Prijzen Parbo Bier producten wederom verhoogd

14
parbo bier suriname producten

De prijzen van de bekende Parbo Bier producten zijn vandaag wederom verhoogd in Suriname. Zo is de mini Parbo in blik verhoogd van SRD 9.00 naar SRD 11.00 en het grote blik van SRD 12.50 naar SRD 15.00. De djogo kost nu SRD 24.00 in plaats van SRD 20. Een kleine fles Heineken is van SRD 11.00 verhoogd naar SRD 13.00 en voor een grote fles moet in plaats van SRD 22.00 nu SRD 26.50 betaald worden.

Een salesmanager van de Surinaamse Brouwerij zegt aan Waterkant dat de prijzen wederom zijn verhoogd als gevolg van de lokale inflatie en de enorme stijging van de wisselkoersen, voornamelijk de euro. Een groot deel van de grondstoffen, verpakkingsmaterialen, international transport en geïmporteerd bier zijn euro gerelateerd.

De salesmanager is nog altijd tevreden dat bier betaalbaar gehouden wordt ten opzichte van andere alcohol soorten die veel duurder zijn geworden als gevolg van de huidige omstandigheden. Hieronder een prijslijst van de nieuwe prijzen.

14 REACTIES

 1. Bierliefhebbers zijn in shock!

  Het einde van de prijsverhogingen is nog langggggg niet in zicht. Bier kun je alvast van je lijstje schrappen bij een bbq. Onbetaalbaar!!!


  Maak melding

 2. Wayambo alias Waldo en Robg drinken hun pabo biertje goedkoop en veilig aan de Noordzee zijde, achter hun PC. met hun oranje Wilhelmus paspoort. Wij hier in Su merken de prijsstijgingen dagelijks. Volk van SU stem deze paarse kornuiten van de paarse rioolratten op 25 mei weg.
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 3. Oom Bert waarom gebruikt u geen egi sani WIPPY grootste pot 37,50 srd nu.

  Punt is dat basis goederen wel onbetaalbaar worden.

  16,50 nu 37,50 Wippy pindakaas
  4,50 nu 10,50 Havermout
  155,- nu 760 Dog Chow hondenvoer 26 kilo zak
  9,40 nu 18 blik Coroos BB
  rijst ook 2x duurder inmiddels
  fruit onbetaalbaar , geadviseerde dag hoeveelheid 2 stuks LASTIG

  We praten basisgoederen vnl


  Maak melding

 4. whahaha Maripa zegt :”prijs verhoogd dit is het begin” whahha sorry hoor dit maken wij al sinds eind 2015 mee dat de prijzen blijven stijgen, dit is niet het begin maar de escalatie hoor…wat nou begin pffffff IS AL 5 jaar deze shit sorry hoor…


  Maak melding

 5. Doen de ondernemers van parbo bier producten aan prijs opdrijving?Wel nee. Je hebt meer srds nodig om de ingredienten te importeren.De De valuta mag dezelfde zijn maar je moet meer srds voor neertellen. De koers is gestegen. Dat gebeurt met vele import producten. Het leven wordt steeds duurder in Su.Je hebt een nieuwe regering nodig met kundige mensen aan boord. De ndp graaiers kunnen geen vakmensen in het strijdperk brengen zoals Telting. Het zijn gewoon rioolratten.


  Maak melding

 6. no mang

  parbo: hou die drank wat betaalbaar……….

  is su made!!!!!!!!

  10 srd voor de 500ml dan kan heel su genieten.(grote blik)
  5 srd voor de 33 cl kan iedereen kopen ( kleine blik)
  15 srd voor een jogo is meer dan mooi.

  hou op parbo. doe normaal. jullie moeten het even hebben van de kwantiteit.

  straks wordt alles normaal.

  maak het niet zwaarder voor onze liefhebbers.


  Maak melding

 7. Dit is nog niets, In de mid tachtiger jaren kocht ik mijn huis voor 95000 surinaamse guldens. Na bosje koste een djogo bier 275000 drie keer meer dan mijn huis. Inflatie de sterkte van de bouta regeringen.


  Maak melding

 8. Het wordt hoog tijd voor de Parbo-Revolutie. Als de Suris hun Parbo niet eens meer kunnen kopen/drinken, dan heeft de politiek in Su een groot probleem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.