dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameZondag 17 mei weer repatriatie vlucht uit Nederland naar Suriname

Zondag 17 mei weer repatriatie vlucht uit Nederland naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Morgen, zondag 17 mei, is er opnieuw een repatriatie vlucht uit Nederland naar Suriname. Het gaat om ongeveer 320 mensen die in het buitenland gestrand waren, vanwege de sluiting van het Surinaamse luchtruim op 14 maart jongstleden. Ze komen met een KLM vlucht terug.

Onder de repatrianten zitten, naast mensen die gestrand waren in Nederland, ook 11 Surinaamse repatrianten uit India. Aanvankelijk zouden alle 23 gestrande personen personen in India terug komen met deze vlucht, maar dat is niet gelukt.

Gestrande passagiers met een KLM-ticket hoeven niets te betalen, terwijl personen met een SLM-ticket 700 euro moeten betalen voor hun terugreis werd eerder bekend.

Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van NCCR, verwacht vóór de verkiezingen na zondag geen repatriatievluchten meer. Dit heeft ook te maken met het aantal quarantaine faciliteiten. Op dit moment zijn 576 personen in quarantaine.

Daar komen nog ruim 300 bij want alle repatrianten uit Nederland gaan meteen in quarantaine bij aankomst in Suriname.

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. KLM die Surinamers terug vliegt naar Suriname, oei oei.
  Kennelijk is de 777 nog steeds niet gecertificeerd om te vliegen OFFFFFF SLM heeft geen geld om de 777 te laten certrificered.
  En Slijngaard maar roepen “wij halen de gestrande Surinamers terug terwijl Surinamers met een SLM ticket gewoon 900 euro moeten betalen
  Hoefdraad had wel wat geld mogen geven aan de SLM die hij zo vrijelijk en vrolijk betaald voor de 3 Russische helicopters die een vermogen kosten.
  Deze helicopters vervoeren hoofdzakelijk voedselpakketten met een inhoudswaarde van 100 SRD per stuk. De transport- en arbeidskosten zijn tientallen malen duurder dan de inhoud


  Maak melding
 2. De diplomatieke betrekkingen van de republiek Suriname em het Koninkrijk Der Nederlanden en het Caribisch Deel Van Het Koninkrijk is sinds ddb op een zeer laag pitje of zo goed als dood. Gelukkig dat de verhouding het voor ondernemingen en familierelaties aan beide zijden van de Oceaan is als een paard op een ruiter.

  Na 25 mei 2020 kan door een andere coalitieregering ook de diplomatieke betrekkingen worden genormaliseerd en dit tot wederzijds voordeel leiden. Nederland en Suriname hebben een historische band van enkele honderden jaren oud, we spreken dezelfde taal het Nederlands en vele Surinamers kennen de Nederlandse geschiedenis.

  Surinamers/kiezers van Suriname zorgen jullie ervoor dat de relatie van Suriname en Nederland weer verbetert bij de Algemene En Geheime Verkiezingen van 25 mei 2020. Er valt veel te bespreken met Nederland, ook hoe en onder welke voorwaarden wij ddb zullen uitleveren om zijn gevangenisstraf van 11 jaar voor drugshandel in Nederland uit te zitten.

  Het plan van aanpak hiervoor is al gemaakt.
  Een tipje van de sluiter oplichten, zoon is al in USA, ddb in Nederland en een losprijs voor de uitlevering.

  Zie met dit bericht hoeveel Surinamers dagelijks/jaarlijks naar Nederland reizen voor familiebezoek, zaken, medische behandeling, studie, vakantie, stage, werk, trainingen, culturele reden, enz of omgekeerd.

  Nederland is heel belangrijk voor Suriname en omgekeerd. ddb, ndp kan dit niet tegen houden. Wij hebben een gedeeltelijke gezamenlijke geschiedenis.


  Maak melding
 3. De grote boeven in de regering van Su vertikken het om het geplaagde SLM financieel te steunen zodat de mensen teruggehaald kunnen worden naar Su.

  Nu staan ze te showen met hun asfaltprojectje!

  Deze mensen hebben betaalt voor een retourtje, maar kregen niet meer dan een enkeltje.

  Daar zitten ze dan, in het buitenland wachtend op de SLM die nooit meer komt.

  Maar gelukkig is er de KLM die de helpende hand biedt!
  Maar eigenlijk moet de regering van Su zich moeten ontfermen over deze reizigers, want dat hebben zij steeds nagelaten.

  En ook weer jammer dat er weer met een schuldig vingertje gewezen wordt naar de KLM door sommigen, terwijl zij de oplossing voor het probleem bieden.


  Maak melding
 4. Politiek en financieel spelletje.
  Als de slm die ervoor verantwoordelijk is ze ophaalt hoeven ze niets te betalen.
  Dus laten ze klm het vuile werk opknappen. Klm doet het uiteraard niet gratis voor slm klanten. Dat zou slm ook niet gratis doen voor klm klanten.


  Maak melding
 5. @Wayambo
  Weer gal aan het uitspuwen paarse rat?!
  Wat is zo moeilijk dat jij niet snappen kan!?
  De gestranden reizigers hebben slm het volle bedrag van heen en terug reis betaald.Het is de verantwoordelijkheid van de slm om ze op te halen!
  De KLM heeft het recht om voor reiskosten te vragen die gelijk is aan een reisticket heen en terug!
  Zodra de KLM de reizegers heeft gebracht naar Suriname moeten ze toch de terugreis naar Nederland maken en dan moet weer getankt worden ,de voorbereidingen om terug te vliegen is niet iets dat gratis gebeurd.De verwende surinamers lopen echt met het idee dat alles gratis voor ze moeten zijn.
  Wees de klm dankbaar dat ze jullie terug vliegen.Het is een dure reis voor jullie maar er os geen ander keus.Je doet het of doet het niet.De Klm dwingt je niet.


  Maak melding
 6. Som had eerder contact met de olm moeten nemen toen de klm zelf mensen zijn op komen halen in Suriname hadden ze de klanten van de de slm mee naar Suriname kunnen nemen had de ticket misschien 350 € gekost maar nee de slm huurt een Belgisch toestel in inplaats contact met de klm te zoeken .
  Dus Waldo hoo jij je grote onbeschofte bek maar een keer en wijs een keer naar jezelf inplaats naar anderen.


  Maak melding
 7. KLM blijft een hele grote boef! Ze moesten die vlucht maken om hun eigen pasgangers terug te brengen en weer op te halen. Daarom al zouden ze de andere passagiers niet hoeven uit te buiten! Maar dat is de aard van de rijken op aarde, uitbuiten en nogmaals uitbuiten. Foefoermans, dibdibri, Chor sala!!!


  Maak melding
 8. Je zal toch ooit weer je grenzen moeten opengooien. In Europa is vliegverkeer weer mogelijk, vele landen kennen een versoepeling en het heeft geen schokkend effect.

  De wereld zal er achter komen dat dit virus niet te verslaan is maar ook niet zo gevaarlijk als men denkt. Dus je kan beter investeren in de gezondheidszorg dan iedereen maar in lockdowns of quarantaine. Je kan t mensen niet aandoen hun families/geliefden voor nog hele lange tijd te moeten missen. Desnoods laat je de toeristen uit Nederland mee betalen voor een betere zorg in Suriname…


  Maak melding
 9. Intussen kan je dit weekend nog snel naar Surinam Air Cargo die adverteerde met de laatste vlucht voor niet lang houdbare vracht kan je morgen nog terecht en Suriname maakt meteen gebruik van het vliegtuig om hun exportproducten mee te geven. Daar hoor je niemand over. Ik heb zelf begrepen dat er een overledene mee kan om in Nederland begraven te worden.
  De Nederlanders==>KLM zijn weer de reddende engelen nu moeten de repatrianten die moeten betalen bundelen en de SLM een zaak aan de broek doen want in feite zijn ze opgelicht door de SLM====> contractbreuk en buiten schuld extrakosten.
  Nu moet Dewanand ook hierover een lovend stuk schrijven.


  Maak melding
 10. Komt het in het voordeel van Klm dan is alles goed
  Ze nemen ook mensen mee die in Suriname zijn.
  Dacht je dat ze leeg terug gingen?? Uit nl moeten we voorzichtig zijn wie er komt. Covid gevallen moeten daar blijven


  Maak melding
 11. Er wordt niet getest.
  Daarom weet echt niemand hoeveel besmette personen hier rondlopen.
  Quarantaine wordt toegepast en weg mag je.
  We moeten bidden dat alles goed blijft.
  Ik merk ook dat velen ongeduldig worden om weer zonder regels te gaan leven.
  God behoede ons!!!


  Maak melding
 12. @ Daniel: ja wat verwacht je dan? Als na 2 weken quarantaine je geen ziekteverschijnselen hebt moet je dan nog blijven? Suriname heeft 0 besmettingen. In Nederland gaat het ook de goede kant op. Basisscholen zijn weer geopend. Kinderen speelden tijdens de sluiting gewoon buiten met elkaar. Geen enkel kind is overleden aan corona. Kortom, sluiting scholen onnodig..ook in Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES