Gerehabiliteerde wegstrekking Monkshoop-Vijfde Rijweg opgeleverd

15
Gerehabiliteerde wegstrekking Monkshoop-Vijfde Rijweg opgeleverd

De gerehabiliteerde wegstrekking Monkshoop-Vijfde Rijweg in het ressort Wayambo is gisteren opgeleverd. De weg heeft nu een breedte van 7.20 meter. Monkshoop-Vijfde Rijweg is een hele belangrijke verbindingsweg in Suriname die deel uitmaakt van de Oost-Westverbinding. Het Surinaamse Aannemingsbedrijf Tjong A Langa heeft in opdracht van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) de werkzaamheden uitgevoerd.

Onder de aanwezigen bevonden zich: de districtcommissaris van Saramacca Sarwankoemar Ramai, de minister van OWT&C Vijay Chotkan samen met zijn directie teamen stafleden, directie en personeelsleden van Tjong A Langa en Sunecon, overige genodigden.

Districtscommissaris Sarwankoemar Ramai bedankte een ieder die hieraan heeft gewerkt en sprak de hoop uit dat er goed gebruik gemaakt zal worden van de weg. Daarnaast deed hij een beroep op de verkeersdeelnemers om zich te houden aan de regels van het verkeer zoals aangegeven is op de verkeersborden.

15 REACTIES

 1. Goed van jullie WKN, dat jullie dit artikel weer plaatsen. Het is een hele mooie en brede weg geworden. Een hele vooruitgang voor het resort Wayambo. Dank jullie wel mensen van OW, dat jullie al die paadjes van de NF regering rehabiliteren tot echte, mooie en brede wegen! Dat is echt een vooruitgang voor het district Saramacca, wat infrastructuur betreft! Gewoon handen uit je mouwen en werken voor een mooi sweet sranang!


  Maak melding

 2. Volksverlakkerij noemt men dit.
  Met dit soort populistische projecten probeert men het volk voor zich te winnen. In plaats dat ze proberen de noden van het volk te verlichten vergooien ze geld die ze niet eens hebben aan dit soort projecten. En ze moeten hiervoor gaan lenen ook nog.


  Maak melding

 3. @ wayambo alias Waldo

  Laat het duidelijk zijn. De oost west verbinding vanaf albina tot southdrain en de noord zuid vebinding zijn projecten gestart geinitieerd door de regering onder drs. Venetiaan. Deze projecten moesten in de periode van 2010/ 2015 zijn opgeleverd maar daar ambrahams bijna 800 miljoen in 2 jaren had weggemaakt worden deze projecten nu beeindigd en opgeleverd. Hetzelfde is gebeurd met de dijk van coronie, commewijne. Ook de verfraaiing van waterkant is een initiatief van de regering olv drs. Venetiaan uit de edf. Dus gden krediet San dezr regering.


  Maak melding

 4. Vene kon met 1000 projekten zijn begonnen maar ze hoefden er niets mee te doen. bosje had hoop halve huizen die vene nooit heeft laten afmaken. Hoop bedrijven zijn dankzij NF naar de klote gegaan.
  Vrowger koste het uren om in Sar’ca te komen. Nu is het ong 45 min. Coronie en nick kin uren of zelfs een hele dag duren. Nu 3 uren.
  Het is dankzij de bruggen en de wegen. Als staat en valt met je infrastructuur. Mooi huis ergens hebben en regentijd kan je er niet naartoe. ontwikkeling zonder behoorlijke weg kan niet


  Maak melding

 5. Geloof me , straks ga je horen dat er een begin is gemaakt aan de f ly over, de trambaan, de kokosfabriek ed, ontussen gaat het volk door met feesten totdat ze wakker worden en beseffen dat ze weeeeeeer voor de gek zijn gehouden. En dan gaan ze weer klagen, d a t is HET SURINAAMSE VOLK!


  Maak melding

 6. Wendy volgens mij ben je nog niet wakker de huizen die Venetiaan liet bouwen waren nog niet opgeleverd, den dien tijde kwam Bosje aan de macht die persoon heeft ze niet laten afbouwen onder het motto wat een ander begonnen is maken wij niet af. Dit is een wake up col voor je hebt de mogelijkheid om mag afstand van de NDP te nemen bezint een ge begint.


  Maak melding

 7. Er komt de grootste overwinning van de NDP ooit,en maar liefs 36 zetels en al die andere partijen worden weggevaagd.
  Deze partijen hebben geen alternatief,ze hebben het volk niet kunnen vertellen waar zij het geld zullen halen om Suriname op te bouwen.
  Ze hebben niets te bieden aan het Surinaamse volk dan alleen maar schelden.

  En na deze grote overwinning van de NDP een twee partijenstelsel.
  Het moet afgelopen zijn met deze abanie’s.


  Maak melding

 8. En er zullen nog een paar showprojecten worden opgeleverd. Een beetje asfalt hier en een beetje asfalt daar. Zonder rekening te houden met de verkeersveiligheid.

  Morgen weer bedelen voor basisgoederen.

  Nog een keer:

  Hallo NDPers,
  Denk even rustig na.
  Een voorbeeld:
  Zou jij voor een normale pot pindakaas van 350 gram van jouw favoriete merk 100 € (met de huidige koers 2.000SRD) betalen ?
  Nee toch.
  Maar dan waarom accepteren jullie dat wel van deze regering ? Waarom accepteren jullie dat deze regering fraudeert en steelt m.b.v. showprojecten ?

  Beste mensen,
  Is dit ontwikkeling ?
  Wat leert een volwassen mens als eerste om zelfstandig te kunnen worden ?
  Zorg EERST voor een INKOMEN !
  Het hangt van je beroepskeuze af hoe je moet scholen.

  Als je nu kijkt naar de werkwijze van deze regering: niet zelf verdienen maar lenen, asfalt storten voor 1 miljoen en het volk 10 miljoen laten betalen. Wat is dan de beroepskeuze van deze regering ?


  Maak melding

 9. Joppie 20 mei 2020 At 08:52

  Jopie,

  Goede raad, stop ermee, sommige lieden zijn niet meer te redden. Ze zijn zo idolaat van hun criminele leider dat ze niet kunnen bevatten wat een ander ze probeert bij te brengen. En geloof me, velen zijn je voor gegaan en hebben het geprobeerd uit te leggen. Sommige zitten nu eenmaal nog steeds met een stukje trauma verwerking en daar kunnen wij als niet psycholoog helaas geen hulp aan bieden en niets aan doen.


  Maak melding

 10. Boerki 20 mei 2020 At 09:11
  …………………………………. Het moet afgelopen zijn met deze abanie’s.
  *************************************

  @@@Boerki …. je bent een ECHTE BOERKI …. v.d. San zou zeggen ….. JO KOE !!!!!

  De Paarse Abanies vrienden zullen je het niet in dank afnemen.
  Je hebt groot gelijk …. de Nationale Dieven Partij …. is één VAT vol ABANIES !!!!!!

  NDP … zes en dertig zetels ???? ….. TOE PAGLA BATI !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 11. waarom is die kooorhie diamantenroofster 1e klas er nu niet bij.???????

  alleen de moordenaars hiiiigggggghhhh waaaayyyyyy was voor die domme indiaan belangrijk.

  wat een peprewatra loempoe deze diamanten roofster.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.