Slipper vast, auto eindigt op z’n kop in de goot

10
Slipper vast, auto eindigt op z'n kop in de goot
Foto: Mitchel Samijo/Waterkant.Net

Deze auto kwam zondag iets na 18.00u op z’n kop terecht in een goot langs de Palissadeweg in het district Para. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval, waarbij twee mensen betrokken waren.

De bestuurder van het voertuig reed samen in de auto met een jongen, toen het ongeval gebeurde. Hij verklaarde dat een van z’n slippers achter het gaspedaal was blijven hangen, waardoor zijn auto was doorgeschoten.

De auto ging van de weg en eindigde op z’n kop in de goot, waarbij de bestuurder vast kwam te zitten. Buurtbewoners hebben moeten helpen om de man eruit te halen. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De politie kwam ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.


10 REACTIES

 1. Beste mensen,
  dit is zeker belangrijk, want zulke bestuurders leiden/ lijden Suriname.
  Dus graag de volgende bestuurders van het land moet geen slippers-bestuurders zijn.

  Gado de-wi fesi mang


  Maak melding

 2. Net zo goed als de chauffeur, maar als hij het gaat proberen, zie hier wat er dan gebeurt, enz enz, een bestuurder van een motorvoertuig is ten alle tijden verantwoordelijk voor het op een veilige manier besturen van het voertuig, dus met degelijk (schoeisel).


  Maak melding

 3. @ Bongo Bita…………….als je geen moer te lullen hebt. hou dan lekker je kaulo muil. Alles is NDP. Misschien ben jij ook kind van een NDPer als ze toch de schuld van alles krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.