woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidIllegale vrouw met hoge koorts en pas geboren baby opgepakt

Illegale vrouw met hoge koorts en pas geboren baby opgepakt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen woensdagavond is een illegale vrouw in Suriname opgepakt. De vrouw, die een van de grenzen van Suriname is overgestoken, is opgepakt met een baby van 8 dagen oud. Ze had hoge koorts, meldde kolonel Jerry Slijngaard vrijdag.

De vrouw is samen met haar baby in quarantaine geplaatst en krijgt medische zorg. Het is niet bekend of zijn besmet is met het coronavirus. Er zijn een aantal baby’s in quarantaine, aldus de kolonel tijdens de reguliere persconferentie van de regering in samenwerking met het Nationaal COVID-19 Management Team (NCMT).

Volgens Slijngaard zijn er op dit moment in totaal 692 personen in quarantaine. Op zaterdag 23 mei zal een grote groep van repatrianten de quarantaine na 14 dagen verlaten. Het gaat om 309 repatrianten uit Nederland. Ze krijgen een zogeheten exit-screening samen met 28 repatrianten uit Cuba.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

4 REACTIES
 1. Poreuse grenzen kost Su duizenden dollars.Dollars die Su zelf kan gebruiken.Was zij van Guyana of Brazilie? De Fransen hebben een goede gezondheidszorg.
  Arme vrouw. Hopelijk heeft ze geen infecties opgelopen van de bevalling. Als ze covid-19 heeft dan moet ze in de covid ICU met haar hoge temperaturen. Hopelijk komt ze er levend uit.


  Maak melding
 2. Hopelijk vertelt deze vrouw ook wie haar illegaal het land in heeft gebracht. Kennelijk is deze gast ook besmet en zo worden anderen ook besmet. Dat geld uit de corona nood fonds wordt nu al verbrast terwijl de virus wacht op een uitbarsting in ons land.
  Geen medicatie of vaccinatie dus het wordt straks een grote dodelijke ramp in ons land. De doodkistenmakers zullen hieraan flink verdienen.
  Zoals ze in de rij gaan staan voor geld uit de noodfonds zo ook zullen zij achter elkaar besmet raken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES