Guyanese vrouwen begonnen drugs te verkopen vanwege Covid-19 pandemie

2
politie op locatie
Archieffoto

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotic Intelligence Unit (N.I.U.) hebben op vrijdag 8 mei een inval gepleegd op een woonadres in de Christophel Kerstenstraat. Daarbij zijn in totaal vier personen van Guyanese afkomst aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Op die locatie zijn drie vrouwen en een man van Guyanese komaf aangehouden te weten: de 57-jarige Cegleti C., de 35-jarige Natoya J., de 53-jarige Alyson J. en de 55-jarige Wayne F. In totaal trof de politie ruim drie pond Marihuana, 11 XTC tabletten en SRD 2500,- in het huis aan.

Wayne beweert dat hij al jaren marihuana gebruiker is. De vrouwen gaven aan dat zij vanwege de Covid-19 pandemie ertoe overgingen drugs te verkopen.

De drugssoorten en het geld zijn in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat het geldbedrag de opbrengst is van drugsverkoop, meldt de Surinaamse politie.


2 REACTIES

  1. Wist niet dat de NDP mentaliteit het ook onder de Guyanezen goed doet. Ze hebben kijk op zaken en weten dat de witte poeder door grote jongens wordt beheerd en dat zij zich tevreden moeten stellen met wat gras.
    Als je politiek mislukt bent of het niet in de genen hebt goed te doen is criminaliteit de uitweg.
    Makkelijke manier om wat geld te hebben, zullen deze Guyanezen gedacht hebben. Alleen hadden ze niet het idee, dat aan veel, en dus ook criminaliteit, eens een eind komt.
    Gewoon het land uitzetten voor het geval zij nog niet de surinaamse nationaliteit mochten hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.