maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde man om het leven gebracht bij brute roofmoord in Suriname

Bejaarde man om het leven gebracht bij brute roofmoord in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het voertuig van een begrafenisondernemer staat bij de woning (foto) waar afgelopen nacht een brute roofmoord plaatsvond. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat daarbij een bejaarde man om het leven is gebracht.

Dit misdrijf zou rond 03.00u hebben plaats gevonden tijdens de avondklok. Volgens de eerst informatie werd er ingebroken in de woning van de man, die zich bevindt aan de Dinastraat in het politie verzorgingsgebied Munder. Aldaar werd er een man levenloos aangetroffen onder een hoop kleren en was het huis overhoop gehaald.

Het lichaam van de man vertoonde tekenen van een misdrijf. Het is nog onbekend wat er allemaal is meegenomen. Eenheden van de Surinaamse politie zijn op moment van schrijven nog ter plaatse en druk bezig met het onderzoek.

UPDATE: De politie in Suriname heeft zojuist officieel bekend gemaakt dat het slachtoffer de 83-jarige meneer Albert Kruin is. Buurtbewoners hebben naar de politie gebeld toen zij opmerkten dat de toegangsdeur tot de woning van de overledene gedeeltelijk open stond. De heer Kruin woonde alleen.

Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak. Nadere informatie volgt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Deze oude man had geen schijn van kans. Zo triest weer dit!

  RIP oude man.

  Het zoveelste negatieve nieuws in Su weer. Het is bijna niet meer bij te houden.

  Dat politiebureau is hard nodig! De criminaliteit rijst de pan uit! Hou op met dat asfalt! Pak het snel groeiende probleem aan!

  Roofovervallen met dodelijk afloop neemt in belachelijk snel tempo toe.

  Jong of oud, niemand is meer veilig!
  Wat een ellende!


  Maak melding
 2. kijk ik snap dat dit niet goed te praten is en niemand zou eraan moeten denken om dit soort idiote dingen te doen. maar anderzijds moet er worden nagedacht waarom dit gebeurd, leven deze inbrekers in zulke slechte omstandigheden dat zij bereid zijn zoveel leed te veroorzaken voor een beetje geld of spullen van waarde? wat ik probeer te zeggen is pak dit bij de kern aan, en dat is allereerst te beginnen met de economie, zolang dit niet verbeterd zal dit blijven gebeuren !


  Maak melding
 3. De Here heeft gegeven, de Here heeft genomen : zou men weleens willen zeggen.
  Nee duivel heeft een Mens genomen EN wie heeft de duivelse praktijken gefaciliteerd .
  Bouterse de massa moordenaar en zijn ndp crew .
  Maandag is het zo ver , ik ben erbij en ik ga alle stem bussen controleren met mijn crew .
  Ik ben politiek neutraal op die dag, maar Wens eens natuurlijk dat die paarse kankerlakken eruit worden dood getrapt . Ik hou van uitdagingen maar moeten wel binnen wetten vallen. Succes ermee ..


  Maak melding
 4. Surinamers ga stemmen!
  Stem de ndp en bouta weg!
  Een moordenaar als lijder hebben maakt het alleen maar erger.
  En de avondklok die is ingevoerd om jullie te intimideren en te herinneren dat de moordenaar nog steeds voor het zeggen heeft.Coronavirus kent geen avondklok,die slaat toe wanneer hij wilt.Die kent geen tijd!
  Het enigste dat jullie surinamers moeten doen is naar de stembus gaan en stemmen.Help je zelf,wacht niet op een wonder.
  Stem bewust.
  Stem voor verbetering,verandering,welvaart en ontwikkeling.Stem VHP en combinatie.


  Maak melding
 5. En daarom blijven Bouta-lovers als RobG, lucien, Waldo, Wendy, Wayambo, PakiraT. , etc. liever in Holland lekker veilig in het land van de kolonisator. Want daar zijn ze veiliger en krijgen zij betere zorg.

  Dekolonisatie ?
  Wanneer heeft Bouta zijn lovers terug geroepen uit Holland en hen belooft dat hij goed voor ze zal zorgen ?


  Maak melding
 6. Een ellende op ellende door koullo panpang NDP ipv geld te investeren in het bestrijden van criminaliteit dan wordt er geroofd om dat in het buitenland te stallen dieven NDP koullo en nog komen zij mooie praatjes maken voor de volgende 5 ūüėą duivels bij elkaar


  Maak melding
 7. Pik zuiger van bouta abdoel,het is veilig yoe koullo dagoe hagoe
  Kijk wat jullie van Surinaamse gemeenschap heb aangedaan oplichters agoe, adhin go likker van bouta ze moeten jullie ophangen, noemen jullie zichzelf politicus van hoces pocus smeerlappen bij elkaar, maandag moet afgelopen zijn met deze honden dieven bij elkaar,sranmang ga voor nps of vhp,
  Ndp moet weg gevraagd worden of willen jullie nog meer ellende door NDP


  Maak melding
 8. En toch geloof ik niet dat je moordenaars dieven enz, weg krijg met alleen politiek.
  in veel rijke landen is ook criminaliteit, karakter, opvoeding spelen ook mee, je mag het eigenlijk niet zeggen maar vaak scheidingen van ouders en drugs, wat moet je doen om het te stoppen , vele kicken op het leven wat ze leiden, geef ze een baan, wat denk je dat ze gaan werken?nee.
  geld geven ,ze willen meer.
  Je kan Drugs aanvoer aanpakken, ze laten afkicken enz.
  Erg voor de oude man, je wenst die dat gedaan hebben dat ze branden in de hel.
  Sorry , maar je bent zo boos op wat ze met die man hebben gedaan


  Maak melding
 9. Een land zal nooit 100 % vrij zijn van criminaliteit.
  Maar wat wel heel belangrijk is is dat de overheid / de regering / de politiek 100 % vrij wordt gehouden van corruptie en criminaliteit. En zelfs dat is heel moeilijk.
  Daarom moet wet en regelgeving dusdanig worden aangepast dat deelname alleen mogelijk is onder strenge (integriteit) voorwaarden en moeten er keiharde sancties zijn bij overtreding.


  Maak melding
 10. @Maripa Ko,
  Die Kaulo NF was 3 termijnen aan de macht laten we samen opsommen wat ze gedaan hebben samen met die van NDP want je smoel geef teveel werk


  Maak melding
 11. Zinloos geweld de dood ten gevolge hebbende. Waarschijnlijk was de buit nihil, waardoor die Sukkel overging tot moord uit wraak. De straffen moeten sowieso verdubbeld worden (Amerikaans) zonder vervroegde invrijheidstelling vanwege goed gedrag of gezondheid reden.
  Brommen moet die Lummel zonder pardon. Familie gecondoleerd met dit verlies.


  Maak melding
 12. Ondanks de publieke cameras en de nieuwe politie pickups en motorfietsen neemt de misdaad toe. Stem voor nieuwe beleidsmakers. Stem PL en ABOP.


  Maak melding
 13. Het is een wet van meden en peren, dat toename van criminaliteit het gevolg is van toenemende armoede en vooral een zinloos bestaan, waarbij er geen zicht is als zou het ooit eens anders worden.
  In Suriname is het onder de thans heersende roedel wolven erg moeilijk geworden voor velen om op eerlijke manier brood te verdienen. De heersende roedel met de neks no fout mentaliteit is nimmer een goed en geschoold voorbeeld geweest voor anderen, ook niet zij die in minder goede positie, economisch, verkeren. De roedel heeft 10 jaren aan de kant gestaan en hun enig doel was om de eigen zakken te vullen mochten zij ooit op de pluge stoelen terechtkomen. Hoe laag moet je als mens niet gezonken zijn en dan maakt het zelfs niet uit of je geschoold bent of niet. Zij hebben nimmer goede voornemens gehad, deze aftandse revolutionaire fossielen.Ze schelden op Nederland, maar luisterden in de jaren 80 wel naar een witte man(Valk). Niet eerder zulk een ongebreidelde corruptie en vriendjespolitiek meegemaakt. Alleen maar achteruitgang van het land en deze lieden willen nog blijven zitten. Vraag mij af waarvoor, want de zak is leeg en als straks het volk zich tegen hen keert, rechteloosheid tot een normaal gegeven verwordt, kan niemand medelijden met deze huidige ondingen, want dat zijn ze allemaal, hebben.


  Maak melding
 14. Triest in en in triest waarom die man vermoorden ????
  sari tori, zijn dit Surinamers die dit elkaar aandoen of zijn het toch buitenlanders.


  Maak melding
 15. @Maripako
  Bij nader inzien heb je groot gelijk. In de tijd van Venetiaan was er wel criminaliteit maar op een zeer laag pitje. Nu is het schering en inslag. √Člke dag worden er moorden gepleegd en berovingen etc. In de 10 jaar regerende Bouta wordt het volk dagelijks afgeslacht zelfs voor SRD 20. Santhoki heeft toen bij Justitie veel goed werk verricht was de criminaliteit ook beduidend minder. Kijk wie er bij Justitie nu zitten als minister is het niet vreemd dat er veel.meer criminaliteit plaatst vindt.
  Mag inderdaad gezegd worden.


  Maak melding
 16. Sang, de criminele Neeeeegghheers laten zelfs een oude rasgenoot niet meer met rust. Ok dan, misschien komt de Neeeeeggherbevolking nu in opstand omdat zij zich ook bedreigd gaan voelen. We zullen zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES