Man in rolstoel aangereden op de Indira Gandhiweg

3
Man in rolstoel aangereden op de Indira Gandhiweg
Screenshots uit het filmpje dat op Facebook verscheen.

In Suriname is een man in een rolstoel zondagavond op de Indira Gandhiweg aangereden. In een filmpje dat via Facebook is gedeeld, is te zien dat de man roerloos midden op het wegdek ligt.

Volgens de eerste berichten zou hij aangereden zijn door een automobilist. Wat hij op het wegdek deed is nu nog niet bekend. Omstanders en weggebruikers ontfermden zich over de man.

De politie was snel ter plekke en heeft een ambulance ingeschakeld. Deze heeft de man met zware verwondingen vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Schering en inslag in dit land. Reed laatst ’s nachts eentje bijna omver die in Wanica met zijn rolstoel zonder licht op de weg reed. We zijn de afgelopen 10 jaar echt hard achteruitgegaan. Complete anarchie. De politie is nergens te bekennen. Dat was onder Venetiaan anders. Maar ja, die was niet goed genoeg.


    Maak melding

  2. Voor Goedoeleba ben je een hele slecht chauffeur als je een invalide niet kon vermijden . Als straf zou je 3 tot 6 maanden je rijbewijs moeten inleveren . In Nederland ben je de Klos als je Handicapte aanrijd . Een fietser een voetganger op een zebrapad .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.