Twee vrouwen zwaar verwond door man met eind hout

10
politie-auto-collectie-suriname

In Suriname heeft een man in het weekend te Papatam in Albina twee vrouwen na een ruzie geslagen met een eind hout. De man heeft de vrouwen daarmee zodanig geslagen dat zij zware lichamelijke letsels hebben opgelopen. Eén van de slachtoffers is opgenomen in het ziekenhuis en de andere is na medische behandeling naar huis gestuurd.

Volgens de politie zijn de slachtoffers en de man familie van elkaar. Zij kregen een hevige woordenwisseling over een nog onduidelijke kwestie. Op een bepaald moment nam de man een eind hout en sloeg de vrouwen ermee.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De verdachte is aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie is nog bezig met het onderzoek om na te gaan wat er zich precies heeft afgespeeld.


10 REACTIES

 1. Ai wendy is bewerkt met hout. Komt door haar grote mond. Als ze de nieuwsberichten goed in de gaten had gehouden kon ze weten dat elke woordenwisseling uitmond mishandeling danwel moord.


  Maak melding

 2. Wendy@@ pik je dit als ik jou was zou ik het niet of nooit accepteren maar heel goed dat ik jou niet ben ik zou jou never nooit willen zijn.


  Maak melding

 3. Hij heeft nooit geleerd te praten slaan is de oplossing voor vele mannen of geestelijk kapotmaken.
  Hij hoort achter de tralies thuis nergens anders.


  Maak melding

 4. Wie niet horen wil, moet voelen denkt deze neanderthaler. Ik zou zeggen tegen de politie, pak een veel groter stuk hout, bind hem vast op een stoel en geef hem een goede brong go zodanig dat hij enkele maanden niet kan zitten. Politie in Su, doe je werk.


  Maak melding

 5. precies… dat zou mijn reactie zijn ..
  wtf is eind hout..
  wan pies oedoe kon tron eind hout 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️


  Maak melding

 6. Ma die mang leidde an stress. Dang die frauwe sein hem dinge gaan segge dat die stress worde nog grooter. Dang hij pak digtbei seinde ding en slaat se mee. Frauw moete goed begreipe wat se segge, wanneer se segge, hoe se segge, teege wie se segge, waarom se segge. Anders pak rammel wagt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.