vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politie houdt Chinezen aan na schietpartij

VIDEO: Politie houdt Chinezen aan na schietpartij

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie in Suriname heeft vrijdagavond een aantal Chinezen aangehouden na een schietpartij bij een winkel in Paramaribo-Noord. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde bij Xin Peng supermarkt op de kruising van de Jozef Israelstraat en de Rubenstraat.

Volgens de eerste informatie die Waterkant.Net binnen kreeg, zou een man een raam van de supermarkt kapot hebben gegooid met een steen. Hierop pakte een Chinese man een pistool en schoot op de dader. De politie kwam ter plekke en omdat niet duideijk zou zijn wie er geschoten had, zijn zeker 5 personen meegenomen naar het bureau.

Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Uiteindelijk is de schutter aangehouden en zijn de overige personen vrijgelaten.

De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek. Bekijk een filmpje van de aanhouding:

https://www.instagram.com/p/CARGtEKgQQa/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Tja wat moet je hiervan zeggen?
  Als je niet in bescherming wordt genomen en een ieder je bezittingen mag vernielen en bestelen, even los van de CBvS etc, dan moet je jezelf de vraag stellen “wil ik niet met mij laten sollen en dan als voorbeeld dienen om de bak in te draaien?
  Of wil ik niets doen met de mogelijkheid dat de dader(s) het weer doen denkende / wetende dat ik niets zal ondernemen?
  Of zal ikhard blijven werken en als honingdauw fungeren voor de criminelen?”

  Ik kan alleen voor mezelf praten en dus zeg ik “if na mi sani en mi winkri mi no bo soetoe ma loekoe soema na a mang en baka dati mi sa tek mi wraak tap mi fasi. Ma a ogrie mang disie no kang waka gwe zomaar”


  Maak melding

 2. Maar waarom doen die agenten als varkens. Als je goed naar dat filmpje kijk zie je hoe ze die Chinees in die bak gooien. Terwijl die Chinezen voor hun eigen veiligheid hebben gehandeld. In plaats ze naar het DNA gebouw gaan om die boeven bende daar op te ruimen kan men dat niet


  Maak melding

 3. Het land is van de chinezen aan het worden langzaam.naar zeker.Deze chinees staat gauw weer op straat want bruce in het parlement krijgt hem via bouterse en ndp advocaat weer vrij anders krijgt bouta geen financiele geschenken meer van china.

  De bouterse boeven want hij heeft ze gekweekt mogen ze van mijn part neerknallen en begraven.Fucking.overlast nadeel voor het land.
  fuck de NDP


  Maak melding

 4. De veroorzaker zal het nooit meer in z’n hoofd halen om hetzelfde weer te doen bij deze Chinees anders na wang echte Super Burkie en tevens een waarschuwing voor andere gegadigden wat Clint Eastwood betreft hij zal zijn verhaal klaar hebben


  Maak melding

 5. De politie in SU speelt gangster is alle normen van fatsoen kwijt. Wanneer iemand onschuldig is kan je die persoon niet als een crimineel behandelen…mpp oenoe!!! Gaan jullie echte boeven en criminelen vangen, zoals Boefdraad en Aapdoel, laat de hardwerkende personen met rust…vuile honden!!!!


  Maak melding

 6. @ jo 17 mei 2020 At 11:07
  “Het land is van de chinezen aan het worden langzaam.”

  Dankzij de paarse redi musu’s & futu boys die SU in de uitverkoop hebben gedaan aan china in ruil voor chinese leningen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES