Lijk nabij uitgebrand voertuig aangetroffen langs Oost-Westverbinding

6
Archieffoto Politie en Forensische Opsporing Suriname

Kort tevoren is een lijk van een manspersoon nabij een uitgebrand voertuig aangetroffen langs de Oost-Westverbinding in Suriname ter hoogte van KM 49.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek. Het lijk is bijkans 15 meter verwijderd van het uitgebrand voertuig aangetroffen.

Er is een sterk vermoeden dat het uitgebrand voertuig een verband heeft met het lijk. Meer details zijn nog niet beschikbaar. Later meer.


6 REACTIES

  1. Het lijk is 15 meter van de uitgebrande voertuig aangetroffen. De politie vermoedt een verband tussen beide objecten. Hypothetisch gesproken zou idd een correlatie tussen beiden kunnen zijn. Zoals een vermoedelijke fraude tussen de hertelling van de stembiljetten uit Latour. Logisch toch, man dood, auto uitgebrand. Stembus Latour al geteld. Niet goed geteld, opnieuw tellen. Prima, maar weet ook, Latour is Miesiksba, Miesidjan en al de andere boeven van paars. Conlusoe, Netkus fraudeert met extra stembiljetten voor de Nationale Dieven Partij. De Narco maffia van Suriname.


    Maak melding

  2. Lijkt vvel een drugcase. Het lijk moet onbeschadigd teruggevonden vvorden als een vvaarschuvving voor de concurrentlie
    Als er geen schotvvond iş Dan is de person van natuurlijke oorzaken gestorven nadat hij de autobrand is ontsnapt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.