Dienstauto rijdt elektriciteitsmast kapot in Coronie

16
Dienstauto rijdt elektriciteitsmast in Coronie kapot

Deze nieuwe dienstauto van de Surinaamse overheid reed gistermiddag een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) met trafokast langs de Oost-Westverbinding in Coronie kapot. Het ongeval vond na een aanrijding met een personenauto plaats ter hoogte van kilometer 138.

Volgens de eerste informatie reden beide voertuigen achter elkaar richting Nickerie. De personenauto was de voorrijder. Op een bepaald moment verloor de pick-up bestuurder de controle over het stuur. Daardoor ramde hij het voertuig van achteren, raakte van de weg en reed de mast kapot.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De pick-up is door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd naar de stad. Technici van de EBS hebben inmiddels de mast vervangen en de losgerukte kabels hersteld.

Hieronder nog twee foto’s van de aanrijding:

16 REACTIES

 1. Speciaal voor waldo
  in Nederland bla bla bla
  Man wordt je niet stront ziek van je zelf

  Surinamers kunnen en moeten geen auto rijden. Terug naar The Flintstones


  Maak melding

 2. Zie wat die ndp-gangster met dienstauto’s en EBS mast van Suriname doet.

  Kiezers van Suriname geven jullie de ndp, ddb, ddb-gangster familie de knock out uit de DNA van Suriname.

  Ophoepelen met de ndp, ddb en kliek. Ze hebben Suriname verziekt. Ze horen allemaal in de gevangenis thuis.


  Maak melding

 3. De minister van Financiën heeft de salarissen van de Surinaamse ambtenaren en landsdienaren over de maand mei op tijd gestort. Dat heeft hij tot nu, in tegenstelling van wat de oppositie en aanhangers al maanden hoopten, toch weer netjes gedaan! Wat is die man toch goed zeg, dat hij in zo’n zware crisis tijd dit klaarspeelt!
  Goed zo excellentie!!!


  Maak melding

 4. De minister van Financiën heeft de salarissen van de Surinaamse ambtenaren en landsdienaren over de maand mei op tijd gestort. Dat heeft hij tot nu, in tegenstelling van wat de oppositie en aanhangers al maanden hoopten, toch weer netjes gedaan! Wat is die man toch goed zeg, dat hij in zo’n zware crisis tijd dit klaarspeelt!
  Goed zo excellentie!!!

  En je hebt gelijk hoor excellentie, die Van Awarie is geen RA, maar een AA op de Haagse hogeschool afgestudeerd, een paar korte cursussen gevolgd en door zijn oom(PG) naar Suriname gehaald! Waarom heeft de PG liever Lonny niet ingehuurd!


  Maak melding

 5. Wayambo 20 mei 2020 At 19:02

  Wees allemaal eerlijk, hij straalt als een President, geen sigaret of whisky in zijn hand
  ===
  Wel een hangbuik!

  Wayambo alias Waldo en zijn kornuiten RobG beiden Hindoestanen wonen aan de Noordzee zijde met hun Oranje Wilhelmus paspoort veilig en reageren op Surinaamse aangelegenheden. Volk van SU stem deze kornuiten samen met hun paarse rioolratten weg op 25 mei.
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 6. Wayambo 20 mei 2020 At 20:31
  En je hebt gelijk hoor excellentie, die Van Awarie is geen RA, maar een AA op de Haagse hogeschool afgestudeerd, een paar korte cursussen gevolgd en door zijn oom(PG) naar Suriname gehaald! Waarom heeft de PG liever Lonny niet ingehuurd!
  ========================================================

  Hoi leugenachtige rioolrat teefje,
  Lekker bezig het volk te misleiden met je leugens.
  Lees onderstaande, dat is in ieder geval heel wat meer dan wat die dief op financiën in zijn mars heeft.

  Informatie forensisch accountant ligt al maanden bij Financiën.

  “Van Tewari blijkt gecertificeerd fraude-onderzoeker te zijn. Hij behaalde zijn accountancydiploma bij de Haagse Hogeschool en studeerde als fiscaal jurist af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In januari 2018 werd hij contractueel door het ministerie van Justitie en Politie aangetrokken om te ondersteunen bij onderzoeken die te maken hadden met het verkrijgen van informatie voor strafrechtelijke doeleinden.”

  “Uit de correspondentie en andere documentatie blijkt dat de stukken die de minister van de pg verlangde op 29 januari bij het ministerie van Financiën zijn aangeleverd. Een medewerker van Financiën heeft voor ontvangst getekend. Deze medewerker heeft ook twee brieven in ontvangst genomen die de pg naar de minister had gestuurd. Van deze brieven zijn afschriften gegaan naar de minister van Justitie en Politie.”


  Maak melding

 7. deng ma pang pang vloek foe familie bouterse e fok a kondre op.nomo.
  nooit eerder so.minie aanrijding beng psa in su vanaf a na pang pang.bouterse.kong a ma pang pang


  Maak melding

 8. wan wang wagi musso foe dilip sa bouta bai pas nanga a gestolen 200.000.000 usd.

  er is geen zegen op gestolen geld.

  plas a bestuurder e ley. wie plakt aan een andere auto? hoe hard reed hij.

  waren zn ogen in zijn reet.

  laat hem betalen voor die auto plus mast.

  maar nee . bout a o save a man net als fa den save hoefdraad


  Maak melding

 9. EEN VOLK KRIJGT NU EENMAAL, WAAR ZE VOOR GESTEMD HEBBEN. AL DEZE HEBIE’S MOETEN ZIJ DAN MAAR VOOR LIEFNEMEN. NIEUWE AUTO’S ZAT, TOCH?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.