Hertelling van stembureau 168 Latour

28
Hertelling van stembureau 168 Latour
Het verwerken van de uitslag in NIS.

Op dit moment vindt in Suriname de hertelling plaats van stembureau 168. Voorzitter Mike Nerkust van het Hoofdstembureau Paramaribo heeft bekendgemaakt dat stembureau 168 (Latour) wegens onregelmatigheden, opnieuw geteld zal worden. Het opnieuw tellen vindt plaats onder toezicht van diverse waarnemers zoals op de foto te zien is.

Nerkust heeft de medewerking van de aanwezige media gevraagd om de beelden van de hertelling vast te leggen en deze live uit te zenden, zodat een breder publiek de telling kan volgen. Het aanwezig publiek in NIS kan de hertelling op een groot scherm volgen.

De hertelling is live te volgen via Gov tv ( 8.3), ATV ( 12.2 ) en Trishul ( kanaal 20.1 en 20.5)


28 REACTIES

 1. Aaai baja wat heeft de paarse kamp de heer Nerkust nu weer beloofd. Een goudklomp, een zwarte diamant of een rondje Paramaribo in een Russische helikopter. De Ndp zoekt nog zetels om de benoeming van een President te frustreren. Het lieftst zien ze die demente Bouterse weer als President. Triest.


  Maak melding

 2. Praat niet zo dom Koos. Er zitten honderden mensen op hun vingers te kijken. Je gedraagt je nu als een eencellige met je onverbloemde haatreacties elke keer.


  Maak melding

 3. En even ter verduidelijking. Ik heb vrede met de uitslag hoor. Democratie is democratie. Ik ben niet gelukkig met de uitslag. Dat mag duidelijk zijn. Maar het is nu aan anderen om te laten zien of ze het waar kunnen maken. Ik had dat als de NDP dan toch in de oppositiebanken moet liever gezien met een coalitie met een iets grotere NPS. Maar nogmaals. De kiezer bepaalt en daar hebben we het mee te doen.


  Maak melding

 4. Bemieuwd of nu de bekende adder uit het gras komt, zou me de praktijken van de NDP kennende niets verbazen, en natuurlijk heb je weer van die figuren die de vermoorde onschuld spelen, wat een belachelijk volk


  Maak melding

 5. Hans 28 mei 2020 At 00:07

  Er zijn wat whatsapp berichten gelekt uit een VHP campagne whatsapp groep en daar wordt je ook niet vrolijk van hoor. Dus hang niet de onschuld uit. De racistische taal die uitgeslagen werd laat niet echt zien dat de VHP nou echt een volkspartij is om het maar zachtjes uit te drukken.


  Maak melding

 6. Bakba winkrie non sense Jillie gaan binnen een paar jaar net als Haiti zijn. Een paar honderd duizend stemmen tellen is moeilijk voor Surinamers maar miljoenen in steekpenningen niet.


  Maak melding

 7. Een paar stembiljetten daar doen ze uren over en het gaat toch niets uitmaken op de uitkomst.
  Of zijn ze andere zaken aan het regelen. Zijn ze bezig te vluchten of zo??
  .
  ER IS IETS ANDERS GAANDE !!!!


  Maak melding

 8. Hans 28 mei 2020 At 00:44

  Onzin. Ik heb ervoor al aangegeven dat ik vrede heb met de keuze van de kiezer. Dat ik zelf een wat sterkere NPS had gezien t.o.v. de VHP is mijn persoonlijke mening. Ik vind het kleinzielige gedoe hier maar triest. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om de NDP te besmeuren. Vier je feestje. Je hebt gewonnen. En doe daarna normaal. Suriname is maar een klein land en na de verkiezingen moet iedereen weer door 1 deur.


  Maak melding

 9. Mensen…, waarom weer een vertraging.. Nu van Nerkus.., het land kan niet meer wachten..Er is veel hulp uit Nederland nodig.. . Er zijn berichten op radio apintie dat er heel wat mensen naar Nis..toegestroomd..
  zijn ,.. Ik lees een paar tragische verhalen op Facebook… De economische – crisis heeft gemaakt dat Surinamers nu elke kans benutten om te overleven.. We hebben weer een unieke kans om opnieuw naar ons leven te kijken., lees ik.. .. De mensen in Suriname hebben misschien een kompas bij zich om te kijken waar er hulpverlening vandaan kan komen… Het wordt een lange strijd… In ieder geval heb ik ook wat uitlatingen gehoord van Nederlandse politici… Ze zeggen unaniem dat tralala.., en ano mi.., weg moeten… Er moet een nieuwe transparante overheid plaats nemen in Suriname… Mensen volharden…, voor uw en uw kinderen.. .


  Maak melding

 10. Klopt Klaas ik denk het ook,
  Er is iets anders bezig. Ze zullen alles saboteren, alle pc’s en voertuigen zullen gesaboteerd worden. Geen bewijs wordt overgedragen. Administraties zijn foetsie.
  De dure voertuigen uit de Usa zijn al verdwenen, de Chevrolets enz.
  Ze dragen Ssang yongs over.

  Robles is sportief en klopt dat in een democratie er vaker veranderingen zullen zijn. Let wel! Er moet wel steeds verbetering daaruit voortvloeien.
  Wij staan erom bekend om dan het goed te doen en dan het slecht.

  Laten de mensen lering uit de tering trekken en zaken goed bescherming via wetgeving, zodat mensen niet meer a la dol kunnen stelen enz
  Hierdoor voorkomt men recidivisme van zaken.
  Ook moet men daders of verdachten van diefstal en meer, berechten en gelden terughalen. Bezittingen ontnemen.

  Dan zal men in ieder geval de neiging om te stelen hebben.


  Maak melding

 11. De NPS trekkingskracht in Paramaribo is niet zo sterk als de ndp. Net minder. Tijdens de komende regeerperiode moeten ze aandacht geven aan de kiezers die op de ndp gestemd hebben. Breek de aanhang verder af door hun vertrouwen te winnen.
  De VHP moet aandacht schenken aan de overwitchende Hindustanen. Het is bekend dat de hindustanen in de meerderheid zijn en als ze op de VHP stemmen ze een meerderheid hebben in de volksvertegenwoordiging.

  De plannen om Su op het goede pad te btengen is meer waard dat de ethnische overwrgingen.


  Maak melding

 12. We zijn 2 dagen verder en er is nog steeds geen uitslag. Dat is te belachelijk voor woorden. Onder voorgaande Front regeringen waren de uitslagen al in de ochtenduren bekend.


  Maak melding

 13. Robles joe na wang bigi zaka zaka oema..ik weet niet waarom jullie mars beven als t komt om een hindstaan als president te zyn.dus a blakaman mag sidong foeroe en neks no moes psa..als t een hindstaan was inplaats van die dief hoefdraad dan ben k zeker deng blakaman be pot faya na omin gebouw kaba.maar omdat na wang blaka boeba dan blyft t alleen maar by PE A MONIE DE!!!foeroe foe onoe go tek faya ba.omdat jullie weten Chan ne mek grap.die man is zakelyk en hy weet waarmee hy bezig is.dus proberen jullie nu wat minder te zeuren en laat alles over aan VHP.als zei ook hun werk niet goed doen dan mag j ze 2025 weg stemmen hoe ze met jw bouta hebbn gedaan!!!!


  Maak melding

 14. VHP gefeliciteerd. Het volk heeft heel verstandig gestemd. Het is heel verstandig te gaan samenwerken met NPS en de Abop.
  Zo min mogelijk ndp en het liefst helemaal niet. Ndp’ers zijn hersenloze rioolratten Afonsoewa, Abrahams,Boefdraad, Misikebana, Nercus en de rest van het ongedierte.Oprotten deze gasten.


  Maak melding

 15. Jay 28 mei 2020 At 01:28
  Nako 28 mei 2020 At 01:29

  Jullie beiden zijn het toonbeeld van achterlijkheid en dolle haat op deze website. Ik ga niet eens met jullie in discussie. Jullie beheersen niet eens behoorlijk Nederlands en zitten alleen maar te trollen. Ik wens jullie succes met je zielige leventje die draait rondom het gif spuwen op een website. Als dat alles is wat je hebt dan ben je enorm beperkt.
  Ik kijk verder gewoon realistisch naar de uitslag en dan heeft de NDP zoals verwacht het natuurlijk niet goed gedaan. De VHP heeft kunnen profiteren van proteststemmen die ten koste zijn gegaan van de nieuwe kleine partijen en deels ook de NPS en PL. Zuur voor Strei, A20 en HVB maar de mensen hebben strategisch gestemd dus de VHP zit nu gebeiteld. Ben ik blij met deze uitkomst? Natuurlijk niet. Maar ik had in 2015 al een andere voorkeur die toen helaas niet wilde werken. Ben altijd een voorstander geweest van een NDP met VHP regering. Is in 2015 niet gelukt en gaat nu ook niet lukken. T’is niet anders. Ik wens de VHP veel succes en dan zien we wel. De domme schreeuwers in Nederland wens ik veel succes en frustratie toe. Hier in Suriname gaan we straks allemaal verder en komen we elkaar overal tegen. Dus hier is geen ruimte voor dit soort achterlijke haat. Dat mag je lekker in Nederland laten.


  Maak melding

 16. En precies zo hoe de verkiezingen verlopen , de administratie van de stemmen en alles wat er bij komt , precies zo heeft de NDP geregeerd.

  Een grote puinhoop !

  Weg ermee. Het volk heeft gekozen !


  Maak melding

 17. dit is het moment voordat de deurwaarder en de politie aan je deur komen, snel al je bezittingen en bewijzen wegdoen. iedereen ziet wat er gebeurd dames en heren, geen zuivere koffie. als er niks te verbergen was en het eerlijk gedaan werd allemaal dan was dit al een gedane zaak. wat een poppenkast zeg ! the bold and the beautifull is er niks bij!


  Maak melding

 18. En lieden, ondingen, die altijd veel praat hebben, maar eigenlijk ordinaire criminelen zijn.

  Suriname is meer dan Bouterse en zijn hyena’s en zonder hen voorzie ik een mooie toekomst voor dit prachtig land in de Tropen.


  Maak melding

 19. Zo vandaag meer onder de nickname rob less dan robg of rbrown.

  Wat Nerku t nu doet valt ook nder fraude. oppakken dit gedrocht
  Wat is het doel van de tijdwinst? niet alleen stembiljetten verwijderen en andere daarvoor in de plaats zetten. Er speelt veel meer.
  Oppakken


  Maak melding

 20. Hoe kan het dat de NDP overal minimaal een Zetel heeft.
  Komt bij mij verdacht over.
  Lijkt als of de rest op 0 begint en NDP op +1 overal.
  Hoop dat ze daar nog in willen duiken of dat wel eerlijk is gegaan


  Maak melding

 21. Kijk es aan …. Meester Oplichter …. Fugitive from Holland …. zegt dat @Jay en @ Nako niet eens de Nederlandse taal behoorlijk beheersen.

  Dit uit de … BEK { nog netjes uitgedrukt } …. van een PAARSE HUFTER !!!!!!!!

  @Jay en @Nako ….. Respect !!!!!!!!


  Maak melding

 22. roel 28 mei 2020 At 15:45
  Hoe kan het dat de NDP overal minimaal een Zetel heeft.
  Komt bij mij verdacht over.
  Lijkt als of de rest op 0 begint en NDP op +1 overal.
  Hoop dat ze daar nog in willen duiken of dat wel eerlijk is gegaan
  =====================================================

  roel,

  Dat is mij ook opgevallen. Ze hebben dus al bij start een voorsprong op de rest van de politieke partijen. OKB zou naar deze zetels moeten kijken.
  Je zal maar een poging wagen om te frauderen en dik, dik verliezen. Hoe triest moet het niet zijn met de NDP.
  Zelf had ik niet meer dan 10 zetels verwacht voor de NDP. De rest riekt naar…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.