hebben, dan raad ik aan deze in te huren. Met al die gestolen middelen die terugvloeien kan deze operatie ruimschoots worden gedekt. De meeste gelden zijn in het buitenland, dus in overleg met de betreffende landen de tegoeden laten bevriezen. Er hoeft maar een telefoonlijn te worden geopend en de bevolking praat al het orakel van Delphi.


  Maak melding
 30. Nerkus moet meteen opgepakt en opgesloten worden in die cel naast v Trikt want hij is een frauderende hoge Ambtenaar.
  Hopelijk pakt Silos die bende aan als haar tenminste niets overkomt.


  Maak melding
 31. De NDP/Bouterse gaan schandalig ten onder.

  Wees een man en accepteer uw verlies.

  De volgende aflevering van sranan san e psa word een mooie!
  Genoeg wanbeleid de laatste dagen.


  Maak melding
 32. Als men slim is laat men Walter meteen oppakken. Er zal echt nog wel hier en daar bewijslast liggen. Benzine in een tank laat op meerdere plekken sporen na.

  Ik heb het eerder geroepen. De NDP is een criminele organisatie die volledig verboden moet worden. De tijd zal het leren.


  Maak melding
 33. “Er moeten volgens Bouterse “nog heel wat stembussen geteld worden”. De politicus zegt dat er nog steeds veel fake nieuws wordt verspreid.”

  “De NDP-voorzitter zegt dat wanneer het Onafhankelijk Kiesbureau de verkiezingsuitslag bindend heeft verklaard en zijn partij blijkt te hebben verloren het hoofd voor de wil van het volk zal worden gebogen. Echter, er kan volgens hem “nog heel wat gebeuren”.

  Wie gelooft deze man nog? Hij denkt dat hij met zijn doorzichtig geroeptoeter er weer mee weg komt.


  Maak melding
 34. Waar de NDP op aanstuurt? Dat als de fraudepogingen mislukken, nieuwe verkiezingen moeten komen. Ze gaan hun best doen de telling zodanig te vervuilen dat niemand meer precies weet hoe er echt gestemd is en daarna gaan ze dus voor herverkiezingen.
  Of ze dan winnen? Waarschijnlijk niet, maar dan hebben ze genoeg kans en tijd belastende documenten bij de ministeries te vernietigen/vervalsen en de gestolen gelden/bezittingen in het buitenland veilig te stellen. Daar gaat het hun eigenlijk om.


  Maak melding
 35. “De aanwezigen in ‘NIS’ maakten contact met Ronnie Brunswijk, die ter plekke kwam en om inzage vroeg.

  Eijk was bij de controle op de documenten samen met twee politieagenten, de dc, Brunswijk en de secretaris van het stembureau. “Ik heb me ingezet en kapot gewerkt. Mijn naam wordt geroepen in iets dat wordt gesuggereerd.” De politie-inspecteur legt uit dat er rekruten aan de poorten staan. Na elf uur ’s avonds mag er niemand het terrein op. Zij die zich in het gebouw bevinden, mogen niet naar buiten. De inspecteur heeft ook geen rapportage gekregen van de rekruten dat personen het terrein ’s avonds zijn opgereden.”

  Nu, als Brunswijk het terrein en gebouw heeft kunnen betreden, dan kan iemand anders die wil frauderen dat zeker ook doen.


  Maak melding
 36. @Robles 28 mei 2020 At 20:20
  Waarom reageer je niet op mijn reactie??

  En Brunswijk is een getuige dus dat is al bewijs. Als en nog een tweede getuige is dan het het wettig en overtuigend bewijs. Dat die kleinzoon anders beweert is van nul en generlei waarde.
  Overigens wie hecht waarde aan de uitspraken van een lid van een beruchte criminele familie waar liegen en bedriegen in de genen zit??


  Maak melding
 37. Mike Asskust neemt vrij van zijn werk om te praten op een paars schijt radio programma en beweert dat hij neutral is, geef me een brick.


  Maak melding
 38. ik geloof dhr Brunswijk ! en Chan goed gesproken, laat de waakhonden hun taak doen en ingrijpen ! er word van overal ter wereld meegekeken nu, jullie staan niet alleen ! blijf strijden voor de vrijheid en de democratie !


  Maak melding
 39. Brunsie, go sidon jere.
  Mi libie joe gi interpol.
  Als jij zulke harde bewijzen hebt, wat maakt dat jij ze niet publiceert. Jouw achterban heeft gefilmd toch. Loesoe a film, meki oeng pak de boel op. Pres en kleinzoon.
  Jij laat je nu al misleiden door je gestoorde achterban. Feiten hebben we nodig, geen ondeugdelijke verhalen


  Maak melding
 40. omdat rob less niemandt anders is dan robg dan rbro wn. al heb ik dit niet van mezelf
  als ze het niet meer weeeeten huden ze hun snuidt daarom krijg je geen antwoord.
  Hij zit met een bek vol tanden


  Maak melding
 41. @Robles.

  Ik wacht nog steeds op je reactie op onderstaande. Maar weet ook dat geen antwoord, ook een antwoord is.
  Je zit zeker je wonden te likken??
  Wie gaat Bouterse vertellen dat het echt OVER EN UIT is !!
  .
  Klaas de Groot 28 mei 2020 At 19:10
  @Robles 28 mei 2020 At 17:17


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES