DR-kandidaat A20 overleden aan verwondingen opgelopen bij zware aanrijding

11
DR-kandidaat A20 overleden aan verwondingen opgelopen bij zware aanrijding Afobakaweg
De auto die Sandaal bestuurde.

Districtsraad kandidaat Ileen Sandaal van politieke partij A20 in het district Para is op de Spoedeisende Hulp (SEH) in Suriname overleden aan de verwondingen die zij opliep bij een zware aanrijding zaterdag op de Afobakaweg. De aanrijding vond plaats ter hoogte van mast 50 en drie voertuigen waren erbij betrokken.

Volgens de politie reden twee van de voertuigen richting Afobaka en één richting Paramaribo. De auto die richting Paramaribo reed was een Toyota Ractis en werd bestuurd door een vrouw. De autobestuurster verloor bij een inhaalmanoeuvre de controle over het stuur en kwam in botsing met een tegenliggende Toyota Alex. Na deze botsing, kwam de veroorzaker vervolgens frontaal in botsing met een Toyota Probox die bestuurd werd door Sandaal.

Sandaal bevond zich met drie anderen in de auto. Zij raakte bekneld in het voertuig en moest door manschappen van het Korps Brandweer Suriname eruit worden bevrijd. Sandaal liep een fractuur op aan beide benen en verkeerde in kritieke toestand. Haar drie mede inzittenden liepen een ribfractuur op.

De bestuurder van de Alex kwam met de schrik vrij. De veroorzaker had diepe snijwonden aan beide benen. In haar auto zat er nog een manspersoon en hij raakte ernstig gewond aan zijn linkerarm. De slachtoffers werden met drie ambulances afgevoerd naar de SEH.

Sandaal was leerkracht. Haar collega’s, politieke vrienden en kennissen zijn diep geschokt met haar overlijden.

SLV


11 REACTIES

 1. Zo zie je maar weer dat degene die enige roekeloosheid vertoonde in het verkeer meestal “ongeschonden” uit het verkeersongeval komt.
  Inhalen mag maar wees toch alert op tegenliggers en houd rekening met de snelheden.
  R.I.P.


  Maak melding

 2. R.I.P. mevrouw Sandaal.

  Dit betekent niet dat u de strijd verloren ben, het doel waarvoor u op weg was geeft uw nabestaanden, collega’s en kennissen meer energie om dat voort ze zetten.

  Sterkte mensen.


  Maak melding

 3. Deze dame Ileen Sandaal is in de Surinaamse politieke arena overleden.. Een auto ongeluk op haar campagne .. Kracht aan de nabestaanden… Een moment van berusting..ook.. . Mensen bewaar Uw onderlinge vriendschap ongeacht ras of geloof… Stem vooral voor eenheid.. Hoe wij hier zo samen kwamen.. God’s wil is dat.. Een groot gedeelte van de Surinaamse bevolking woont overzee.. . . Het zijn financieel zware tijden voor veel Surinamers…Nederland kan helpen op uw wensen…, maar Nederland is geen walhalla..Nederland zit ook anders in elkaar..Zowel Bouterse als Santokhi weten dat… U kunt en moet samenwerken aan een betere toekomst..voor u en uw naasten… Sterkte..


  Maak melding

 4. Wanneer gaat tot in hun garnalen hersens doordringen, dat ze niet als een stel idioten zo hard blijven rijden. Jammer voor de doden,en gewonden, maar ze waren er ook bij en hadden de chauffeur tot rustiger rijden kunnen manen.😏


  Maak melding

 5. Door idioot rijgedrag en willen inhalen terwijl het niet kan heb je nu een vrouw, moeder, nicht, tante , dochter of zus vermoord. De veroorzaker moet opgesloten worden en ze moet een bedrag betalen voor al het leed. Heel triest.
  Sterkte aan de familie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.