zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse politie zoek vluchtgevaarlijke verdachte

Surinaamse politie zoek vluchtgevaarlijke verdachte

-

Does Travel - naar Suriname

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de 41- jarige verdachte Perdiep Sewnath. Dat meldt de politie in Suriname zojuist.

Sewnath wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering; oplichting van het Surinaams Wetboek van strafrecht. Hij wordt gezien als vluchtgevaarlijk.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Recherche Regio Midden op de telefoonnummers 582050; 582203; 582200, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
BODO Party

25 REACTIES
 1. Nee echt dit is WAYAMBO alias WALDO (hindoestaans afkomst) hij zit samen met Robg veilig aan de Noordzee zijde, met een oranje paspoort te genieten van hun daroes en achter hun PC te reageren wat er allemaal in Suriname gebeurd ?
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding
 2. Wendy je moet in therapie, je heb VHP trauma. Doe normaal hoor!!!!! . Duitsers waren tijdens tweede wereldoorlog ook in Su, ik hoop dat je een afstammeling van hun bent
  Je heb racistische trekjes, neem een goeie wassie.
  Soso lobi


  Maak melding
 3. Ik haat racisten en dat straalt van jullie kop af.oplichterij, diefstal en moord is normaal voor jullie als jullie maar je doel bereiken


  Maak melding
 4. Fatsoen is zoek by velen van jullie en dan beroepen jullie je gelyk op de Press maar die vergelyking gaat niet op,onlangs misdraagt een esemble lid zich ook en als excuse zegd hy dat een ander essemble lid dat ook gedaan hadt tydens een meeting van haar Party,dit kan wel kloppen maar dat was niet in het essemble ,en dat voor een prominente lid van het essemble is dit schaamteloos gedrag


  Maak melding
 5. Wendy, denk eerst 1000x na wat je zegt, niet alleen maar creolen in de party van NDP.
  Wie Doekhie, wie is Adhin, wie is Abdoel?
  Zijn dat creolen met sluik haar, net als de meeste creoolse vrouwen die een pruik dragen met sluik lang haar. Of ze zijn zijn geboren met lang sluik- of krullend haar.
  Dat racisme moet nu ophouden. Probeer broederschap te onderhouden. Vroeg waren de gedachten van de mensen klein, verbreed je gedachten, saamhorigheid en wees lief naar elkaar, Wendy. Ik denk als je ma en je groot ouders zou weten hoe jij discrimineert zouden zich schamen. Ik ben op Latour op school geweest daar in de buurt gewoond, we aten uit een bord, nooit gedacht dat de jongere zou zouden discrimineren. Ga van jezelf houden, dan kan je van andere houden. Iemand die haat om zich heeft zal nooit gelukkig worden.


  Maak melding
 6. ANONIEM, helemaal gelijk. Kijk naar dat voorbeeld van die gast die mevr bahadoer had uitgescholden. Hoe mooi zou d a t zijn als zelfs WENDY zich zo zou gedragen.


  Maak melding
 7. Wendy, ze hebben die ene moordenaar van Commewijne nog steeds niet gepakt. Ze moeten in stichting de Olifant gaan zoeken. Daar verschuilt hij zich!


  Maak melding
 8. Vluchtgevaarlijk omdat hij misschien een Surned is???
  In Nederland vind je niet zomaar je draai je wordt niet opeens rijk op een dag, velen moeten eerst poeder verkopen en daarnaast een verlieslijdende toko draaien als camouflage. Kruiskade>>>>>Rotterdam Poortje>>>Amsterdam en nog in den Haag enz.


  Maak melding
 9. Hij heeft de boel opgelicht en gevlucht. Sorry hoor.. Hij kan liever dat doen dan mensen vermoorden. Hij kan heel goed vluchten blijkbaar.


  Maak melding
 10. ik sluit me hier aan bij glenn, zoals het bericht luid zeggen ze dat dhr Sewnath zelfs voor de vlucht zelf een gevaar is, misleidend artikel, ps: ook al zou ik zijn verblijfplaats weten zou hij denk ik al weg zijn voordat me bericht er is zo gevaarlijk is deze vluchtenaar.


  Maak melding
 11. Vluchtgevaarlijk? Men heeft dit waarschijnlijk verward met schietgevaarlijk. Iedereen is ‘vluchtgevaarlijk’. Als het begint te regenen vluchten mensen naar een droge plek. Ben je dan vluchtgevaarlijk? Als de politie je komt oppakken vlucht je ook. Ben je dan gevaarlijk? Nee, als je geen wapen hebt of niet van plan bent iemand te doden. Dus de politie verzint nieuwe misleidende woorden. Vluchtgevaarlijk ipv schietgevaarljk.


  Maak melding
 12. haha Rbrown.
  je mag je misdragen, je mag schelden, solang je het maar niet in het esemble doet toch
  Ben je nou egt zo stom f doe je maar alsof.
  Ik vindt het lastig vor te stelen dat iemand zooooooo stom kan zijn.
  Misschien kan je beter de was gaan vouwen of zo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES