zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameBuitenlandse waarnemersmissies blijven langer in Suriname

Buitenlandse waarnemersmissies blijven langer in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De regering van de Republiek Suriname heeft gevraagd aan de internationale electorale waarnemersmissies van de CARICOM en de OAS om hun verblijf in Suriname te verlengen. De OAS heeft eveneens zulks een aanvraag gedaan.

Aanvankelijk zouden voormelde delegaties elk op woensdag 27 mei uit Suriname vertrekken. “Het wordt echter van belang geacht dat de internationale waarnemers het electoraal proces verder kunnen volgen en op basis van alle waarnemingen een rapport uitbrengen” meldt de Surinaamse overheid.

Deze aangelegenheid is voorgelegd aan het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) die inmiddels heeft bevestigd dat de internationale waarnemers langer zullen blijven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ze weten drommels goed dat de NDP samen met Bouterse alles op alles zal zetten om de boel te frustreren saboteren traineren manipuleren om toch maar regeermacht te behouden.En een kat in het nauw maakt rare sprongen.De internationake gemeenschap kijkt toe en vooral de VS kijkt met argusogen naar het verloop van de stemming.Bouterse en zijn NDP laten zich goed in de kaart kijken.


  Maak melding
 2. De internationale organizaties hebben wel geld om in Su te blijven totdat de officiele uitslag is vastgesteld en er geen coup heeft plaats gevonden. Tefoon of anders. De OAS kan dan ingrijpen.


  Maak melding
 3. Natuurlijk moeten de buitenlandse waarnemers blijven.Ze moeten blijven totdat Santokhi als the next President van Suriname is uitgeroepen!!
  Met hun eerder weg is bouta in staat alles te doen om aan de macht te blijven hangen.
  Met de waarnemers hier kan hij geen enkel move doen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES