Snelheidsduivel belandt met auto op de kop in trens

16
Snelheidsduivel belandt met auto op de kop in trens

Vannacht was het weer raak in Suriname. Deze Toyota Mark X kwam rond 2.30u op z’n kop in een trens langs de Indira Gandhiweg terecht, nadat de bestuurder met een vrij hoge snelheid reed en de controle over het stuur plotseling verloor.

Het eenzijdig ongeval gebeurde ter hoogte van de Helena Christinaweg. De bestuurder reed over de Indira Gandhiweg, komende vanuit de richting van Latour en gaande richting Lelydorp toen het mis ging.

De bestuurder kwam met de schrik vrij. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om de auto uit de trens te takelen en af te voeren naar berging.


16 REACTIES

 1. Mark X moet je kunnen rijden maar velen kopen het omdat het goedkoper is maar het is niet voor Surinaamse wegen. Nieuwe modellen zijn mooi maar dat is alles.snelle wagen maar je kan het niet onder controle houden


  Maak melding

 2. Succes@@ je krijgt zelf karma omdat je een ander negatieve karma toegewenst je wenst de bestuurder karma en je doet het niet met goede bedoelingen dus kijk maar uit dat karma jou niet pakt.


  Maak melding

 3. Karma ,hoe s hy nit dood gegaan.hy must dood.en @ laat me,iy bnt zeker zyn wederhelft,darm ai hatie.darm mus j ook erin zite n dood gan


  Maak melding

 4. Bestse mensen:
  Citaat Wendy: ” Mark X moet je kunnen rijden maar velen kopen het omdat het goedkoper is maar het is niet voor Surinaamse wegen. Nieuwe modellen zijn mooi maar dat is alles.snelle wagen maar je kan het niet onder controle houden”

  Zo heeft baas zich ook vergist, hij dacht dat hij eens een bananenwinkel had gerund met slect resultaat, hij wel het prachtig land Suriname zou kunnen runnen. Helaas Suriname heeft hij tot op het bot ontheiligd.

  Gado de wi fesi mang


  Maak melding

 5. Devil@@ ga jij maar terug naar de schoolbanken leer een beetje fatsoenlijk Nederlands te schrijven en als je dat gedaan hebt dan kan ik verder reageren of heb je een spraakgebrek. Mag je van mama of papa op deze site komen ik neem aan dat je tussen 12 en 15 jaar bent dat zie ik aan de manier hoe je schrijft je schrift als een puber en als je een volwassene bent schaam jij je niet waarom doe je zo dom of denk je dat je gevaarlijk bent dat je zo achterlijk schrijft of denk je de wereld te veranderen of dan je nieuwe achterlijke woorden als een mietje schrijft ga zo door je bent gevaarlijk zwakzinnige stommeling dat je bent. ga je schamen joe krabieta bal joe ie dong moro krabieta schaamhaar.


  Maak melding

 6. Zang!!! Devil karma werkt snel je wenst een ander karma maar nu krijg je zelf de wind van voren ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.