maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameOverloper gooit NDP spullen live in de prullenbak

Overloper gooit NDP spullen live in de prullenbak

-

Does Travel - naar Suriname

Opmerkelijk moment zaterdagavond tijdens de vijfde ‘online massameeting’ van de ABOP in Suriname. Jerrel Modiwirijo, die afgelopen maand van de ABOP naar de NDP was overgelopen, gooide zijn NDP shirt en pet live in de prullenbak. De Surinaamse politicus gaf hiermee te kennen dat hij terug is bij de ABOP en niets moet hebben van de NDP.

Precies een maand geleden, op 17 april, gaf Modiwirijo in een brief aan ABOP voorzitter Ronnie Brunswijk te kennen dat hij de partij zou verlaten. Hij sloot zich daarna aan bij de NDP. Dat heeft kennelijk niet lang geduurd; Modiwirijo is nu weer overgelopen en terug bij de ABOP.

Op social media wordt laconiek gereageerd op wat men het overloop gedrag van Modiwirijo noemt. Het feit dat hij binnen kort tijd twee keer overloopt wordt hem niet in dank afgenomen. Mensen die zo vlak voor de verkiezingen overlopen kun je sowieso niet serieus nemen, is de strekking.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Deze kiezer verruilt de een Ali Baba met de andere. Hoe kan een ongeletterde leiding geven aan een jonge Republiek. Gaat hij verder het land nog meer in de shit brengen. Want hij is bezig de natuur van Suriname met zijn goudwinning naar de verdoemenis te brengen. Hopelijk worden de intellectuelen eindelijk wakker en kiezen voor capaciteit en voor kwantiteit.


  Maak melding
 2. Dit soort figuren zijn profiteurs. Ook meneer Lingo die naar de VHP is overgestapt. Bij hun gaat het meer om hun zakken te vullen, dan het algemeen belang!


  Maak melding
 3. De NATIONALE DESTRUCTIEVE PARTIJ is een RAMP voor de Surinaamse samenleving:

  WEG MET DIT ADDERGEBROED.

  MENSEN IN SURINAME AUB: STEM DEZE ABANIECLUB WEG.
  ZE ZIJN EEN VLOEK IN HET LAND, KIJK MAAR OM U HEEN.

  STEM MASSAAL OP DE VHP EN DE NPS.

  DEZE KRUKTUTERES MOETEN OP 25 MEI VOORGOED UITGEROEID WORDEN.

  LET FREEDOM RINGS.


  Maak melding
 4. Wayambo

  17 mei 2020 At 14:18

  Dit soort figuren zijn profiteurs. Ook meneer Lingo die naar de VHP is overgestapt. Bij hun gaat het meer om hun zakken te vullen, dan het algemeen belang!

  ===========================

  Helemaal mee eens Wayambo en laten de ndp ers de grootste zakkenvullers zijn oa Hoefdraad die een goedgevulde bankrek. heeft in Florida en Zwitserland. Vermogen van Bouterse wordt geschat op een half miljard US Dollar. De man heeft nog geen dag voor gewerkt. Zelfs met een president salaris verdien je dit niet bij elkaar.


  Maak melding
 5. Eigenlijk moest er de lijsttrekkers van Paramaribo met hun titel [verworvenheid] op het stembiljet staan.Bijv.Rusland Doktor.En bij de naam van de president zou staan:massa moordenaar,drugsdealer.


  Maak melding
 6. Helemaal mee eens Wayambo en laten de ndp ers de grootste zakkenvullers zijn oa Hoefdraad die een goedgevulde bankrek. heeft in Florida en Zwitserland
  ===
  Dan heb je toch mooi bewijsmateriaal! Succes!


  Maak melding
 7. Het is jerrel M zijn goed recht dat dwaze Krom zijn bewijs levert hoe labiel hij de pad bewandeld met een handje vol mensen. Van ABOP naar de ndp en vervolgens weer naar ABOP schijn deze manoeuvre zeer verdacht te wezen.
  Het ligt aan het volk nu om de beste keuzes te maken, stemmen hun verkeerd dan gaat het goed mis .
  Leuke praatjes met valse belofte schijnt de koppen van de electoraat te doorboren . NU is het moment aangebroken :
  Vraag je zelf af : waar is die verdwenen 200 miljoen $ ????
  Stem het volk weer voor de ndp : dan rijst de vraag over 5 jaren ; waar is die verdwenen 400 miljoen $????
  Terwijl de ndp aan het jatten zijn dan loopt iedereen met een lege maag !!!!


  Maak melding
 8. Een positieve ontwikkeling als je het mij vraagt. Het is nooit te laat. Steeds meer mensen zien in dat de de regering niet deugt. Want ze hebben steeds meer kwaad bloed gezet bij de burgers EN nu ook bij hun EIGEN leden!

  Deze mensen willen niet meer bij de grootste boevenpartij van het zuidelijk halfrond zitten.

  Het gevoel van medeplichtigheid door het veroorzaken van de ellende in Su wilt men niet langer met zich meedragen.


  Maak melding
 9. @Wayambo
  Heeft Waidoe zijn prijs van overlopen bij de ndp ontvangen of nog niet?
  Doekhie zegt jawel en waidoe zegt nog niet.
  Kan je het voor ons bevestigen.
  Het gaat om een Ford Ranger en srd 250.000,de prijs die de ndp betaalt aan verraders en overlopers om lid te worden van zijn criminele club.


  Maak melding
 10. Is typisch een mentaliteit van papa somohardjo. Je hoort al hoe hij heet,modiwirijo. Is een man van mode,sensatie maken. De Javanen zouden zeggen, alleen tjottjot heeft hij. Laat hij daar blijven. Ik ben blij voor hem๐Ÿ–•๐Ÿค˜๐Ÿ‘Ž


  Maak melding
 11. Het mooie van politiek suriname is dat de burger zicht met veel onbenul bezig houd dat ze meer weten dan op die persoon die ze gaan stemmen. Maar die personen die straks de regering gaan vormen en de dna na 31 mei 2020 zijn ze al die burgers die het risico heb gelopen voor een hoge bloeddruk vergeten en let op pas 2023 gaan ze weer aan jullie denken dus ik zal zeggen geniet met mate met deze politieke show en ga na je werk of hossel om voor je gezin en zelfs te zorgen want geen enkele politieke partijen gaat je helpen


  Maak melding
 12. =Ik hoop dat ABOP NOOIT aan de macht komt en ook nooit meer in de coalitie.

  Een kleine bevolking en zoveel chaos in het land. Sommige Surinamers hebben een zieke geest.


  Maak melding
 13. Waidoe is niet br de NDP overgelopen maar heeft zn eigen party gemkt.
  Hoop idioten zitten daar hoop domme dingen uit te kraaien.
  Mensen met lege maag in Su?? Dan ben je lui.
  Ndp mist deze gast niet
  Toen die man laatst de VHP vlag op een vuilnishoop heeft gezet moest je jullie bek horen.


  Maak melding
 14. Mensen doen vreemde dingen om aan samenlevingsgeld te komen.

  En ik noemde, in de jaren 70/80 de landverlaters, landverraders. Ik ben erg dom geweest.
  Soms werd ik jaloers op ze en heb hun verhaal, later begrepen, van “WAAROM”? en heb mijn eigen, lamellen ( schutter ) opengemaakt.


  Maak melding
 15. Nog een opportunistiese hoer die zijn cost benefit analysis opnieuw heeft gedaan. De VHP, NPS wilde niks met hem. Uit zijn voodoo berekening komt de ndp dus lager uit, dus terug in de stal van gekke lonnie.


  Maak melding
 16. Allen,

  Wat een vertoning, enige wat er nog ontbreekt si dat ze op de vuist gaan.
  Mentaliteit ver te zoeken, hoe moet je deze mensen vertrouwen.
  Moeten dit soort mensen een land regeren ?
  Stem slim, denk na, want er is al teveel kopt gegaan.
  TIJD VOOR VERANDERING.

  SUCCES.


  Maak melding
 17. Surinaamse politici kennen GTST, ze assen op persoonlijk gewin. Nu gaat een shirt van de rattenpartij in de dustbin, wanneer gaan de ratten in de nor en is paars een trauma voor het volk zoals bij de Nazi-partij. 60 miljoen dollar voor 9 km asfalt…prullenbak beleid!


  Maak melding
 18. Deze schoothondje is mogelijk door Brunswijk bedreigd en op uit gestuurd om de NDP in de maling te nemen. Maar dat hadden de mensen van de NDP door. Deze keffer mocht in de marge van de activiteiten gluren naar enkele activiteiten die door de grootste partij . Hij is terug naar zijn nest. Nu mag hij gaan genieten van de gebakken lucht die de Abop verkoopt.


  Maak melding
 19. Mijn wens voor de uitslag van de verkiezingen van 25 mei 2020 is dat er een brede basis regering/scoalitie/meerderheid van kandidaten komt, zonder de ndp-kandidaten, in de DNA.

  Dat al deze partijen die een coalitieregering vormen, zonder de ndp, die zetels behalen meer dan 30 zetels behalen en dat de ndp met een zeer kleine minderheid in de oppositie komt na 25 mei 2020 in de DNA.

  Surinamers, kiezers van Suriname stem bewust. Zie uw leven momenteel en dat u niet in staat bent de dagelijkse rekeningen te kunnen betalen, van gas, water, busgelden, bootgelden, brood, rijst, aardappelen, uien, groenten, vlees, vis, eieren, sardien, toiletpapier, zeep, huishuur, voor uw auto, medicijnen, enz.

  U bent heel arm geworden en sranan skeer. Geloof niet in mooie praatjes van de ndp, wat hebben ze voor u de afgelopen 10 jaren gedaan?

  Ben ik nu zo slim of ben jij nou zo dom om voor verandering te kiezen?

  Time4Change!


  Maak melding
 20. @Wayambo en Wendy
  De ndp beloond overlopers van harte.Liefst met een post die ze niet verdienen en niet waard zijn.
  Voor de 10 mijoenste keer….de lijder van Suriname ,de ndper bouta is een crimineel met een veroordeling van 20 jaar aan zijn mars.Nu gaat men een highway naar deze crimineel benoemen…hoe gek is men in Suriname om deze vernedering te slikken en doen als of het normaal is!


  Maak melding
 21. Deze schoothondje is mogelijk door Brunswijk bedreigd of op uit gestuurd om de NDP in de maling te nemen. Maar dat hadden de mensen van de NDP wel in de gaten. Men heeft geen grote show van gemaakt. Deze keffer mocht in de marge gluren naar enkele activiteiten die door de grootste partij werden georganiseerd . Nu is deze persoon terug in zijn nest, althans dat nemen wij aan. Nu kan hij gaan genieten van alle gebakken lucht die de Abop verkoopt.


  Maak melding
 22. Kondremangs
  Lawpi. .je moet je smoelwerk houden over dat andere partijen gebakken lucht zijn. …want dankzij die partijen is jouw geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri in 2010 president geworden. ……je woont niet eens hier in Su jo bongrobita. ….nog maar 8 dagen. ..dan is het voorbij voor de nsdap. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES