donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameCOVID-19 voorschriften in acht genomen op stembureaus

COVID-19 voorschriften in acht genomen op stembureaus

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het stemmen in Suriname is nu al enkele uren bezig. Landelijk worden op de stembureaus de COVID-19 voorschriften in acht genomen. President Desiré Bouterse heeft op zondag 24 mei in zijn televisietoespraak aan de vooravond van de verkiezingen benadrukt dat ook wat betreft COVID-19 de nodige maatregelen zijn getroffen om de veiligheid van de samenleving te garanderen.

Zo wordt op de stembureaus de pink van de kiezer eerst ontsmet. In tegenstelling tot voorgaande verkiezingen wordt de pink niet meer in het potje inkt gedipt. De vinger wordt na te zijn ontsmet met een watten staafje gekleurd, waarna de persoon zijn/haar stembiljetten overhandigd krijgt en vervolgens de stem mag uitbrengen.

De stembureaus, waar ook leden van de ordedienst van het Korps Politie Suriname (KPS) aanwezig zijn, sluiten om 19.00 uur.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Alles verloopt tot nu toe rustig. Alleen is de 1,5 m social distancing totaal niet aan de orde…

  Belangrijkste is dat alles tot nu toe RUSTIG verloopt.


  Maak melding

 2. Stemadvies

  Kiezers van Suriname

  Paramaribo (totaal aantal zetels 17):
  Stem op:
  – VHP
  of
  – NPS

  Wanica
  Stem op:
  – VHP

  Marowijne
  stem op:
  – ABOP

  Commewijne:
  Stem op
  – VHP
  – PL in samenwerking met de ABOP

  Saramacca:
  Stem op
  -VHP

  Coronie:
  Stem op
  – NPS

  Nickerie
  Stem op:
  – VHP

  Para
  Stem op:
  – PL in samenwerking met de ABOP

  Brokopondo
  Stem op:
  – ABOP

  Sipaliwini
  Stem op:
  – ABOP


  Maak melding

 3. Jawel met handschoenen en mondkapjes., op…, maar ga stemmen… Maak een einde aan het eenmansbedrijf met de koppelbazen dat ndp heet… Let op dat er niet te veel fragmentatie plaats plaats vindt… Kies voor een enorme uitdaging in uw leven..en vooral voor uw kinderen..Kies voor persvrijheid… Telgt apintie man.. wordt onterecht bekritiseerd door de ndp aanhangers.. . En chotkan en chotelal.., waar brengen jullie suriname naar toe.. Ja.., de mensen van Suriname hebben een lange geheugenkaart in hun hoofd. .. . Kies voor meer dan alleen de zakgeld-activiteiten van de ndp… Zoals aan de Gongrijp straat.. Nickerie kies voor een eigen economische etiket.. Coronie.., de zeespiegel stijgt.., wordt wakker.. Kies voor uitbreiding van de landbouw- activiteiten .. Laat abrahams ndp-topman uit paramaribo jullie niet terroriseren.., met de hoge zelf verzonnen kunstmest prijzen.. … Valuta wetten zijn gekomen om de mensen te pesten.., ze geven een vertekend beeld.., van de werkelijkheid … . De chinese supermarkt heeft de valuta wetten in de prullenbak gegooit.. Van dag één al.. .Prijzen van levensmiddelen stijgen per dag… Belangrijke geneesmiddelen zijn alleen verkrijgbaar als je contacten heb., hoge contacten nogwel . . Uw veiligheid is belangrijker dan uw achternaam in Suriname… Stem voor uw veiligheid.. Onderwijs wankelt… aan alle kanten.. .. Cubanen in de zorg doen aan brood-roof omdat ze in US dollars uitbetaald worden. Een tragische contract.., met de Cubaanse regering . Mensen ga er voor.. En vooral stemmen op een goede stemming.., toekomst ..,kracht.., en power.. .


  Maak melding

 4. Stem op de VHP , kies voor herstel van onze welvaart normen en waarden , onze infrastructuur gezondheidszorg en onderwijs.
  VHP, Gi wan njoeng beginni


  Maak melding

 5. @cazzonero Wanneer houden strontvliegen zoals jij op hiermee. Ik heb sterk t gevoel dat je na vanavond zwaar teleurgesteld zal zijn in het resultaat en de verrassende samenwerking. Ik weet echt niet waarom de redactie van Waterkant dit soort uitlatingen toestaat. Maar ik weet dat t daar ook een stelletje VHP racisten is.


  Maak melding

 6. Hoe langer deze gasten blijven zitten hoe lastiger het zal worden om de vele miljarden terug te halen. Misschien zelf onmogelijk.
  DUS NU STEMMEN OP VHP
  Zij halen jullie geld terug!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES