donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman betrapt dieven die tas uit z'n woning willen stelen

Politieman betrapt dieven die tas uit z’n woning willen stelen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Twee dieven die afgelopen dinsdag een tas uit een woning wilden stelen, zijn door de bewoner op heterdaad betrapt. De bewoner bleek ook nog een politieman te zijn en die heeft de twee dieven, Moreen H. en Imro L., weten aan te houden. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politieambtenaar werd in de vroege ochtend van dinsdag 19 mei wakker door gestommel. Dat gestommel bleek uit een van de kamers van zijn woning te komen. De politieman ging op het gestommel af en zag dat een raam van de kamer gedeeltelijk open stond.

Ook zag hij dat twee dieven, die buiten naast het huis stonden, bezig waren een tas uit de kamer te ‘vissen’. Bij het zien van de politieman maakten de dieven zich uit de voeten. Het gelukte de politieman, in samenwerking met en andere bewoners, om de twee criminelen aan te houden.

Het bleek toen te gaan om Moreen H en Imro L. Zij waren met een auto ter plaatse gegaan.
Moreen en Imro werden overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. De auto is in beslag genomen. I

n het voertuig is een accu en vermoedelijk inbrekerswerktuig aangetroffen. Deze spullen zijn, hangende het onderzoek, ook in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn Moreen en Imro ingesloten meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Als je toch al zo dom bent om zelfs bij een politieman in te breken­čÖä
  Tja….­čśübeter je huiswerk doen, o ja sorry nooit van huiswerk maken gehoord­čśĆ.


  Maak melding
 2. Waarom zijn ze niet neergeknald? Ik bedoel, over enkele weken staan ze “voorwaardelijk” weer buiten en gaan ze vrolijk verder. De DOODSTRAF, NU!


  Maak melding
 3. Wel opvallend dat de laatste (roof) gevallen bijna allemaal tijdens de avondklok plaatsvinden!! Ze hebben dan vrijspel denken ze. Niemand op straat!!


  Maak melding
 4. Joe nag sabie en dit zijn desi bouterse paarse aanhangers.angrie e kier oeng mars dan trah sma moes lij eronder sang e wroko tranga….joe nah paars dan joe o njang bouta mars want net nog vijf oeng maag o verslijt…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES