zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAntilliaan schoot Cubaan in Commewijne dood

Antilliaan schoot Cubaan in Commewijne dood

-

Does Travel - naar Suriname

De man van wie eerder op de dag dit opsporingsbericht werd verspreid is de vermoedelijke voortvluchtige schutter in de zaak waarbij op zondagavond 17 mei een Cubaan in een VHP shirt werd doodgeschoten. Het gaat om de 35-jarige op Curaçao geboren Francis Anthony De Pool (foto inzet), meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De Pool is door de afdeling Kapitale Delicten in beeld gebracht als degene die de 28-jarige Cubaan Leosbel Izquierdo Noriego van het leven heeft berooft. De Antilliaan wordt door de politie omschreven als vlucht- en vuurwapengevaarlijk en een alcoholist en hardrug gebruiker.

Diezelfde avond heeft een Cubaanse vrouw ook een schotverwonding opgelopen en is een autobestuurder, onder bedreiging met een vuist vuurwapen, van zijn vrijheid berooft. Zeer waarschijnlijk ook door de verdachte voornoemd, zegt de politie.

De schietpartij had verder niets met de VHP te maken zoals de VHP zelf al zei, maar meteen na het gebeuren door aanhangers van de NDP wel werd beweerd. Volgens hen zou een VHP’er de Cubaan hebben doodgeschoten. Beweringen hierover werden massaal als fake news verspreid door aanhangers van de NDP, zoals hieronder ook te lezen is:

opening
Fernandes Express
BODO Party

19 REACTIES
 1. Deze “meanwhile in su” moet aangeklaagd worden voor opruiing. Hij gaat vrolijk verder met het verspreiden v fakenews. Ook vandaag.
  Facebook moet zijn account blokken.
  VHP aangifte doen.


  Maak melding
 2. Dat is duidelijk sharmila djompolina met haar fake nieuws. Dus zie de leugenmachine van het paarse bedrog; net zoals ze Su helemaal kapot hebben gemaakt en anderen beschuldigen met hun A no mi cultuur.


  Maak melding
 3. Waar er rook is schijnt er ook vuur te zijn. Zowel de vermoedelijke schutter als het slachtoffer waren aanwezig bij de tour van de VHP. Een verband van slachtoffer en dader met deze tour komt mijn inziens niet zomaar uit de lucht vallen en geeft genoeg reden tot speculaties.


  Maak melding
 4. Dit ruikt naar rotte aardappelen! Zodra de criminelen binnen de VHP dit soort misdaden plegen, komt er plotseling een VERMOEDELIJKE dader uit de toverhoed van de oranjes tevoorschijn! Deze criminelen behoren tot de harde kern van de oranje partij en houden zich met duistere praktijken bezig.


  Maak melding
 5. Nep Rook bestaat OOK net als alle andere Nep nieuws van de ndp .
  Bij onze nood plan oefening “scenario waterstof explosie “ gebruiken WE in Nederland nep rook .
  Voor degene die ECHT achterlijk zijn, zullen tegen hun beter weten echt niet weten .


  Maak melding
 6. De Antilliaan wordt door de politie omschreven als vlucht- en vuurwapengevaarlijk en een alcoholist en “hardrug” gebruiker.

  Ik ben bekend met wat een harddrug gebruiker is. Maar een hardrug gebruiker wat die precies doet. Hij gebruikt harde ruggen?


  Maak melding
 7. Ik gok nu dat Trump het gedaan heeft deze gekke president toch weer van Amerika 💅👌
  Wat zullen we nog meer uit onze duim zuigen???
  VHP vraagt Antillianen op hem te stemmen want Suriname gaat na 25 mei zich bijvoegen bij de ABC eilanden.
  We hebben geen parel witte stranden maar wel veel natuur.
  De fealed state is in trek, geen geld, moorden, berovingen maar gelukkig Coronavirus onder controle thank you Lord👏🙏🙏🙏🙏


  Maak melding
 8. @Wayambo alias Waldo,
  Als u niet tegen Palm of stro rum kan dan neem wat zoete wijn in want u kraait hoop ellende uit!
  Als u nuchter ben dan verschijnt u niet op dit forum.

  Owja vergeet niet alvast de birha te leren voor aloebaba en abdoella in de bajes.

  Ik ben van overtuigd dat het u zal lukken en u zult het zeker gezellig maken.

  Succes !!


  Maak melding
 9. Wendy, hij lijkt inderdaad een beetje op Genn Oehlers van de VHP, waarschijnlijk een naaste familielid! Wat zou hij anders bij de tour van de VHP doen! Ruikt naar rotte aardappelen!!!!


  Maak melding
 10. De leugenachtige paarse rioolratten zijn weer eens door de mand gevallen met die walgelijke leugens van ze maar dat mag verwacht worden v.h. paars afval omdat liegen, bedriegen en fake nieuws verspreiden hun bekende modus operandi is.


  Maak melding
 11. Zelfs de door Bouterse binnengehaalde Cubanen kiezen voor de VHP. Dat moet toch genoeg zeggen over de toestand van het land onder deze regering?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES