VIDEO: President en verpleegsters lappen corona regels aan hun laars

84
VIDEO: President en verpleegsters lappen corona regels aan hun laars
De president deze week in het Academisch Ziekenhuis in Suriname.

Opnieuw heeft de president van Suriname laten zien dat hij het niet zo nauw neemt met de corona regels in eigen land. Terwijl duizenden Surinaamse burgers zich dag in, dag uit proberen te houden aan de strenge Covid-19 regels, gaat de president doodleuk campagne voeren in het ziekenhuis en overtreedt daarbij zijn eigen regels.

In het filmpje hieronder is Bouterse deze week te zien op bezoek in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), waar de opening plaats vond van een compleet nieuw beddenhuis. De leider van de NDP vond het nodig om langs te gaan met een duidelijk doel: campagne voeren.

In het filmpje is te zien dat de president en gevolg in een drukke gang lopen, waar iedereen dicht op elkaar staat. Maar het wordt erger: op een gegeven moment vliegen uitgerekend verpleegsters, die geacht worden de regels te kennen, de president om de nek.

Dat dit notabene in een ziekenhuis gebeurt, gaat er bij velen niet in. Bekijk de beelden hier:

https://www.instagram.com/p/CAcWuDuAuSz/?utm_source=ig_web_copy_link


84 REACTIES

 1. zie je Mark Rutte al zo door het ziekenhuis lopen, dan kon hij
  de volgende dag op het matje komen in de tweede kamer en zijn
  ontslag brief aanbieden. Dit kan toch niet !!


  Maak melding

 2. De oppositie en haar aanhang zijn zeer onzeker en dat komt telkens tot uiting in de media. Het taalgebruik in dit nieuwsbericht straalt alleen maar haat uit tegen de volkspresident. De president komt aanlopen maar het zijn de verpleegkundigen die op hem afstormen. Het zou zeer genant zijn als de volkspresident of zijn bodyguards de mensen zouden aannamen om uit de buurt van de hem te blijven. De president heeft uirstraling. Dat kunnen wij niet zeggen Santoki, Brunswijk of Somohardjo.


  Maak melding

 3. Mijn vermoedens zijn dus waar! Jullie krijgen verplicht materiaal opgestuurd v sharkmila. Geen enkele andere suri site heeft deze berichten.
  Wat is het doel eigenlijk, want geen enkele reaguurder hier heeft invloed op de verkiezing.


  Maak melding

 4. Stop toch met deze onnozele stemmingmakerij. Inderdaad zijn er nieuwe regels. Het zijn richtlijnen waarbij men zich zoveel als mogelijk aan probeert te houden. In sommige landen kun je zelfs tegen een boete aanlopen bij overtreding. Hier gaat het wel om een heuglijk feit. De viering namelijk. Jij geen coronavirus ,ik geen coronavirus, dus mag je me een brasa geven. Niks mis mee. Geen enkel object is ontworpen om anderhalf dan wel twee meter afstand te houden. Komt er een nieuwe supermarkt in de toekomst, zal de architect wel rekening houden met de afstand. Zo ook voor een ziekenhuis. Er is niet gebleken dat na afloop van deze heuglijke viering, mensen het coronavirus hebben opgelopen. Niet overdrijven dus. Het leven moet soepel zijn . De mens moet zich niet als een robot gaan gedragen. Doe je dit, ben je overgeleverd aan welke opleggingen dan ook. We beginnen met het coronavirus en eindigen met iets anders om het individu een bepaalde dwang op te leggen die ons uitkomt. De bestrijding van corona is niet puur het in bedwang houden van het virus. Het wordt ook voor oneigenlijke doelen gebruikt (misbruikt) .


  Maak melding

 5. ben al moe van deze ziekelijke vertoningen……………..

  velen in su houden van pinaren en pakketten vragen en huilen voor 1 voor 12 programma en tbn prime alert.

  denken kunnen ze echt niet.

  is net een groepje wiens verstand nog werkt.


  Maak melding

 6. Bovenstaande reacties van Kwik, Kwek, Kwak en Eucalypta waren te verwachten! Rechtpraten wat krom is en verwijzen naar een ander, zielige ‘a no mi’ figuren.


  Maak melding

 7. Goeie positiviteit mensen i love it…klopt het corona virus heeft Suriname tot nu toe gespaard…we moeten zeker scherp en alert blijven..en vind het in dit geval helemaal niet erg dat de president zich tussen de hardwerkende zusters van een ziekenhuis bevind..moet hij vaker doen.


  Maak melding

 8. @Pakiratigri

  Covid besmetting blijkt pas weken later. Het is volksmennerij wat hier gebeurd. Planmatig opwinding creëren.
  Het is knap hoe Bouterse dit soort shows weet te maken en hoe net als Trump hij de schuld altijd elders durft te plaatsen of niet bestaande complotten presenteert als de oorzaak voor het falen van deze regering.

  De publiciteit wordt goed bespeelt. Er wordt gedaan als of er een heel ziekenhuis opgeleverd wordt. Het is echter de laatste verdieping van het beddenhuis van een ziekenhuis dat geen geneesmiddelen etc. meer heeft en haar personeel niet kan betalen.

  Deze regering deelt overal nu geld uit dat het niet blijkt te hebben. De volgende regering krijgt de rekening en zal die aan het volk moeten presenteren.


  Maak melding

 9. Laat de afstammelingen van de Afri-Surinamers zo blijven door gaan en juichen voor een Pikin Boi( let op de naam). Zie wat hij voor ze doet in hun heel grote ellende en heel grote armoede.

  Vraag Ma Dina wat er met de zwarte familie van Ma Dina gebeurt en zie wie de mensen zijn waar de vrouw van ddb zich mee omringt. Remember de foto toen deze naar Santo Domingo op vakantie waren. Kunt u zich dat nog herinneren?

  Afri Surinamers blijven jullie dom doen, voor de man die zich pikin ingie noemt.

  Na 25 mei 2020 if oe no bosz a gogo foe ndp, blijf dan niet klagen, maar dragen. Wat heeft hij in 10 jaren voor jullie gedaan? Wat heeft hij sinds 25 februari 1980 voor jullie gedaan? Blijven jullie zijn poepgat likken en kussen. Hoe zou het toch komen dat jullie zo zijn?


  Maak melding

 10. Deze verpleegsters die de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR om de hals vliegen moeten maar voor de Nationale Devaluatie Partij gaan stemmen.

  DE KOERS GAAT alsmaar blijven stijgen als deze Criminele BOEVENBENDE de verkiezing wint. Dan gaan we weer richting de DRIE NULLEN

  Welk zinnig mens stemt nou voor ARMOEDE EN MISDAAD??


  Maak melding

 11. Tekort geneesmiddelen en medische hulpmiddelen een feit!
  20 May, 19:19
  foto
  DRESI NO DE /GEEN MEDICIJNEN/GEEN MEDICIJNEN/SURINAME GAAT DOOD…..

  In navolging op de ernstige melding onzerzijds van 9 april jl. van de toen dreigende tekorten aan belangrijke geneesmiddelen en medische hulpmiddelen en bij navraag bij diverse importeurs vanaf die datum tot heden brengt de Vereniging van Apothekers het volgende onder de aandacht:

  1) De tekorten van geneesmiddelen zoals insulines, geneesmiddelen tegen kanker, vele gebruikte geneesmiddelen in de ziekenhuizen zoals antibiotica, etc. maar ook de geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk, etc. zijn thans een feit!
  2) Door het tekort aan deze belangrijke geneesmiddelen maar ook essentiële medische hulpmiddelen dreigt er momenteel een ernstige situatie binnen de gezondheidszorg voor onze samenleving te ontstaan, hetgeen op zich nog geheel los bezien te worden van de gezondheidszorg n.a.v. Covid-19.
  3) Ondanks het luiden van de noodklok hierover op 9 april jl. is er door de autoriteiten en in het bijzonder door het Ministerie van Volksgezondheid geen enkele waarneembare actie ondernomen om deze problemen aan te pakken.
  4) De verschillende importeurs van geneesmiddelen, waaronder ook het BGVS, hebben nog steeds onvoldoende valuta beschikbaar gekregen om de leveranciers in het buitenland te betalen.
  5) Hierdoor is het vertrouwen van de buitenlandse leveranciers in de Surinaamse importeurs tot een nulpunt gedaald wat ook ernstige gevolgen zal hebben voor toekomstige leveranties.
  6) Er is op dit moment geen enkel positief vooruitzicht dat de benodigde valuta beschikbaar zullen worden gesteld zodat de tekorten kunnen worden opgeheven. Het is zelfs ook niet bekend (via het BGVS) dat er leveranties ter aanvulling van de voorraden/tekorten onderweg zijn.
  7) De gezondheidszorg in ons land en daarmee de Zorg voor de Surinaamse bevolking wordt ernstig in gevaar gebracht door het niet beschikbaar zijn van deze reeks van essentiële geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, waardoor de gevolgen niet meer te overzien zijn! En mogelijk ongewenst nog veel erger kunnen uitpakken dan het Covid virus!

  De Vereniging van Apothekers in Suriname doet hierbij met klem een beroep op de autoriteiten, en in het bijzonder het Ministerie van Volksgezondheid, om onmiddellijk de nodige stappen te ondernemen om tot directe oplossing van deze schaarste aan essentiële medicamenten (en hulpmiddelen) te komen. Daarbij is het ons inziens van essentieel belang dat de schaarse financiële middelen in de gezondheidszorg in Suriname zo effectief mogelijk worden ingezet ten behoeve van de feitelijke behandeling van de zieke mens in ons land, d.w.z. van alle patiënten.

  De Vereniging van Apothekers in Suriname


  Maak melding

 12. De mensen die werken in het ziekenhuis zijn zo blij dat hun werkplek er beter uit ziet. Jaren terug was ndp er al mee begonnen. Nf is gekomen en het is toen zo gebleven.
  Hebben jullie het filmpje gezien waar hoop VHPers dansen en een paar NDPers ertussen??
  Intussen zijn die VHPers ook paars geworden.kijk wat Bouterse voor Sar’ca heeft gedaan.
  Bouterse kijkt naar het hele land. Niet zijn mensen alleen


  Maak melding

 13. Verpleegster verdient onder nieuw Front 3500 SRD was 1200 USD waard .

  Verpleegster verdient onder NDP schurken 3800 SRD is nu 250 USD waard .

  Een klein potje pinda kaas 65 SRD .

  Zelf Slavernij heeft men dit loon niet verdient ,als verpleegster .


  Maak melding

 14. Tsja, sharkmila is in de leer bij de piloot vd helicopter uit russia. Iedereen weet waar toe ze in staat zijn. Dit is een srt v oefening voor november usa.


  Maak melding

 15. OKB geeft de Bouterse aan dat hij de Resolutie moet in trekken .

  NDP van Bouterse wel dat ze de telling kunnen stoppen tijdens de verkiezing .

  Resolutie tot Revolutie maken via OKB ,de telling kan je niet stoppen .

  Dank aan Van Dijk Silos heel goed gedaan Mr Silos om de Resolutie af te keuren en terug sturen naar de duivels van NDP schurken .

  NDP wel de telling stoppen en met een stront Resolutie zaken komen regelen in de verkiezing .

  Laar vrouw Simons hoer weer een wet maken zo dat NDP zelf de stem kaarten mag tellen .

  De stem kaarten gaat NDP nog een wet maken om zelf de stem kaarten te tellen .

  De resolutie is door Van Der San op gesteld om de telling te stoppen is avond klok .

  Avond klok kan je geen stem bussen voor deze schurken van NDP achter laten .

  Stem bussen worden naar Abraham grijzen gebracht om verder te tellen ,want het is avond klok .


  Maak melding

 16. Resolutie tot Revolutie maken door deze schurken willen de telling stoppen .

  De Duivel Bouterse heeft een laatste truk toe gepast een Resolutie om de telling te stoppen .

  Bouterse deze truk zal je niet helpen na 40 jaren is het genoeg met de onderdrukking erger dan slavernij .


  Maak melding

 17. Deze demente dorpsgek lapt alle corona maatregelen aan z’n Lars. Advies voor al z’n volgelingen hier op wtk:’ ga die huid van de beer niet verkopen, eer je hem geschoten hebt’


  Maak melding

 18. Shamila massala heb je nog roti voor Limbo en Slooten van SRS Radio .

  Limbo heb jij de Resolutie geschreven of Opa Ramon Abrahams .

  De Resolutie is geschreven door Graanoogst ,Boereveen ,en Henk Herrenberg .

  Wij leven niet in 1980 waar als met een Resolutie van deze schurken werd bepaald .


  Maak melding

 19. Morgen deze video op CNN en BBC. Het is een ziekenhuis!!! Die verpleegsters zijn echt knettergek en Bouterse is gewoon een gore schoft die met mensenlevens speelt.


  Maak melding

 20. Als zelf verplegend personeel zich niet kan inhouden en de opgelegde 1,5m bewaren, dan nemen ze het niet zo nauw met de gezondheid voorschriften in het AZP….en waarom moeten er weer paarse ballonen zijn, het is toch gemeenschapsgeld, geen NDP geld!
  Wellicht gaat bouterse weer excuses aanbieden op TV, en ons oproepen om afstand te houden.


  Maak melding

 21. Makelaar Boefdraad en Bouterse hebben meer gestolen dan wat men gedaan heeft of gebouwd heeft .

  De kosten van de ziekenhuizen zijn 100 miljoen USD

  Boefdraad en NDP hebben een schuld van 3 miljard USD achter gelaten .

  Er is geen tijd meer anders kon hij wat doen voor 1 voor 12 .

  Bouterse kijk je naar de programma van 1 voor 12 kijk samen met de DNA leden naar 1 voor 12 ,kan je daar ook helpen .

  Zijn de mensen van de programma 1 voor 12 geen Surinamers .


  Maak melding

 22. Ik kan niks anders bedenken dan deze verdoemde massa moordenaar te vloeken .
  “ go Dede nanga Corona “
  Over een Maand komen X-aantal besmettingen bij. Let Maar op !
  Brazilië is een goed voorbeeld van.
  Trouwens “ a No mi meki a wet “ is een typisch Surinaams mentaliteit.
  Wan dei fu tjon ton wan dei fu sabakoe is een nog ander lastige Surinaamse mentaliteit.


  Maak melding

 23. Maar je moet wel je eigen toiletpapier meenemen als je daar komt te liggen of als je dat niet kan betalen dan maar oude kranten mee nemen of een lege fles.Wat een vooruitgang echt een lachertje,nieuwe bedden zijn geschonken door het gehate Europa.Zelfs cassave produceren en exporteren lukt niet onder deze regeerders diep triest.


  Maak melding

 24. Verpleegster verdient onder NDP schurken 3800 SRD is nu 250 USD waard .
  Een klein potje pinda kaas 65 SRD .
  Zelf Slavernij heeft men dit loon niet verdient ,als verpleegster
  ===
  Wendy, je had helemaal gelijk, sinds hoger beroep vanwege de opschorting van de valutawet, daalt de wisselkoers in Suriname! Gisteren was de VHP/NPS koers nog 20 en vandaag is dat 15 (3800/250) geworden! LOL!!!!
  Prijs van pindakaas van 70 SRD naar 65 SRD!LOLl!!!!


  Maak melding

 25. Persoonsverheerlijking is een moeilijk ding, papa DOC tori

  WAAR is de verantwoordelijkheid van deze verpleegsters voor de patienten die ze verzorgen
  Ik zie geen mondkapjes Jullie zijn echt niet immuum voor covid.
  Ze schijnen onder hypnose.

  In AZ is een soort apartheid , een zgn elite groep trekt zich terug op kantoor loopt met de mappen rond en die rest meestal de zwarten staan aan het bed en doen het vuile werk.
  En dat in suriname bah.


  Maak melding

 26. Bevolking van Su,

  Wij voelen met jullie mee.
  Wij weten dat deze beelden pijn doen, terwijl velen hun best doen om rond te komen en de covid regels in acht te nemen.

  Het is niet makkelijk om elke dag wakker te worden zonder eten, drinken en medicijnen.

  Jullie armen(80% van bevolking) staan machteloos tegen deze barbaarse dictator.

  Gelukkig zien jullie in, het grootste deel van de bevolking, dat bidden de enige oplossing is om de barbaar weg te krijgen uit het land. Want dmv verkiezingen gaat dat niet gebeuren aangezien er volop gefraudeerd wordt.

  Mensen, blijf bidden, zodat God jullie komt bevrijden van deze doorgedraaide gek.

  Heb hoop, houdt vol! Sterkte!

  Oja, morgen krijg ik dikke salaris inclusief vakantiegeld. Kassa! Ik zou het graag met jullie mensen die het zwaar hebben willen delen, maar als ik wat geld opstuur
  dan daalt de waarde direct, dus dat heeft al geen zin!


  Maak melding

 27. Valt op dat plotseling alle projecten opgeleverd worden. Was dit zo gepland of is dit weer een omkoperij en verkiezingsstunt om zieltjes te winnen?
  Ik denk eerder het laatste.

  Er is een gezegde: EEN WORST HOEF NIET ALTIJD LEKKER TE RUIKEN ZIJN, ALS DEZE VOOR JE NEUS WORDT GEHANGEN


  Maak melding

 28. Jaloezie ten top bij o.a dit medium.
  De man is gewoon een volksmens, daar kan niemand aankomen. Hij was daar voor een overdracht. Dat men zo popelt hem te hebben, daar kan hij zelf niet veel aandoen. Niet hij vliegt ze om de hals, maar het tegendeel.
  STOP met paniek zaaien. Gaan jullie verder met jullie leven/ nieuws.


  Maak melding

 29. @Ali, heel raar dat sommige apotheken wel voldoende zijn voorzien van medicijnen. De Vereniging van Apothekers doet aan stemmingmakerij. Ze bedrijven politiek. Let op de ” timing ” van hun oproep. Niet de regering is verantwoordelijk voor de import van medicijnen, maar het zijn de importeurs. Vele van deze apothekers zijn ook importeurs. In Nederland en Duitsland klagen apothekers ook over een te kort aan bepaalde medicijnen. Er kunnen goedkope medicijnen worden ingekocht in Brazilie, China, India of Zuid Afrika. Ook Turkije heeft veel te bieden. Het te kort aan medicijnen is een wereldwijd probleem.


  Maak melding

 30. Dames en heren advocaten slijp het mes
  Als er ook maar 1 persoon besmet of overlijdtdt dat in het ziekenhuis aanwezig was dan ligt de schuldtdt bij bouiterse. hij heeft zijn guards opdracht gegeven niets te doen. ook als familie van de verpleegsters besmet raken en de overdracht vondtdt plaats door een verpleegster.


  Maak melding

 31. Deze a-sociale, schaamteloze en hersenloze fossiele dorpsidioot en al die hijgerige kansloze wijven wens je toch een mega Covid-19 uitbraak toe.

  En het ligt op de loer vanuit buurland Brazilië.
  1200 doden in 1 etmaal.


  Maak melding

 32. Het rbrown antwoordtt. het is niet onze schuldtdtd, het is de schuldt van een ander.
  Als kanker jouw en je familie ook je fictieve broer en zus slaat zal je misschien wakker willen worden maar dan is het laat, te laat. Ik wens je het toe. vraag dan om hulp, het enige dat je dan zal horen.
  boi gwe nanga ka


  Maak melding

 33. De angst is groot een verlies van de verkiezingen betekent vele jaren brommen.
  (nieuws/738693277/minister-vast-voor-megafraude-met-beademingsapparatuur)
  Adhin heeft huisarrest. Deze ingehuurde verpleegsters doen het niet slecht.
  Jammer dat ze hun leven in gevaar brengen, die van hun familie, die van hun patienten die van de familie van de patienten. Hopelijk zijn er geen zwangere vrouwen in het ziekenhuis, of vrouwen die op het punt van bevalling staan. (nieuws/1174436088/pasgeboren-baby-met-coronavirus-gestorven-in-zuid-afrika)
  De bewaking is goed geinstrueerd.
  Hopelijk komt het niet op tv hier. is dat jullie president joh. weet hij niet wat het corona inhoudtdtd. na ja, ik had niet anders verwacht, jij wel? nee toch


  Maak melding

 34. Ik lees net dat een zekere Astrid Belliot uit onvrede is overgestapt van NDP naar de VHP. Bey, bey grote onbekende. Jij bent boos omdat je niet op de kandidatenlijst werd geplaatst. Ondanks jou overstap gaat de NDP glansrijk overwinnen. Astrid Belliot, een spijtoptant in spe.


  Maak melding

 35. Zelf jap-japie’s vertonen niet zo’n nederig gedrag. Neen want die zijn niet afhankelijk van pakketten.
  Ka monkie-monkie’s bij elkaar. Geen enkel gevoel van eigen waarde.


  Maak melding

 36. Hetzelfde scenario zou ik willen zien, maar dan met de busschauffeurs die zitten te wachten op hun geld. Gister op TBN prime alert een scheldkannonade van jewelste. Alle pannen en olo’s werden rondgeslingerd, zelfs de politie kon niks doen tegen de verhitte menigte.

  Zou de president ook precies dezelfde behandeling krijgen als bij de zusters…


  Maak melding

 37. Koers van 7.59 is achterhaald wordt gezegd op bakana bullshit waarom komt men niet met een nieuwe officiële koers wordt het probleem van hoge koers sneller aangepakt. Nee er is geen sprake van devaluatie volgens onze nep harvard university kippenkop coalitie economen wat een ezels.


  Maak melding

 38. Grote smoel over Covid maatregelen maar zelf heeft heeft die doorgesnoven dorps idioot schijt aan alle regels. Die verplegers kun je ook niet serieus nemen. Van helden tot ZERO !!!


  Maak melding

 39. Wat een schande , veroorzaakt door onze onverantwoordelijke president. Ongelooflijk dat ziekenhuis personeel die kwetsbare patiënten moet beschermen zich op die manier gedragen. Is het onwetendheid of is dit weer gewoon dom te noemen


  Maak melding

 40. =Eeuwig krijg de oppositie de schuld van alles. Deze mensen hebben een zieke geest en plaatsen hun trauma’s op anderen.

  Een leider die geen goed voorbeeld kan geven. Zie waarom het ook niet goed gaat met zijn gezin.


  Maak melding

 41. Begin dit jaar jaar had ik voorspeld dat de koers in mei 1-15 zou zijn. Nou het is 1-20. Zeker de schuld van de oppositie hé, dat er monetaire financiering heeft plaatsgevonden en dat de buitenlandse schuld zo hoog is opgelopen. Aan alle ndp poepvliegen hier op wtk, ga dat maar rechtpraten. Jullie zouden met jullie volkspresident op een boot gezet moeten worden naar Ghana. Volksverraders en moordenaars die ons land naar de klote hebben geholpen.


  Maak melding

 42. Je zal door deze domme gansjes moeten worden verpleegd zeg. Den dong moro kaw bakafoetoe. Ze dachten zeker dat er pakketten werden uitgedeeld.


  Maak melding

 43. RobG
  In Nederland en Duitsland klagen apothekers ook over een te kort aan bepaalde medicijnen. Er kunnen goedkope medicijnen worden ingekocht in Brazilie, China, India of Zuid Afrika. Ook Turkije heeft veel te bieden. Het te kort aan medicijnen is een wereldwijd probleem.

  Wel wel RobG
  Wat een nog extra groter probleem is die wordt toegevoegd aan het wereldwijd probleem is dat Suriname geen geld heeft om te kunnen kopen hoe goedkoop de medicijnen ook zijn.
  Deze medicijnen zijn dus niet bereikbaar voor de zieke Surinamer daarom wordt aan de bel getrokken “overheid wat moeten wij doen?”

  RonG
  Jij bent de pseudo econoom, heb je een oplossing hiervoor?


  Maak melding

 44. Sinds wanneer houdt bouta zich aan regels en wetten?!
  Hij is verdomme goed in het breken van regels!
  Om de surinamers eraan te herinneren dat hij nog steeds de dictator is van Suriname en dat men nog steeds hem moet gehoorzamen voert hij avondklok in voor de 2de maal,zogenaamd met in achtneming van coronavirus.En de brave surinamers gehoorzamen want het is een bevel en de consequenties om ongehoorzaam te zijn is niet om van te praten.En kijk ,hier hebben we crimineel bouta die gaat feesten met verplegend pesoneel van een ziekenhuis!En zijn schoothondjes die beweren dat Suriname corona vrij is zo baasje kan feestvieren.
  Alle corona resteicties opgelegd door bouta moeten opgeheven worden ,ook avondklok want in een corona vrije Suriname moet iedereen pret hebben niet alleen bouta en verplegend personeel van het academisch ziekenhuis.
  Surinamers hoe lang nog zijn jullie van plan bouta de crimineel als lijder te hebben.
  Ga stemmen!
  Vecht voor een bouta vrij Suriname!


  Maak melding

 45. De paarse ratten weten echt niet meer wat ze moeten schrijven. En maar de ander de schuld geven. Weer een gebouw wat niet af is maar wel veel geld gestolen. Hoe laag moet je als mens vallen en zoals ,Wendy,wayamgo,en Rob g gaan denken. Je moet wel erg dom en hersenloos zijn wil je niet zien dat Suriname een 3e wereld land is geworden. En overal heb je dit soort gestoorde lage mensen ook in Suriname. Wij hebben geen Corona 😂😂lachen met wayamgo,dan heb je echt geen verstand. Mij pres in Holland stop effe 7 miljard voor ondernemers.in de pot.


  Maak melding

 46. @pakiratigri 21 mei 2020 At 11:19
  Stop toch met deze onnozele stemmingmakerij. Inderdaad zijn er nieuwe regels. Het zijn richtlijnen waarbij men zich zoveel als mogelijk aan probeert te houden.
  ================
  Je bent echt een “alles goed pratende paarse slaaf”.

  In een beschaafd land met verantwoordelijke mensen die hun verstand gebruiken waren de president en de verpleegsters gewoon opgepakt en allemaal ontslagen wegen wangedrag, en meer.


  Maak melding

 47. Bigi sma,Rob g is jou comment niet waard.rob g haalt het nivo van jou en jojo niet. Het zijn aandachthoeten,die thuis niks te vreten hebben en hier groot en inteligent willen overkomen met Google kennis.


  Maak melding

 48. @ Wally, wel eens gehoord van eigen verantwoordelykheidt ,mensen als jy willen alles voorgekauwd in de mondt hebben , als 25 mei Paars weer bovenaan staat zou ik je graag willen zien ,dan ga je weer heel wat onzin uitkraaien ,sommige mensen zien alleen aan de overkant en niet in hun nabyheidt of ze gaan ineens op taal fouten letten om anderen een gevoel van minderwaardigheidt tegeven,wees bly met NDP want wat daarna komt zal je niet mee maken idioot


  Maak melding

 49. @ RobG

  U weet niet wie Astrid Belliot is maar u weet wel dat ze een plaats op de lijst ambieerde.

  RobG de angst in Suriname is groot, heel groot, omdat er gefreesd wordt dat Bouterse de meest rare dingen gaat doen. Zelfs Silos van Dijk begint opstandig te worden door alle rare dingen die er gebeuren. Er klopt niets van de burgerlijke stand. het drukken van de stembiljetten was een chaos. Nu komt ook nog eens uit dat de president in het kader van Covid het tellen van de stemmen zou kunnen opschorten. Dat na deze vertonen in het AZP waarin alle Covid regels aan de laars gelapt werden.

  RobG het voorgaande straalt weinig zelf verzekerdheid uit.
  Dit soort shows en zoals de auto optocht lijken heel omvangrijk maar kan in scene gezet worden met een harde kern van loyalisten die hectiek veroorzaken.

  In mijn ogen mag u er van uitgaan dat er geen solide stemmers basis is voor een partij die overal ellende veroorzaakt en de discussie op het politieke podium geheel ontgaat.


  Maak melding

 50. wat is hier eigenlyk het probleem,het virus slaat niet aan in temparaturen boven de 26 grden
  jullie zouden toch bly moeten zyn ,en als de Press dan in contact komt met zyn bevolking,
  en er ontstaat lichaamelyk contact ,So be it ,ik begryp dat tegenstanders nu van alles aangryppen om aandacht tekrygen,want het wil maar niet lukken om aan de macht teomen om jullie kapitalistische rotzooi uit teomen halen want dan gaat de bevolking pas pinaren ,
  nog 15 jr Paars daar gaan wy voor


  Maak melding

 51. een revolutie verliest pas zyn kracht als de doelen gehaald zyn, en die zyn nog lang niet behaald , ik wil een van de doelen ,verduidelyken (ONE PEOPLE ONE NATION) voornaamste
  doel van de revolutie ,ik roep alle politieke partyen zich hier aan te comiteren ten einde SURINAME te redden van catastrofie ,als wy van verscheidenheidt houden en dat willen behouden moet daaraan gewerkt worden ,is niet myn bedoeling olie op het vuur tegooien
  maar pasop de brandt begint met een vuurtje .Beware
  we wonen op een Planeet en niet in een land ,dit is allemaal achterhaald ,er staan meer kapers aan de kust


  Maak melding

 52. Typisch gedrag van emotionele vrouwen in de nabijheid van publieke figuren zoals hier een president. Het oerinstinct neemt over van de conditionering. Ze zullen gauw tot de ontdekking zijn gekomen dat het instinctmatig verlangde zaad niet meer ter beschikking is.


  Maak melding

 53. @Rbrown
  Laadt je hoofdt nakijken idioot.
  Nog 15 jaar ellende met de NDP wens je Suriname toe. Je bendt zeker een masochist die kickdt op ellende


  Maak melding

 54. Ik heb me altijd afgevraagd waarom Bouta zo’n grote jongen is.
  Is hij werkelijk zo slim ?
  Is hij werkelijk zo machtig ?
  Is hij werkelijk een leider ?
  En nu pas, nu ik al die reacties lees en hoor begrijp ik waarom Bouta een grote jongen is.
  Bouta is een grote jongen omdat zijn aanhang gewoonweg oer maar dan ook echt oerdom is.
  Over verstandsverbijstering gesproken.
  Als er een overtreffende trap gemaakt zou worden dan is het:
  dom, dommer, domst, Boutits.


  Maak melding

 55. Robbrown
  hoe can ik je een minderwaardigheidscomplex bezorgen? Lager kan nie.
  Ik heb veel van je reacties opgezochtdtd. Kijkendtdt naar het verloop van je reacties herken ik het patroon, dombo
  Eerst de onnozele uithangen, daarna langzaam maar zeker de richting opgaan en daarbij uitdrukkingen van de pseudo econoom gebruikendtdtd,
  je bent een walgelijke hond, een stuk uitschot dat zich loopt te verstoppen
  Je lijkt wel een exhibitionist
  Als ik naar je laatste reactie kijk zie ik dat je net als de dorpsgek hier ook kennis heb op medisch gebied.
  Zeker viroloog of intensivist . natuurlijk wat bijvakken tijdens je vele studies.
  Donderstraal jij gauw op stodtdtdtneuz


  Maak melding

 56. @Rbrown
  Laadt je hoofdt nakyken.
  Nog 15 jaar ellende met de NDP wens je Suriname toe. Je bendt zeker een masochist die kickdt op ellende


  Maak melding

 57. @Rbrown
  Laadt je hoofdt nakijken.
  Nog 15 jaar ellende met de NDP wens je Suriname toe. Je bendt zeker een masochist die kickdt op ellende


  Maak melding

 58. Nu wil ik mevrouw doewet doewet weer horen. Over flora had ze niks gezegd en nu weer niet. Pure paarse propaganda. Trouwens; mevrouw doewet heeft nog steeds geen verklaring gegeven over de ontvoeringsactie van rodney Cairo.
  De president houdt niet van het volk. Anders had je dit soort onverantwoordelijke acties niet gedaan; vooral niet bij een belangrijke groep m.n verpleegsters. Stel je voor dat ze covid krijgen? Of DDB zelf? Dan zal je horen dat dit komt door de oppositie. Wat zal mevrouw doewet doen als de rest van de bevolking zich niet meer aan de regels houdt?
  Over 4 dagen zullen we zien wat deze eenzijdige propaganda heeft opgeleverd. Of een voortzetting van het tralala beleid of een opruimprogramma van de puinhoop van paars.


  Maak melding

 59. Hardwerkende zusters??? In ht jaar 1980 had je mooie slanke n nette meiden als verpleegsters. Gaandeweg zyn ze lelyk n dik geworden omdat ze ht grootste deel vn de maaltyden vn d patiënten zelf opvreten n aln mr kruimels laten vr de zieke mens. Eindresultaat: dikke hangende bobos op hun vette uitpuilende buik.


  Maak melding

 60. Redskin 21 mei 2020 At 16:01
  Bigi sma,Rob g is jou comment niet waard.rob g haalt het nivo van jou en jojo niet.

  Redskin
  Ik kan mij helemaal vinden in hetgeen je aangeeft.
  Thanks voor je opmerking zal hieraan de aandachtgeven


  Maak melding

 61. Rbrown je bent dom. Het is natuurlijk winter in Brazilië, ohhh ja. Het sneeuwt en het vriest -20 gr in RIO, vandaar dat het epicentrum nu in bolsaland is.

  Je spoort duidelijk niet met je revogezicht. Hebben ze je niet behandelt voor ptss, zoek hulp aub.


  Maak melding

 62. Ik moet toegeven dat dit echt uniek is in de wereld, iedereen kijkt mee hoe achterlijk een land kan zijn zonder enige normen en waarden, ik schaam me diep om een Surinamer te zijn.


  Maak melding

 63. @ Een Surinamer
  Hij houdtttd niet van het volk anders doe je dit niet
  Klopt volledig. Volgens mij wil hij alles vernietigen. Hij denkt binnenkort ben ik doodt of zit ik opgesloten. wel ik wil niet alleen ten onder gaan. Wie herinnertdt zich niet zijn
  niet- slapeloze nachten.
  Daarom is het maxjmale geleendtd in het buitenlandt
  Zijn alle bezittingen verpandtd
  Wordt met toestemming van Roemer steeds meer geleend bij de centrale bank.
  Geen mogelijkheid om terug te betalen. Ze gkken erop dat de VHP met NPS de verkezingen winnen en dan kwijtschelding van schulden gaan vragen
  De strop is nog te goed voor.deze hond


  Maak melding

 64. De menigte, heeft de regels aan de laars gelapt.
  Iemand met status en vertrouwen in zichzelf, zou op professionele en tactvol, zonder zich te vernederen de menigte corrigeren.
  Zo denk ik erover.


  Maak melding

 65. Tralalalala… 21 mei 2020 At 20:16

  ” …
   ik schaam me diep om een Surinamer te zijn.
  … ”

  Dat moet je nooit doen.
  Denk aan de kern waarden en normen.
  Helaas is Suriname nu bezeten door de vloek van de Decembermoorden. Maar dat gaan wij nu met ons allen bezweren.
  Wij zullen er sterker en beter uit komen.

  Suriname heeft iets speciaals. Wat dat is kan ik niet onder woorden brengen.

  Maar schaam je nooit voor je roots 😉


  Maak melding

 66. @Bigi Sma, de hele opkomende Surinaamse industrie is kapot gemaakt door de handelaren van de Oranje mouvement. Zij hebben van alles en nog wat geïmporteerd waardoor de eigen opkomende industrie kansloos werd en zij hebben massaal beroep gedaan op de deviezen voorraad. Hierdoor is er een te kort aan vreemde valuta. Het is niet de Surinaamse regering die de deviezen heeft uitgegeven in het buitenland.


  Maak melding

 67. ik zie hier het nut niet van in om zo te praten over de pres, ten eerste hoe lapt hij regels aan zijn laars als zelf mensen hem komen omhelzen, moet hij ze neerschieten dan ofzo? ja we leven in een tijd waarin we teveel regels hebben om af en toe op te letten, soms sta je er ook gewoon niet bij stil, en het corona risico is door de maatregelen om het land direct in lockdown te stellen zodra er bericht was van een besmetting aardig verminderd.


  Maak melding

 68. en nog even een reactie op de laagvliegende hollander:
  “zie je Mark Rutte al zo door het ziekenhuis lopen, dan kon hij
  de volgende dag op het matje komen in de tweede kamer en zijn
  ontslag brief aanbieden. Dit kan toch niet !!”

  ben je vergeten na de eerste persconferentie van rutte dat hij al een hand wou gaan geven live op tv, en net daarvoor het nog had verboden ? is hij ontslagen? moest hij op het matje komen? nee want mensen zijn mensen, gebruik je kop anders vlieg je lekker terug naar dat hol


  Maak melding

 69. Ik zou het niet erg vinden als die waardeloze figuur corona oploopt zodat de Natuur met hem kan afrekenen en SU verlost wordt van DiDiBri. Hij verdient dat echt dubbel en dwars.


  Maak melding

 70. De nood is hooooog baja
  Santoki o wiep ing mars, daarom neemt hij dit soort risico’s. Brunswijk o pies tap ing pier ede
  De verpleegsters zijn de achterlijken zij moeten worden aangeklaagdt.
  Heeft de directie al iets van zich laten horen over dit schandalige gedrach van allen die daar aanwezig waren, maar vooral van de werknemers. Oh nee noh, da weten we genoeg toch


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.