Santokhi: Bouw nieuw hoofdbureau van politie zal worden afgemaakt

30
Santokhi: Bouw nieuwe hoofdbureau van politie zal worden afgemaakt

De bouw van het nieuwe hypermoderne hoofdbureau van politie in Suriname op de hoek van de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat zal worden afgemaakt als de VHP aan de macht komt. Dit zei VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi zojuist tijdens een open gesprek op radio RP The Hot One.

Santokhi zei dat het gebouw zo modern zal zijn dat zelfs helikopers erop kunnen landen. Daarnaast gaat een hele sectie van het gebouw ook bulletproof zijn in geval er een aanval komt. KPS gaat weer beschikken over een eigen trots verzekerde Santokhi.

De eerste steenlegging van het nieuwe hoofdbureau werd in mei 2010 vlak voor de verkiezingen gedaan. Het gebouw werd tijdens regering Bouterse 1 wegens technische mankementen afgekeurd. De regering Bouterse had toen een andere locatie op het oog om het gebouw op te zetten, maar daarvan is er tot de dag van vandaag niets van terechtgekomen.

Het voormalig Surinaamse hoofdbureau van politie aan de Waterkant werd tijdens de militaire coup in 1980 in brand gestoken. Het gebouw ging compleet verloren en werd niet herbouwd. In 1984 werd door de toenmalige regering op de plek een monument van de Revolutie opgericht. Thans staat de plek bekend als Revoplein.


30 REACTIES

 1. Hij heeft te veel flamingodans gedanst met de Haïtiaanse vrouwen. Nu gaat hij vlak voor de verkiezingen onzin uitkraaien. Hij maakt zich helemaal niet druk om de sociaal zwakkeren op dit moment. Het eerste wat hij gaat doen, is een politiebureau opknappen! Geld gaat hij bedelen bij de Rutte, alsjeblieft help me. Ik wil ook een keertje iets nuttigs gaan bouwen! Help help alsjeblief meneer Rutte!!! We hebben toch dezelfde oranje kleur! De huidige regering heeft zoveel grote projecten afgelopen jaren gerealiseerd. Wij moeten toch tenminste een politiebureau kunnen renoveren straks!


  Maak melding

 2. Op de valreep komt de VHP met een heleboel beloftes. Wat voor campagne voert men? Als het goed is ,moet de keuze allang gemaakt zijn door de Surinaamse kiezer. Additioneel wordt de coronacrisis toegevoegd en hoe de huidige regering ermee is omgegaan. Wat is de stand van zaken? Deze regering met de weinige middelen die zij ter beschikking had ,heeft bewezen adequaat te kunnen handelen in noodsituaties. Dit is wel heel belangrijk voor de zwevende kiezer die misschien zich zat af te vragen van hoe de huidige regering het in mindere tijden aanpakt. Het bewijs is geleverd, naast de andere verworvenheden. De stemgerechtigde is geen klein kind dat je met een lollypop kan zoethouden. Chan de Stuntelaar belooft dit en dat. De NDP doet gewoon zijn taak.


  Maak melding

 3. Doe toch niet zo dramatisch wendy. Met een kleine aanpassing is het mogelijk. Meteen weer lopen krijsen heeft geen zin. Goed nieuws dat de nieuwe toekomstige leider nieuw leven in dit gebouw gaat blazen. Want dat is hard nodig!


  Maak melding

 4. Hij heeft te veel flamingodans gedanst met de Haïtiaanse vrouwen. Nu gaat hij vlak voor de verkiezingen onzin uitkraaien. Hij maakt zich helemaal niet druk om de sociaal zwakkeren op dit moment. Het eerste wat hij gaat doen, is een politiebureau opknappen! Geld gaat hij bedelen bij Rutte, alsjeblieft help me. Ik wil ook een keertje iets nuttigs gaan bouwen! Help help alsjeblief meneer Rutte!!! We hebben toch dezelfde oranje kleur! De huidige regering heeft zoveel grote projecten afgelopen jaren gerealiseerd. Wij moeten toch tenminste een politiebureau kunnen renoveren straks!


  Maak melding

 5. De Puinhopen Van 100 Jaar NDP

  Beste Lezers

  Ik wil de heer santokie best wel op zijn ronde bruine ogen geloven.. dat hij dit verteld lijk mij een mooi verhaal

  Maar wat die santokie vooral niet verteld is waar hij dat geld vandaan zal halen.. Suriname is voor de zoveelste keer onder leiding van de NDP failliet


  Maak melding

 6. Paars heeft het schoongemaakt en opgeruimd er waren sementdraaier enz. op het terrein.
  Dus now pas gaan ze half afgebouwde politiebureau afbouwen en als ze niet winnen dan blijft het nog 10 jaar zo. En juspol ministerie gebouw dat op instorten staat cherrif was ook minister en deed er niks aan ze waren bezig met hectaren uitdelen aan hunnie zelf.

