Dankzij Marokko heeft Paramaribo Zoo een waterpark voor kinderen

31
Dankzij Marokko heeft Paramaribo Zoo een waterpark voor kinderen

Vanmorgen vond in Suriname de technische oplevering plaats van het Werehpai Waterpark in de Paramaribo Zoo. Dit project is tot stand gekomen dankzij financiering door de regering van het koninkrijk van Marokko.

Het zwembad is vooral bedoeld om de kinderen tegemoet te komen. Het ontwerp van het pretpark is in handen van Hesdy Mertowirio, die gespecialiseerd is in het namaken van rotsformaties en boomstronken.

Bekijk hieronder een kort filmpje van het Werehpai Waterpark:

https://www.instagram.com/p/CAX5nb7gQFX/?utm_source=ig_web_copy_link


31 REACTIES

 1. Aan alle ouders, stem NDP hoor, jullie kinderen hebben een waterpark gefinancierd gekregen van Marokko.

  Laat ze nu daarin zwemmen, en daarna mogen jullie ouders de rekening betalen met rente. Zoniet betalen jullie kinderen dat wel.

  Namens de NDP wensen wij jullie veel zwemplezier toe.


  Maak melding

 2. Het ziet er prachtig uit! Goed van WKN om ook dit soort berichten te plaatsen.
  Kondremans, na een prachtige vierbaanse highway, nu een prachtige Werehpai Waterpark in Suriname!

  Schoon Suriname o land van mijn dromen!!!


  Maak melding

 3. Wat zijn zijn sommige eenzijdig zeg! Toen Suriname iets kreeg van India was het ok en nu zitten dezelfde mensen te zeuren. Hou op met zeuren zeg!. Het nooit goed in jullie ogen. STELLETJE KLEUTERS. Altijd met jullie politiek gezeikt.


  Maak melding

 4. Lekker belangrijk!!!!

  De mensen in Suriname willen betaalbare prijzen voor levensmiddelen en een fatsoenlijke zelfvoorzienende overheid.

  Dus niet een die overal maar de handjes ophoudt en lening na lening afsluit.


  Maak melding

 5. Alweer een financiering:

  ” … Dit project is tot stand gekomen dankzij financiering door de regering van het koninkrijk van Marokko. … ”

  Een project uit verre landen.
  En wie gaat dat betalen me pop, me pop me poppetje ?

  Morgen weer bedelen voor basisgoederen.

  Hallo NDPers,
  Denk even rustig na.
  Een voorbeeld:
  Zou jij voor een normale pot pindakaas van 350 gram van jouw favoriete merk 100 € (met de huidige koers 2.000SRD) betalen ?
  Nee toch.
  Maar dan waarom accepteren jullie dat wel van deze regering ? Waarom accepteren jullie dat deze regering fraudeert en steelt m.b.v. showprojecten ?


  Maak melding

 6. Als ik 1000 SRD van de bank leen, heb ik een probleem.
  Als Suriname, projecten krijgt van slimme landen, heeft het volk een “GROOT”
  Probleem.


  Maak melding

 7. jammer dat ik het zo moet zeggen en vind het schrikbarend wat mijn land was en wat mijn land is het is zoals het was het zal blijven zoals het was jammer dat het land nu zo is we zijn nooit uit de lock down geweest we zijn nooit vrij geweest het was allemaal een toneel de vrijheid is er nooit geweest bedelen nu voor een zwembad voor wat ? om fun te hebben ? doen alsof we het prettig hebben ??? ik heb geen spijt dat ik een surinaamse achtergrond heb maar wel spijt dat ik het land niet kan helpen not more than 8 billion people on earth but they need billions to kill people for what ?????? god bless you all


  Maak melding

 8. Schitterend bouwwerk voor de kinderen in Suriname. Met dit bouwproject worden tevens twee doelen gerealiseerd. Enerzijds kunnen kinderen naartoe om te zwemmen en te ontspannen en anderzijds kunnen zij kennis maken met een selectie van de wildlife in en buiten Suriname. Mijn dank is groot aan de regering van Marokko.


  Maak melding

 9. Robg.het spijt me om te zeggen. .je onderschat het intellect van het Surinaams kind. …alsof ze niet weten wat voor dieren er hier in Su zijn. ..ze krijgen ook biologieles in Surinaamse flora en fauna hor .we leven puur van giften en leningen uit het buitenland. Wanneer ga jij een bijdrage leveren?


  Maak melding

 10. Vroeger kregen we giften en diensten uit fatsoen, nu krijgen we ze omdat de overheden hun handjes met een gat erin ophouden en niet te dichten zijn, schaamte kennen ze niet vandaar dat Suriname wordt overgelopen door alle welbekende landen en bij hun in het krijt staan.


  Maak melding

 11. Suriname leeft van giften, donaties, bedelacties en leningen. Zelfs een waterparkje kan men niet financieren. Walgelijk.

  Land is helemaal naar de malle moer dankzij de paarse klootjesvolk.


  Maak melding

 12. Binnenkort neemt oxam novib intrek bij de ministerie van volksgezondheid. Het huidige suriname financieel en moreel failliet. Wat overblijft zijn straks boeven en burgers die iedere dag overgeleverd zijn aan welzijn organisaties. En dat allemaal dankzij de paarse roversbende.


  Maak melding

 13. Oke, laten wij het positief bekijken.
  Dan is de eerste vraag:
  Wat wordt de entreeprijs ?

  Er zijn al een aantal vrij luxe zwembaden en resorts met zwemgelegenheden, bijvoorbeeld Yacana.
  Hoeveel locals kunnen zich dit veroorloven ?
  Sterker nog vele toeristen vinden het al duur. En men geniet liever van een “natuurzwembad”. Lekker genieten van en in de natuur met je hele familie / al je vrienden en kennissen.

  Dus je kan nu al stellen dat dit weer een ondoordacht project is, een voorbeeld van verkeerde prioriteiten stellen en geld verspilling.
  Het ergste is dat het volk dit weer zal moeten afbetalen terwijl zij er niet om hebben gevraagd en ook niet nodig hebben.


  Maak melding

 14. Marokko bedankt. Onze eigen regering schiet te kort, ze doen niets voor ons eigen Surinaamse kind. ik ben heel, heel erg blij dat jullie het wel doen. Ik zal zeker met mijn kinderen hier naar toe gaan
  Marokko Jullie geven meer om onze kinderen. Tx

  Met dit bouwproject worden tevens twee doelen gerealiseerdtdt. Onze kinderen leren dat ze niets hoeven te verwachten van bouterse en dat het buitenland meer om ze geeft


  Maak melding

 15. Suri Haters, hou jullie op met jullie kinderachtige reactie, waar zijn levensmiddelen nu goedkoop, Januari een zak rijst hier voor 24,50 euro nu kost het 35 euro een pak melk afgelopen maand voor 87 cent nu 95 cent er zijn nog meer dingens in de winkel duur geworden twee kleine sopropo voor 8,50 euro, een handje vol antroewa voor 6,50 euro p.p. zo wees trots op su.


  Maak melding

 16. Wayambo 19 mei 2020 At 17:15

  Het ziet er prachtig uit! Goed van WKN om ook dit soort berichten te plaatsen.
  Kondremans, na een prachtige vierbaanse highway, nu een prachtige Werehpai Waterpark in Suriname!

  Schoon Suriname o land van mijn dromen!!!
  __________________________________________
  Wayambo alias Waldo en Robg waarom hebben jullie ons mooie land Suriname verlaten ?


  Maak melding

 17. ach ndp verkoopt zijn stem bij de VN tegen israel
  dat kost geld natuurlijk, Turkije gaat huizen bouwen, marokko bouwt zwembad
  terwijl er armoede is in hun eigen land
  vreemd he!


  Maak melding

 18. wat is het verschil terug naar ontwikkelings hulp van een bepaald landt, dat is waar sommige partyen naar toe willen ,maar de ontwikkeling hulp heefd ons nog erger geen moer gebracht
  tot 1970 was SURINAME net een slaven dorpje ,mensen laat jullie niet mis leiden
  Surinamers hebben het nog nooit zo goedt gehadt, zo goedt zelfs dat ze nu allemaal een grote mondt opzetten dus denk na en stem voor vooruitgang en voor een Sociaal Suriname


  Maak melding

 19. De ontwerper is een Surinamer, en zijn ontwerp is meegenomen en beloond door een nonprofit orgnisatie. Dus ontwerper en uitvoerder van dit project, bedankt. Voor straf aan de haters vermeld ik je naam niet, laten zij zelf gaan kijken, want jouw staat daar groots vermeld.


  Maak melding

 20. Het geld komt waarschijnlijk uit die Shariapot van de Organisatie van Islamitische Landen (OIC) waar Suriname een lening heeft lopen. De moslims hebben tot nu toe bijna niks overgemaakt, wel veel beloofd.


  Maak melding

 21. Suriname heeft een zwembad gekregen van Marokko .
  En vele landen hebben zoveel gegeven.

  Als die zittende hoerekinderen die daar het land en alles niet leeg zouden plunderen woonde nu elke Surinamer nu in een mooie huis met zwembad.

  Koers 1 op 20 las ik last .
  Schaarste dit schaarste dat.
  Sommigen nog steeds te koop voor een ijsje , daru , bordtje doksa etc .
  Denken jullie wel aan de toekomst van jullie kinderen ???

  Onbegrijpelijk dat een paar hoerekinderen een heel land naar de tering kan helpen en als een bedelaar kan achterlaten en dit ongestraft.
  Omdat wij ons aan de wet houden .
  Houden zij zich wel aan de wet ???
  Nee toch ?
  Dan waarom wij als burgers wel .
  Pak die mapimas zo aan dat ze het land uit moeten vluchten .

  Laat deze kanker mongolen de toekomst van jullie hard werkende burgers niet vergallen .
  Als je het niet voor je zelf doet, doe het dan voor je kind/eren.je neefjes . Je nichtjes . Voor de kinderen , de toekomst van hun en hun land waarin ze zullen leven en oud worden.

  Word wakker .
  En doe wat.


  Maak melding

 22. ahaaaaa geschenk van marokko😂😂😂

  straks moeten wij surinamers nog een inburgeringscursus gaan volgen in het arabisch.😂😂..het gaat steeds verder wat een stront regering toch


  Maak melding

 23. Is dit park voor iedereen,of alleen voor een elite groepje? Ik zie niet hoe je anders als arbeiderskind, hiervan zal kunnen genieten, en de elite die erg opstand wil blijven, zal zeker niet toestaan dat hun kinderen gaan mengen met het “gewone” volk.
  En hoezo geeft een arm land als Marokko dit kado, ze kunnen amper hun eigen volk van huizen en eten voorzien. Wat staat hier weer tegenover🙄🤔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.