Pick-up belandt in goot langs Johannes Mungrastraat

2
Pick-up belandt in goot langs Johannes Mungrastraat

De bestuurder van deze pick-up belandde vanmorgen rond 11.00u met het voertuig in een goot langs de Johannes Mungrastraat. Het voorval gebeurde ter hoogte van het Directoraat Openbaar Groen in Suriname.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De pick-up reed over de Johannes Mungrastraat komende vanuit de richting van de Kernkampweg en gaande in die van de Kolonistenweg.

Ter hoogte van het Directoraat verloor de bestuurder door nog onbekende reden plotseling de macht over het stuur en raakte van de weg. Zijn wagen kwam in de goot terecht. De bestuurder wist uit het voertuig te komen. 

Een sleepdienst werd ingeschakeld om de pick-up uit de goot te takelen.


2 REACTIES

  1. Als wij mochten beslissen wie wel en wie geen voertuig mag besturen en wie een fiets of een ezelskar, 🤣🤣🤣🤣 Wat een gedonder. We zijn allemaal ” mens” en wij mensen maken fouten hetzij in het verkeer of elders. Dat wil niet zeggen dat we terug moeten naar de prehistorie. Kom nou.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.