  Dan geen fly over maar crepie pasie na tig jaren geasfalteerd en gelijk mooi betegeld voetpaden. Maar je ziet hoe dan ook wat ze met geleend geld doen.
  Venitiaan regeringsperiode kregen ze ontwikkelingshulp wat hebben ze voor het volk gedaan?
  Desi willen ze opsluiten maar toen ze aan de MACHT waren lieten ze hem NOOIT oppakken dus MOVE soso💩💩💩praatjes nu hoor.
  Oprotten man ga fietsen🙋😈


  Maak melding

 7. @@@ RAT 7

  Ik kan jou 10 tallen projecten op noemen man

  Na schoolse op angst .. ambassade in Parijs… Surinaamse post spaar bank
  Dat de Centrale bank leeg beroof is…zijn een paar van die grote projecten van de NDP.

  Ik kan nog door gaan maar ik weet niet hoeveel tijd je heb.


  Maak melding

 8. Sherrif was ook minister en deed er niks aan
  ======
  Natuurlijk heeft hij niks aan gedaan, was de hele bezig met zijn Colt 45 te spelen en Wilhelmus van Oranje te zingen!


  Maak melding

 9. Een betere optie is dat zogenaamde revoplein opruimen, zodat daar weer dat hoofdbureau kan komen, want dat zogenaamde revoplein, heeft 0,0 waarde voor dit lan, daar het gaat om geschiedsvervalsing, omdat er nooit in dit land een revolutie heeft plaats gevonden.


  Maak melding

 10. Dat gebouw is afgekeurd. Weggegooit ontwikkelingshulp.
  Dan wil je ook nog een heli erop?? Gebruikt Chan ook xtc???
  Die heli waait de boel omver.
  Chan kop no e wroko bun..
  Hoe zijn ze op het idee gekomen om zoiets daar neer te zetten??
  Als het een hulppost van politie was.
  Of had iets voor sociale zaken daar neergezet
  Jullie maakten bruggen. HALF. Politiepost HALF
  Jullie zijn zelf half


  Maak melding

 11. Ivano mask je niet druk,dat geld komt wel, en wayambo en wendy de H, vertonen de laatste stuiptrekkingen ze laten zich gebruiken door national destruction party soso lafoe dalek


  Maak melding

 12. Op de zogenaamde revo plein een glazen kooi bouwen en aldaar al die paarse rovers daarin opsluiten dat het Surinaamse volk kan zien hoe gelukkig ze daar voelen.

  Stem VHP, NPS of STRE.


  Maak melding

 13. En voor hun goede ontspanningen mag mevrouw Wendy iedere avond een een striptease dans houden.

  En meneer wayambo alias waldo u mag alvast birha gaan leren voor aloebaba en abdoel.

  Succes!!

  Geloof me het word echt gezellig 🤣🤣🤣


  Maak melding

 14. Er komt ook een drone afdeling,die de helicopter begeleiden en de criminelen tot in hun huis achtervolgen. Hij gaat samen werken met Badman en Robin. Met Superman is hij ook in onderhandeling. Ik hoop niet dat hij denkt, Caesar van planet op the apes, reeds in huis te hebben.


  Maak melding

 15. Wat een lachertje. Dit is een mislukt priject van de VHP! HET BOUWWERK IS AFGEKEURD!! Wie denkt deze bedrieger voor de gek te kunnen houden. Is hij zo desperaat dat hij steeds grotere onzinverhalen gaat verzinnen? Unu no kan bari a man, of op z’n minst tjari hem go na datra?


  Maak melding

 16. De enige mannier hoe chan veel zetels kan halen uit deze verkiezing, is als hij het volk kan tonen dat hij connecties heeft om de koers te laten droppen tot 8, en dit voor 25 mei


  Maak melding

 17. Allen,

  Maak niet uit wie behalve Bouterse president wordt, de vraag is hoe ga je de puinhoop opruimen ?

  Schulden aflossen ?
  Criminaliteit ?
  Corruptie ?
  Eenheid terug tussen alle bevolking groepen ?

  SUCCES.


  Maak melding

 18. Als je een schuld hebt, en je blijft de rente aflossen op die schulden, dan kan je de betalingen lang rekken. Betalen met hout en groenten of fruit,moet ook een opsie kunnen zijn.
  Verder zal er flink bezuinigd moeten worden, dus geen onnodige goederen importeren. En men zal moeten overgaan tot het baxteren.
  De productie moet worden opgevoerd, en er moet aan het volk de gelegnheid worden geboden om geld te investeren in locale projecten, middels obligatie leningen.
  De corruptie kan worden aangepakt, door de corruptelingen belachlijk te maken en een spansboko geven op het onafhankelijkheids plein.


  Maak melding

 19. Die presidentieel paleis moet na 25 mei ook goed ontsmet worden. Je weet nooit wie er met welke virussen allemaal in hebben verbleven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.