First lady Suriname wint kort geding tegen Ma Dini Blokland

30
First Lady neemt advocaat in Nederland in de arm na aantijgingen over roof van diamant

De rechtbank in Amsterdam heeft vandaag uitspraak gedaan in het spraakmakende kort geding dat de first lady van Suriname, mevrouw Ingrid Bouterse-Waldring, had aangespannen tegen Ma Dini Blokland. Blokland beschuldigde Bouterse ervan dat ze ondermeer betrokken zou zijn bij een diamantenroof.

In de zaak die vanmiddag diende in Amsterdam, is de first lady in het gelijk gesteld door de rechter. De rechtbank heeft Blokland ondermeer veroordeelt zich te onthouden van het doen van dergelijke ernstige beschuldigingen, het verwijderen en verwijderd houden van de video op haar Facebook pagina en het plaatsen van een rectificatie op haar Facebook pagina en op Starnieuws.

In een eerste reactie zegt Aroon Gonesh, advocaat van de First Lady, tegen Waterkant.Net dat de Rechtbank Amsterdam heeft geoordeeld dat er onvoldoende feitelijke basis bestaat voor de ernstige beschuldigingen en jegens de First Lady onrechtmatig is gehandeld.

Ruim een week geleden had Blokland aangegeven dat ze geen spijt heeft van haar uitlatingen richting de vrouw van president Bouterse.

UPDATE – Ma Dini heeft al een bericht hierover op haar Facebook pagina geplaatst:


30 REACTIES

 1. Ja mevrouw Bouterse,

  Echte rechtspraak. Lekker hé, eerlijke rechtspraak en Dini Blokland volgt de uitspraak op. Kunt u uw man als de donder naar santo boma sturen?


  Maak melding

 2. Dan kan ze toch nog een beetje blij zijn vandaag na de ontzettende afgang van de NDP.Een cadeautje voor haar laatste dagen als first lady.


  Maak melding

 3. Ze zullen wel rekening gehouden met het feit dat de npd zwaar afgestraf is en de hele corrupte coke bende op de vlucht is. Een toekomstige bezoekersregeling voor haar man in scheveningen is nog altijd mogelijk.


  Maak melding

 4. Ach Ingi na wan owru MM . Je zoekt recht in Nederland terwijl je man vrouwe justitia dagelijks gangbangd met zijn Ndp maties.
  Nee Ingrid je bent hypocriet tot en met Accra. Zou zeggen ga lekker zitten op je bezemsteel en neem een enkele reis waar het daglicht niet schijnt.


  Maak melding

 5. Wayamgo er is niet genoeg bewijs, dat is niet probleem. En waaris de diamant gebleven,mevrouw van de diamant handel had het ook kunnen laten zien en einde discussies. En wie komt mij vertellen dat ze niet samen de diamant hebben verduisterd.


  Maak melding

 6. Kop dicht allemaal….die demente tante, voorop. Rechter heeft gesproken…

  Zalwel jaloesie zijn naar Ingrid…toegegeven, geen makelijke tante.


  Maak melding

 7. Ma Dini heeft onvoldoende bewijs maar waarschijnlijk wel gelijk.

  Fish lady zal niet genieten van haar “ overwinning” want de verkiezingen zijn grandioos verloren en Didibri gaan voor jaren achter de tralies en de scalians die zij in beheer heeft worden aan de ketting gelegd


  Maak melding

 8. De Nederlandse rechtspraak wel erkennen maar de rechtspraak in je eigen land niet accepteren. Hoe hypocriet kun je als NDP aanhang zijn.


  Maak melding

 9. Die ene mevrouw had toch een diamantbedrijf in Suriname, dan moeten er toch diamanten daarin verwerkt worden?

  Wellicht kan Ma Dina verslaggever Kuifje en zijn hond Bobbie op pad sturen in Suriname en Dubai om de verdwenen diamanten/Zwarte Diamant voor haar te achterhalen en veilig naar de eigenaresse in Suriname terug te brengen. Want als die op pad gaan, is het wel altijd prijs.

  En als het hen niet lukt, dan sturen ze Suske en Wiske, Jeromeke, Tante Sidonia
  Lambik, prof Barabas met de Gyronef naar Suriname en Dubai om de verdwenen diamanten/Zwarte Diamant zo groot als een ijsappel voor haar te vinden en terug te brengen naar de eigenaresse van het diamantbedrijf in Suriname.


  Maak melding

 10. Paraman 27 mei 2020 At 16:41
  Kop dicht allemaal….die demente tante, voorop. Rechter heeft gesproken…
  ********************************

  @@@Paraman …. JOE LADJI PAARSE UITSCHOT …. de Rechter heeft gesproken …. een Nederlandse Rechter wel te verstaan.

  Was de uitspraak in het voordeel van Ma Dini dan zou de Nederlandse Rechter ……………….
  { vul zelf de superlatieven in }….. JOE LADJI PAARSE UITSCHOT !!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Pariaman, jij achterlijk stuk stront hou zelf je grote muil dicht.
  Je hebt een afgedonderd pak slaag gekregen, ga in een hoek liggen en je ballen likken


  Maak melding

 12. Familie ruzie. ..klaar over. .keba. ….niet meer belangrijk. …..tante Dini heeft haar doel bereikt. …..neef desi heeft verloren en first hooker wordt vooralsnog geen first lady meer. ..las lady is beter. Die half chinese kan zich beter richten op een nieuwe lover. Want opa D liep eergisteren op zijn laatste benen alsof hij any moment de pijp uit kan gaan. Dus wie biedt zich aan? Niet allemaal tegelijk. Wang baka trawang!


  Maak melding

 13. Wendy

  27 mei 2020 At 18:17

  Ze heeft haar laster en verzinsel overal rondbazuind. Nu moet ze kijken wat VHP voor dr heeft.
  Door toiletpot gaan ze dr spoelen

  =====================

  Ach Wendy jij spoelt al jaren je afgewerkte durex door de plee pot. Waar maak je je druk om


  Maak melding

 14. Vonnis Ma Dini, eigenlijk begin ik het toch zielig te vinden voor die oude dame! Niet zo leuk op je ouwe dag!!!

  @ Blokland moet binnen 48 uur na de bekentenis van het vonnis de video die op 18 april 2020 is geplaatst op haar Facebookpagina met de titel “Grootste Diamantenroof in de geschiedenis van Suriname” integraal te verwijderen.

  @ Daarnaast moet zij ook een rectificatie plaatsen op Starnieuws.

  @ Indien Blokland dat niet doet, moet ze aan de first lady een dwangsom van 500 euro betalen voor iedere dag dat zij in strijd handelt met het vonnis. Deze dwangsom kan oplopen tot een maximum van 30.000 euro.

  @ Blokland zal Bouterse-Waldering een dwangsom van 1000 euro moeten betalen voor iedere dag dat zij niet overgaat tot rectificatie

  @ Zij is ook veroordeeld om de proceskosten te betalen.

  @ Het vonnis van de rechtbank is vandaag uitgesproken en moet uitgevoerd worden, zelfs indien Blokland in hoger beroep gaat!


  Maak melding

 15. Maakt niet uit. Ma Dini is Bouta zijn nicht dus er zal zeker een kern van waarheid in de diamanten roof zitten. Ingrid kom met de diamant. Waar er rook is, is er vuur. Het is all in the familie. Pe a monie de?


  Maak melding

 16. frist lady mag nu de stront van de olifant collecteren.
  Trouwens first lady bestaat nu niet.
  a grati .
  wang koeli is nou first lady, hoera


  Maak melding

 17. Er is ook een rechtszaak tegen papa bouta, zoonlief maripa en dochter dina. Deze familie is een criminele uitschot dat gewoon van de wereld schoongeveegd moet worden.


  Maak melding

 18. Deze mevrouw had haar informatie van de VHP! deze ouwe seniel werd gebruik om Bouterse in diskrediet tebrengen nu mag ze op blaren zitten. Zei ze niet ze had onomstotelijke bewijs die ze aan justitie heeft gegeven. Waarschijnlijk waren haar bewijzen luchtkasten. VHP goed gedaan!


  Maak melding

 19. roy 27 mei 2020 At 20:49

  frist lady mag nu de stront van de olifant collecteren.
  Trouwens first lady bestaat nu niet.
  a grati .
  wang koeli is nou first lady, hoera

  =======
  Ik had de creolen nog gewaarschuwd het gaat de VHP masala om Ras en etniciteit.
  Bedankt dat je heel snel de masker heb afgedaan , ik waardeer het!


  Maak melding

 20. Het was al bij voorbaat duidelijk dat Ma Dina Baker niets zou kunnen bewijzen. Alleen al een verhaal over een pruimgrote diamant klinkt ongelofelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.