dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameBestuursambtenaren Regionale Ontwikkeling maandag in actie

Bestuursambtenaren Regionale Ontwikkeling maandag in actie

-

Does Travel - naar Suriname

Bestuursambtenaren van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) in Suriname gaan op maandag 18 mei in actie. Dat meldt een woordvoerder van de Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling (ABPRO) aan de redactie van Waterkant.Net.

Het bestuur van de bond van RO zit met een aantal kwesties in de maag. In augustus 2019 heeft zij een motie ingediend om uit Fiso te stappen en dat het handvest van de bestuursdienst gehonoreerd wordt. Zowel fiso als het handvest zijn inmiddels goedgekeurd.

Er worden echter ondanks het handvest, bestuursambtenaren in hogere functie in dienst genomen door de politiek. Daarnaast zijn er bestuursambtenaren die 10, 15 en 20 jaren wachten op een bevordering. Ook moet er nog steeds een nieuwe loonreeks komen. Hierover wordt steeds onderhandeld met het ministerie, maar de bond krijgt geen resultaat.

“Wij bestuursambtenaren zijn het wachten zat en hebben daarom besloten om nu in actie te gaan. Er zijn meer pijnpunten die maandag aan de media worden doorgegeven” aldus de woordvoerder. De actievoerders komen om 08:30u naar de verzamelplaats bij de Belasting nabij Waka pasie. Vandaar vertrekken ze samen naar het ministerie van RO.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ik vind de regering en het Ministerie nalatig een kwestie dat sedert aug 2019 speelt. ano kan toch jullie beloven en geven de mensen niet wat ze willen dan waarom is het goedgekeurd. Is een nonsens in dit land hoor if ano Skowtoe of Brandweer, Bog en Cipiers dan nu houden jullie de Bestuursdienst voor de gek. Die regeringen houden van chaos ook!!!


  Maak melding
 2. Niemand kijkt om naar deze mensen. De nieuwe highway, dat een nog groter, diepe gat heeft geslagen in de kas, is het enige dat telt!

  Foei, boeven van de regering!


  Maak melding
 3. Ze moeten zich eerst van top tot teen laten tatoeëren met aso tattoo’s, een zware dagoeketi om de nek doen , op hun cv vermelden dat ze ongeschoold zijn, dan krijgen ze een vaste aanstelling als beleidsadviseur net als ene Van Ommeren bij Sociale Zaken


  Maak melding
 4. Zaten deze ambtenaren dan al die tijd te werken ??? Ik heb daar niets van gemerkt. Net zoals bij de rest van die luie ambtenaren. Laten ze maar in actie gaan. Hopelijk komt er ooit eens een regering die het veels te grote en inefficiente ambtenarenapparaat flink gaat saneren.


  Maak melding
 5. Dit krijg je wanneer jouw land wordt geregeerd door een criminele bende.
  Bouterse was in de jaren 80 al bezig met handel in drugs.
  Veel mensen nemen politiek niet serieus maar kijk wat er kan gebeuren met crime minded leaders.

  Sommige Surinamers zeggen niet te gaan stemmen omdat het allemaal boeven zijn. Tegen deze mensen wil ik zeggen je hebt nu de keus om voor een Crime Fighter te kiezen.
  Een Crime Fighter kan nooit een boef zijn !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES