zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk van bootsman die uit omgeslagen boot viel opgevist

Lijk van bootsman die uit omgeslagen boot viel opgevist

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is afgelopen weekend het lijk opgevist van een bootsman, die in het water verdween nadat een boot vorige week donderdagavond op de Marowijnerivier omsloeg. Dit gebeurde ter hoogte van het dorpje Mopi Kondre.

De bootsman, die niet kon zwemmen, zat samen met een andere man in de boot die kapseisde. Ze raakten te water waarbij de andere man probeerde de bootsman te redden. Hij hield het echter niet vol om de bootsman naar de over te brengen.

Toen hij de bootsman vervolgens losliet verdween deze in de diepte. Hij werd daarna als vermist opgegeven bij de Surinaamse politie. Zijn ontzielde lichaam werd uiteindelijk afgelopen weekend opgevist.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Mi Gado Clodowendy, eindelijk komt iets zinnigs uit je smuit.
    Een bootsman die niet kan zwemmen is als een clodowendy die niet kan copuleren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES