donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVliegtuig maakt geslaagde noodlanding op openbare weg

Vliegtuig maakt geslaagde noodlanding op openbare weg

-

Does Travel & Cadushi Tours

Dit vliegtuig heeft vanmorgen een geslaagde noodlanding gemaakt op de weg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit rond 10.00u plaats vond bij de Prins Bernhardpolder te Nickerie.

De redactie verneemt verder dat het gaat om een landbouwvliegtuig van Sky Farmers dat motorproblemen zou hebben gehad. Het vliegtuig werd ingezet om padie in te zaaien. Toen de problemen ontstonden dumpte de piloot de landing.

Hij maakte daarna een geslaagde noodlanding op de openbare weg. De politie kwam ter plekke om de zaak te onderzoeken. Het vliegtuig kan daar niet opstijgen dus zal op een andere manier van die plek gehaald moeten worden.

https://www.facebook.com/arwien.nibar/videos/2909905762392560/

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Wow!, Suriname heeft met de landing van een besproeiingsvliegtuig op een bakstenen weg
  het internationale nieuws gehaald. Heel snel naar CNN kijken wat erover gezegd wordt.

  We mogen van geluk spreken dat er op dat moment maar 1 vrachtauto op de weg reed en het niet in de spits met een file plaats vond. Mijn hemel!, Lord have mercy upon us!


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Vliegtuig maakt geslaagde noodlanding op openbare weg in het district Nickerie.

  Gelukkig dat er verder geen ongelukken hebben plaatsgevonden bij deze noodlanding en dat de piloot niets is overkomen.

  Het vliegtuig werd ingezet om padie in te zaaien.
  Toen de problemen ontstonden dumpte de piloot de landing.
  Gelukkig dat het geen andere (LADING) was. En géén LANDING.

  Maar het lijkt een beetje op een heel oud toestel uit de 1e Wereld Oorlog.
  Had deze Surinaamse piloot van Sky Farmers ook een helm op?


  Maak melding

 3. wan ja owru yari pleen fa joe noh wan a kaa gron….weer xo een duivelse feit en feiten spreken vanzelfs…a diebrie bouta mek deng sanie dies e pesa…a koulo vloek


  Maak melding

 4. die agenten kijken alsof ze nooit een plane hebben gezien………

  net kleine jongetjes kijken ze. zeker kwamen ze speelgoed tekort in hun jeugd.

  is geen schande.

  kijk maar hoor mi boi….

  gelukkig a piloot da libi.

  ik hou niet van gum air omdat die Gummels altijd bigi fasie hebben en maffia spelen zeker met hun gestolen grond aan de kwattaweg ooit van hun grootvaders plantage overgenomen. Het is een vreselijke familie. Oud kolonisten. Grote areal tot en met weg naar zee gratis genomen. Niet gekocht. o wee als je denkt naar achterop te rijden of te wandelen. ze jagen je weg als een hond.


  Maak melding

 5. Landing privévliegtuig ondanks lockdown

  May 20, 2020
  Afgelopen weekend is er ofschoon het Surinaams luchtruim officieel gesloten is, een privé vliegtuig hier geland. Volgens bronnen zou het in deze gaan om een toestel van de beleidsadviseur van de president R. A., die zijn landing maakte op het vliegveld te Zorg en Hoop. Volgens Jerry Slijngaard van het Covid-19 managementteam, zou door de Surinaamse luchtvaart autoriteiten toestemming zijn verleend aan het vliegtuig. Verder zou volgens hem, de piloot na aankomst in quarantaine zijn geplaatst. Slijngaard zei geen verdere informatie te hebben met betrekking tot het toestel, echter vernemen wij dat het zou zijn gekocht in de Verenigde Staten (VS) door R. A. en zijn neef, die eigenaar van de luchtvaartmaatschappij Pegasus is. Het is nog niet bekend wie toestemming heeft verleend tot het betreden van het Surinaamse luchtruim en voor welke doeleinden het toestel gebruikt zal worden.
  Het meest voor de hand liggende reden zou kunnen zijn, dat Bouterse alvast heeft gezorgd voor een “vlucht vliegtuig” indien hij bij de verkiezing merkt, dat de NDP masaal weggestemd gaat worden. Het is ook onbekend hoeveel personen in het vliegtuig plaats kunnen nemen.

  We zullen zien wat hier echt de bedoeling van is geweest. OPO OENG AI, mi kondremang!!!


  Maak melding

 6. En Ali, jou commentaar slaat nergens op. De grond die de afstammelingen van de kolonisten nu in bezit hebben is rechtmatig verkregen. Vergeet niet dat zij de afrikanen, de hindoes en de javanen naar Su gehaald hebben. Alleen de indianen hebben het recht om te klagen.


  Maak melding

 7. Ik klaagde altijd maar ze zeiden dat ik teveel kasierie dronk en teveel kadekera at. Nu drink ik blacklabel en champagne en eet ik t-bone steaks maar heb ik nog steeds geen stuk grond. Waar ligt het aan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES