zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Misiekaba stelt die-hard NDP'er aan als zijn nieuwe beleidsadviseur

Minister Misiekaba stelt die-hard NDP’er aan als zijn nieuwe beleidsadviseur

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is Patricia van Ommeren die door de Surinaamse minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), André Misiekaba, afgelopen woensdag benoemd is als beleidsadviseur op zijn ministerie. De vrouw ook wel bekend als ‘Mama’ of ‘Deki Bolu’, is één van de circa vijftig mensen die een vaste aanstelling van Misiekaba hebben gekregen.

Wat Van Ommeren precies gaat doen, is niet geheel duidelijk. Volgens Misiekaba zal ze adviseren op met name politiek gebied. Welke ervaring zij daarvoor heeft is ook niet geheel duidelijk, maar volgens de minister is ze een ervaren politica.

Patricia van Ommeren is geen onbekende in Suriname. Ik heb gemeend haar als beleidsadviseur in te stellen en met name op politiek gebied. Mevrouw van Ommeren is een ervaren poltica en met name op politiek gebied gaat ze mij adviseren” aldus Misiekaba.

Critici hebben met verbazing gereageerd op het feit dat Misiekaba minder dan twee weken voor de verkiezingen met baantjes loopt te strooien en een vaste aanstelling aan mensen geeft. Dat Van Ommeren wordt aangesteld als beleidsadviseur op zijn ministerie zien zij ook als het zoveelste bewijs dat de NDP schaamteloos haar politieke vrienden op diverse plekken loopt te accommoderen.

Het moment dat Misiekaba zijn nieuwe beleidsadviseur presenteert. Zie meer hieronder:

Deki Bolu in actie:

https://www.facebook.com/rashad.taus/videos/10158332604754628/
Die-hard NDP’er Patricia van Ommeren in volledig paars te OCER.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

117 REACTIES
 1. IN ANDERE LANDEN IS HET ZO DAT GEEN ENKELE MINISTER 3 MAANDEN VOOR DE VERKIEZINGEN CONTRACTEN MOGEN ONDERTEKENEN..WAAROM IS DAT NIET ZO IN SURINAME..SOSO BULSHITTTT


  gemodereerd
 2. Nou ze heeft ronduit een aso overkomen op die foto en op de andere komt ze ook niet echt gunstig over… hoe kan je in deze crisis mensen gaan benoemen ??? En geen eens behoorlijke info over mevrouw haar achtergrond, cv ? enz ?


  gemodereerd
 3. Wat een belachelijke vertoning zeg. Doe even normaal. Wat wilt ze met al dat goud om haar nek laten zien. Dat ze geld heeft? Dat kan ook zonder geelzucht om je nek. Al draagt een aap een gouden ring, het blijft een lelijk ding.


  Maak melding
 4. Nog zo een analfabete wanbelijds medewerker uit de NDPLee. Stuur ze allemaal naar huis zonder salaris na de verkiezingen. Miesie-Ka mag haar uit eigen zak betalen.


  Maak melding
 5. Beleidsadviseur?
  Deze Deki lijkt mij niet zo een persoon die beleid zou kunnen en moeten maken.
  Indien je haar zou vragen “Deki wat zijn je speerpunten voor de komende jaarplannen waarvoor er een budget moet worden opgemaakt en aangevraagd?”

  Wel wel wel zelf heb ik het vermoeden dat het antwoord zal zijn “speerpunten? Wel mi masra dja unu ne djoekoe nanga speer dat na sma foe binnenland e doe. Dja ondro djoekoe unu e verstang wang tra sani”

  Ieder zijn ding je mag iemand niet beoordelen naar haar grootte en tatoeage maar hier is wel de eerste rode signalen van “zou ze het kunnen, ik bedoel beleid plannen?


  Maak melding
 6. Geen opleiding bekend????
  Wat ze gaat doen kan een goed denkend burger precies vertellen. En dat is haar zaken vullen.

  Beleidsadviseur en zij?????
  Is dit een stukje uit een stripboek???
  Mi si ka moet eerlijk vertellen dat een neukertje van haar eisen heeft gesteld voor haar bed prestaties en niks ánders.

  Als zo iemand beleid moet gaan geven zal je de “oorlog” nooit winnen. Schiet ze dan liever dood.


  Maak melding
 7. Dit is het paradepaardje van de NDP.
  Elke Bouta-lover zal zich in haar herkennen. Deze diehard NDPer is de beste vertegenwoordiger van de NDP, zij verdient het om op elke billboard en banner vertoont te worden. Zij verdient het om bij elke opening van een NDP-project aanwezig te zijn.

  Beste verstandige Surinamers,
  Laat ze maar doen.
  Nog 1 week . En dan, Yu sten ow do eng.
  Nog 1 week. En dan hebben wij de kans om te kiezen voor respect en fatsoen.
  Nog 1 week . En dan hebben wij de kans om te kiezen voor een beter Suriname.

  Wij gaan Suriname redden. Wij zijn het onszelf verplicht.

  Mama Sranang ab yu fa nodoe. Krakti !


  Maak melding
 8. Hahahahaha,

  Sjeng torie. Beleidsadviseur? Ik wil toch graag haar achtergrond kennen. Wat heeft ze gedaan in het leven, opleiding, werkervaring, misschien is dikke bolu der redding voor su.

  🤣🤣


  Maak melding
 9. Weer zo’n kermisattractie die benoemd wordt als beleidsadviseuze door een baviaan die denkt alles beter te weten en aan alle kanten faalt. Het is onbegrijpelijk. Deze van Ommeren heeft enkel de lagere school doorlopen. Wat is er in dit land gaande met deze gasten. Het wordt hoogtijd dat van Ommeren de marathon gaat lopen over Bosje brug. Mw Tattoo is toch geen voorbeeld voor de jeugd met al die zelfverminkingen op haar lijf. Ze is geen mw Die Hard maar letterlijk een kermisattractie. Misikeba was al bekend dat hij een hoopje zwarte in zijn hoofd heeft.
  Van Ommeren zal ook het geld van de kinderbijslag binnen harken om meer tattoo ’s op haar voorhoofd te laten plaatsen.
  Wat een idioten voorstellen.


  Maak melding
 10. Hahahaha…..wat een treurnis in die paarse rattenkolonie.

  Je komt van het lachen niet meer in slaap als je zo een wandelende tatooklomp als beleids-adviseur aansteld.

  Geeft tegelijkertijd de verstandelijke beperking aan van de paapse dorpspastoor uit Dubai.

  FAILED STATE is nu een FEIT.


  Maak melding
 11. RobG
  😇😓😂
  Je moet mensen niet op uiterlijk beoordelen. Echter deze mevrouw heeft meer weg van een kogelvanger dan een kenniswerker.
  Misiekaba wordt bang


  Maak melding
 12. @Bigi Sma, jij moet niet zomaar een oordeel vellen over deze vrouw omdat zij NDP-er is.Wat moet deze vrouw aan jou bewijzen? Maar het ligt inderdaad aan de aard van het beestje. Ik heb sympathie voor de NDP en ” rücksichtslos ” ging je zonder mij te kennen bagger over mij heen gooien. Maar dat heb je vaak met mensen die niet opgewassen zijn tegen de denkkracht van een ander.


  gemodereerd
 13. @jojo, ik ga ervan uit dat de NDP de grote overwinnaar wordt bij de komende verkiezing. Met dit gegeven blijft de Surinaamse politiek voor mij nog heel lang interessant. Deze mevrouw kan de Surinaamse politiek ook nog interessanter voor ons allen maken. Wat mij betreft mag zij met haar statuur als een orkaan razen over de bureaucraten op de ministeries. Maar laten wij eerlijk zijn. We moeten niet over haar oordelen omdat zij dik is. Dikke mensen zijn bij voorbaat niet dom. Haar dikheid kan ook een medische reden hebben, bijvoorbeeld problemen met haar schildklier.


  Maak melding
 14. Even een reminder voor degenen die zich schuldig maken aan discriminatie. Artikel 2 uit het handvest van mensenrechten van de Verenigde Naties. Artikel 2,

  Een ieder heeft recht op alle rechten en vrijheden die in deze Verklaring zijn vastgelegd, zonder onderscheid van welke aard ook, zoals ras, huidskleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere mening, nationale of sociale afkomst, vermogen, geboorte of andere status. Voorts wordt geen onderscheid gemaakt op grond van de politieke, gerechtelijke of internationale status van het land of gebied waartoe een persoon behoort, ongeacht of het gaat om een onafhankelijk, trust- of niet-zelfbesturend land of om een andere beperking van de soevereiniteit.
  De minister zal wel zijn redenen hebben. Het is gewoon ervaren hoe ze het doet en dan pas een oordeel vellen.


  Maak melding
 15. Je zou iemand in feite niet moeten beoordelen op basis van geloof, etniciteit, uiterlijk of land van herkomst. Je mag wel commentaar leveren op zijn handelen! Zoals ik Ma Dini typeer als een demente persoon, die niet precies weet waarover zij het heeft. Mensen beschuldigen zonder bewijs. Als je een dagje ouder wordt, dan is dementie één van de meest voorkomende verschijnselen, dus niets aan de hand.

  In Nederland zie je duizenden mensen met een beperking, je gaat deze mensen toch niet uitlachen. Je moet ze juist ondersteunen!

  Het is juist prijzenswaardig dat de huidige regering in Suriname iedereen in de samenleving een kans geeft!


  Maak melding
 16. De ndp is destructief bezig… Dan bedoel ik niet de individuele benoemingen.., zoals van dame van ommeren .., nee.., er is al geruime tijd bij de ndp geen sprake van beleid meer… Duurzaam beleidsmedewerkers heeft de ndp niet op het oog.. De ndp staat ook niet open voor kritiek.. .Het is jammer dat ndp strateeg.. E. Van der San op pijnpunten de burgers gaat uitschelden.. Zelfs hun moeder spaart hij niet.. . Salarissen van politie en onderwijzend personeel kennen een haast dagelijks koopkrachtverlies… Landbouwproducten worden spotgoedkoop aangeboden… Er is geen export meer… De landbouwer staat met de rug tegen de meer… De landbouwminister heeft alleen oog voor zijn familie- bedrijven.. . Cubaanse artsen worden gerekruteerd en betaald in Amerikaanse dollars… Surinaamse medisch personeel staan in de rij bij de voedselbank in paramaribo…. Een weg is aangelegd door China.., vernoemd naar bouterse… China heeft geld en wel veel geld… De Chinezen bouwen wegen vooral als goodwill richting china.. Morgen als pietserse aan de macht is dan heet het de pieterse weg… China heeft haar eigen belang voor ogen.. . Wat surinamers willen is werkgelegenheid en dat is een beetje te veel gevraagd voor de ndp-regering… De ndp top is uit op een aanvaring met andere politieke partijen, ook met de abop.., van Ronnie Brunswijk.. .. Haitianen zijn illegaal toegevoegd aan de kiezerslijsten in het binnenland… Er is bewijs te over hiervoor… Een ander heikel punt is dat van abrahams.., deze ndp rat uit paramaribo verkoopt kunstmest aan de nickerianen.. Dat tegen woekerprijzen.. Een buschauffeur wordt geterroriseerd door de ndp regels… Hij heeft amper inkomsten om zijn familie te onderhouden.. Ja.., de ndp heeft het volk van Suriname heel wat uit te leggen..


  Maak melding
 17. Laat onderstaande een les zijn voor de VHP, dat Nederland NUL komma NUL cent hulp gaat geven aan Suriname. Dus laat je niet misleiden door de oranje partij in Suriname! Misschien wil Chan wel een loopjongentje zijn van Rutte en zijn fiets gaan stallen!
  ========
  Politici en ambtenaren op Curaçao, Aruba en Sint-Maarten moeten inleveren om in aanmerking te komen voor nog eens 370 miljoen euro coronasteun. Dat blijkt
  uit een brief van staatssecretaris Knops, die in handen is van de NOS.

  Het steunpakket komt pas beschikbaar als politici een kwart van hun beloning inleveren en ambtenaren 12,5 procent. Verder moet Curaçao openheid geven over de financiële sector en de staat van overheidsbedrijven. Sint-Maarten moet pensioenhervormingen doorvoeren.

  De Curaçaose premier Rhuggenaath noemt de eisen niet realistisch en zegt dat hij geen loopjongen van Nederland is


  Maak melding
 18. ” … Wat Van Ommeren precies gaat doen, is niet geheel duidelijk. Volgens Misiekaba zal ze adviseren op met name politiek gebied. Welke ervaring zij daarvoor heeft is ook niet geheel duidelijk, maar volgens de minister is ze een ervaren politica. … ”

  Dus, wat ze gaat doen is niet duidelijk, welke ervaring ze heeft is niet duidelijk, in een ander artikel werd duidelijk dat haar opleiding ook niet duidelijk is.
  Maar zij wordt aangesteld en zal dus een salaris krijgen. Misschien ook wel een “bedrijfsauto”.

  Aan iedereen die nu nog twijfelt op wie te stemmen,
  Aan iedereen die nog steeds van mening is niet te gaan stemmen,

  besef dat ook jouw belastinggeld naar de salarissen gaat van dit soort patjakkers. Sterker nog dit is de afgelopen 10 jaar veelvuldig gebeurt. Ga maar zelf na, denk maar aan de meer dan 60 gereshuffelde ministers onder andere.

  Beste mensen,
  willem wij een monsterzegen of
  willen wij geleid worden door monsters.

  Red Suriname. Yu kondre ab yu fa nodoe !

  Krakti !


  Maak melding
 19. Wayambo. En jouw punt tav bovenstaande topic is? Terug naar de topic: het is normaal dat figuren van de, op dat moment, aan de macht zijnde politieke partij benoemd worden in beleidsfuncties.Maar wat niet normaal is, is dat vlak voor de verkiezingen dit soort benoemingen plaatsvinden; net als de andere recente benoemingen. Dit brengt risico’s met zich mee; want je weet niet of jouw partij aan de macht terugkomt. En zo ja; dezelfde minister.
  En je hebt de kans dat je thuiszit. Net als vele anderen die zijn voorgegaan met behoud van een riante salaris, die behoorlijk op de landsbegroting drukt. Dit moet worden afgeschaft; dit patronage systeem. Om maar niet te spreken van het feit, dat zo’n functie een bepaald ontwikkelingsniveau met zich meebrengt. Maar bovenstaande functie is weer een gecreëerde functie :politiek adviseur van de minister van sociale zaken. Wat voor nut heeft het? Kan iemand dat uitleggen? Want je bent al in een politieke partij met een zg wetenschappelijk bureau.


  Maak melding
 20. Heel goed dat ned deze eisen stelt voor een steunpakket aan de caribien. Het is niet enkel handje ophouden. Iedereen dient mee te werken in de strijd tegen deze crisis.

  Zo is nederland groot geworden. Inleveren in mindere tijden, opbouwen in tijden van hoop en weer uitgeven in tijden van glorie!


  Maak melding
 21. RobG 16 mei 2020 At 08:20
  Don ’t take the woman or man by the look. Deze vrouw hoeft dan niet de uitstraling te hebben van een uitgehongerde model op hoge hakken met een leeg hoofd. Zij straalt in ieder geval kracht uit. Haar overtuigingskracht is wel hard nodig om de hardnekkige bureaucraten binnen het ambtenarenapparaat te overrompelen met hun halsstarrige werkhouding. Zij kan het verschil maken.

  RobG. Ik heb bewondering voor jou. Je bent in staat om alles wat krom is recht te lullen.
  Met andere woorden. Als er een naaktfoto van deze dame gepubliceerd zou worden zou je toch nog beweren dat ze netjes gekleed was.
  Deze daadkrachtige meid van jouw heeft niet eens de lagere school doorlopen en was schoonmaakster bij Over. De volgende regering moet al deze privileges terugdraaien en alle wetten hieromtrent veranderen zoals de NDP dat al die tijd heeft gedaan.
  Op 25 mei 2020 moeten we afscheid nemen van het militaristisch beleid van de NDP. Weg met ze.


  Maak melding
 22. Wanneer word er geld over gemaakt voor OKB 700000 SRD voor de verkiezing .

  Men moet Boefdraad bedelen om geld voor de verkiezing .

  De verkiezing gaat door ,eerst zien dan geloven .

  Wanneer word de stront avond klok weg gehaald .

  De schurken van NDP gaan de avond klok ook tijdens de verkiezing zo houden .

  Met een avond klok gaan de schurken van NDP stem kaarten bij zetten .

  Mensen gaan na de verkiezing slapen het is nog avond klok .

  Maar de landrovers van NDP gaan lekker stem bussen verwisselen in hun voordeel .

  Een potje pinda kaas 70 SRD NDP prijs

  Een kleine kip 80 SRD prijs van Hooghart Dagoe

  Hoogopgeleide NDP mensen houden niet van Hindoestanen .

  Verbroedering politiek is verloedering politiek geworden .


  Maak melding
 23. Zo is Nederland groot geworden
  ===
  Helemaal mee eens, door meer dan 300 jaar uitbuiten. Daar wil de VHP weer naar toe. Zich laten uitbuiten en op bedel tour naar de Noordzee. Verder hebben ze niets bijzonders in hun programma.


  Maak melding
 24. NDP Hoogopgeleiden mensen houden niet van Hindoestanen ,zij worden als AS gebruikt .

  Doehkie kan het vertellen ,in NDP houd men niet van Hindoestanen .

  In NDP is het verloedering in plaats van verbroedering .

  In 40 jaren NDP zijn er duizenden Surinamers overleden door de denk beelden van NDP overleden .

  Een weg zij weg maken van 9 km kost 60 miljoen USD en dan nog op borg gemaakt .


  Maak melding
 25. Laatste nieuws. Deze nieuwe adviseur. Letterlijk. was schoonmaakster en taxi chauffeuse bij Sheiks taxi..dot mofo. ..vies en vuil schelden. Tjek het maar ddb aanhang.


  Maak melding
 26. In Nederland heeft men twee wereld oorlogen mee gemaakt als was plaat .

  In 50 jaren is Nederland opgebouwd door de andere generaties .

  Dat van 300 jaren gestolen uit Suriname was al op gegeten voor de oorlogen .

  De kolonisten hebben genoeg achter gelaten voor de schurken van NDP .

  Laat Hooghart en Bouterse Katoen en Coffy gaan planten en exporteren voor de kolonisten


  Maak melding
 27. Laatste nieuws. Deze nieuwe advieseur. ..letterlijk. .was schoonmaakster en taxichauffeuse bij Sheiks taxi. ..dot mofo. …tjek het maar ddb aanhangers.


  Maak melding
 28. Wayambo 16 mei 2020 At 11:02

  ” … Zo is Nederland groot geworden
  ===
  Helemaal mee eens, door meer dan 300 jaar uitbuiten. Daar wil de VHP weer naar toe. Zich laten uitbuiten en op bedel tour naar de Noordzee. Verder hebben ze niets bijzonders in hun programma. … ”

  Ik weet niet in welk grot jij leeft, maar Suriname is al 44 jaar onafhankelijk. En de afgelopen 10 jaar heeft de NDP aaneensluitend geregeerd onder leiding van dezelfde bejaarde draaideur criminelen.
  Wat is er tot nu toe bereikt dan hier en daar een beetje asfalt en andere witwasprojecten.
  Na 10 jaar NDP wilt zelfs de Surinamer de SRD niet hebben, Surinamers moeten bij Chotelaar gaan bedelen en af en toe krijgen ze een pakket met morjon en bruine bonen. Ze komen met hun inkomen niet uit maar moeten wel de schulden van de NDP betalen.

  Een ding wordt mij steeds duidelijker;
  Bouta-lovers haten Suriname en vernederen Suriname.


  Maak melding
 29. De loon van iemand van de Sociale dienst 950 Euro ,is de loon van Misikaka .

  Loon Sociale dienst 950 Euro
  Huur sudsidie 250 Euro
  Zorg toeslag 135 Euro
  Totaal 1350 Euro
  Gratis ontvangen van staat van Nederland

  De lonen van een Minister en DNA Leden die nog hard moeten werken .

  Loon DNA leden 16000 SRD is nu 1200 euro
  Loon Minister 30000 SRD IS nu 2000 euro


  Maak melding
 30. Als Chan president wordt, kan hij 20 van deze vrouwen inhuren, in plaats van Linga, als body quard. Niet alleen fysiek krachtig, maar blijkbaar ook bemiddeld, zij heeft haar eigen band The root boys. Dus alle feestjes van de overheid SOZA, organiseerd zij. Zij heeft ook een zwarte MMA, onderscheiding, in suma worstelen. Mi dat e long, bij enige confrontatie met deze vrouw.


  Maak melding
 31. In Nederland heeft men systemen op gebouwd dat een ieder wat van de staat kan ontvangen al werk je niet .

  In Suriname zoek NDP Regering nog naar Systemen om problemen op te lossen .

  Nederland was plaat na de oorlog en is door andere generaties weer opgebouwd .

  Niet het goud en katoen van Suriname van 300 jaren terug hebben Nederland weer opgebouwd .

  De kolonisten hebben genoeg achter gelaten maar NDP vernietig als en dan maar lullen over Nederland .

  Een potje pinda kaas kan NDP zelf niet produceren .


  Maak melding
 32. Je heb veel ondankbare Surinamers die Nederland de schuld geven van wat in Suriname nu gebeurt .

  NDP heeft alle Systemen kapot gemaakt in Suriname ,waar een ieder een beter leven ken hebben .

  Zie maar Loon schoonmaakster nieuw Front Regering 1000 srd was 300 USD

  Zie maar Loon schoonmaakster NDP Regering 1200 srd is nu maar 90 usd .

  Is het Nederland dat de loon heeft laten dalen voor de bevolking naar 90 USD .

  Ik blijf er bij Regering NDP is erger dan de slavernij tijd jaar 1800 .


  Maak melding
 33. NDP heeft Systemen op gebouwd om te stelen van de staat en dat al 40 jaren .

  NDP gebruikt Hindoestanen als as ,en maar lullen over verbroedering politiek .

  Zo ook de Grondrechten van de Inheemse en de Marrons ,nooit geregeld door deze schurken van NDP .


  Maak melding
 34. Is de vice precident Adin een hoogopgeleide, Surinamer of een hoogopgeleide hindoestaan?
  Hij is een hoogopgeleide Surinamer van hindoestaanse afkomst. En ik heb veel respect voor deze man, als Surinamer.


  Maak melding
 35. Vice President is ook een zandloper van NDP ,tekens ziet hij derde wereld oorlog .

  Vice President zou lang geleden een paar elementen uit de noodfonds uit voeren .

  In 1980 was Vice President 10 jaar oud tijdens de staatsgreep .


  Maak melding
 36. Dank zij vice President moeten de mensen dit rot bedrag verdienen .

  Adin vice President wat verdient een schoonmaakster nu 90 usd

  Wat verdiende een schoonmaakster onder nieuw front 300 usd .


  Maak melding
 37. Jogi kan het in Hindoestaan uitleggen of in sranang

  Wij van de Oppositie werken niet met de NDP .

  Na de verkiezing van 2015 is NDP alleen een Regering gaan vormen met de gestolen zetels .
  Verbroedering politiek van NDP maar ze vormen alleen de Regering .

  Verbroedering is verloedering geworden voor NDP VERLOEDERING .


  Maak melding
 38. Wendy

  16 mei 2020 At 11:47

  Jogi zit in DNA. He bben jullie zijn nederlands gehoort?? Zijn
  opleiding?? Behalve rover.
  VHP heeft de boodschap van Patricia Etnel (NPS) gehad. Want vhp heeft nooit min van fin gehad if governor vn centrale bank maar ze doen alsof ze ooit iets gedaan hebben aan een koers. Oja ze hft ook gesproken over gestolen geld dat vhpers op buitenlandse rekeningen hebben. Dan wilt vhp mt abop en nps gaan bundelen??
  Dankzij nps zat vhp in coalitie. Laten ze P.E. nu antwoorden

  ==============================

  Hoe zit het met jouw Nederlandse spelling dan. Je lult ook maar wat de ether in. Waar zijn de bewijzen dat Jogi een rover is ? Bouterse is veroordeeld voor meervoudige moord. Wat zeg je daarvan. VHP heeft het land 2x opgebouwd na vernietiging door Bouterse en zijn trawanten. Zoals als gebruikelijk laat je je weer eens pimpen door de NDP. Anders gezegd je bent bezeten door de paarse evangelie. In jouw ogen kan de VHP niks goeds doen.


  Maak melding
 39. Je heb veel ondankbare Surinamers die Nederland de schuld geven van wat in Suriname nu gebeurt .

  NDP heeft alle Systemen kapot gemaakt in Suriname ,waar een ieder een beter leven kon hebben .

  Zie maar Loon schoonmaakster nieuw Front Regering 1000 srd was 300 USD

  Zie maar Loon schoonmaakster NDP Regering 1200 srd is nu maar 90 usd .

  Is het Nederland dat de loon heeft laten dalen voor de bevolking naar 90 USD .

  Ik blijf er bij Regering NDP is erger dan de slavernij tijd jaar 1800 .


  Maak melding
 40. Hmm, hopelijk komt het niet op de tv hier
  Hoe zullen hardwerkende ndpers zich voelen als ze zien dat deze vrouw zo’n promtie maakt, terwijl zij al jaren zich inspannen een lo ka over zich heen krijgen, maar niet gezien nog gehoord worden


  Maak melding
 41. De kleinere politieke partijen zijn nu ook al behoorlijk zat van de huichelpraktijken en vals spel van de VHP.

  Curtis Hofwijks, politiek leider en lijsttrekker van PRO in Paramaribo, concludeert dat de VHP klaarblijkelijk tot het inzicht is gekomen dat de partij zelf echt niet zo groot is om het alleen tegen de NDP te kunnen opnemen en misleidt nu de kiezers met het kleine en grote partijen verhaal om daar munt uit te slaan.
  “Wij kennen de geschiedenis van partijen die zich nu opwerpen als de redder. We weten precies wat ze wel en niet hebben gedaan. Dat zij nu komen klagen over een stelsel waartegen zij zelf niets hebben gedaan, toen het in hun voordeel werkte, vind ik dan ook ongegrond. Over stemmen die verloren gaan als je niet op een grote partij stemt, denk ik dat dat die vraag pas echt relevant wordt als de VHP, na de verkiezingen met de NDP zal samenwerken”, aldus Hofwijks.

  Deze manier van campagne voeren vertoont veel ambivalent gedrag en is misleidend”, vindt DA’91-voorzitter Angelic del Castilho. “We merken dat er veel geld in wordt gestopt, wat aangeeft dat er enorme belangen op het spel staan.


  Maak melding
 42. Was zij die op Zanderij aan het uitschelden was toen bouta van China terugkwam.
  Dit is dan het niveau van een gemiddelde ndp’er. Hoe meer je misdraagt hoe beter je wordt gefaciliteerd.


  Maak melding
 43. Het echte volk, de echte trotse Surinamers, zijn het zat. Het lijkt er op dat zij nu beseffen wat de realiteit is.

  Het echte volk van Suriname zal alle partijen die misleiding hebben ondersteund afstraffen.
  Het echte volk van Suriname heeft respect voor de kleine eerlijke partijen maar het volk kiest nu duidelijk voor een partij met een overschot aan deskundigen.
  Het echte volk van Suriname wilt nu een krachtige partij met daadkracht en met respect naar de kleine partijen zij zijn niet bij machte om het op te nemen tegen het gedrocht, de NDP.
  Maar de kleine partijen hoeven niet te vrezen, want uiteindelijk zal er een coalitie gevormd worden.

  Dus aan alle “kleine” politieke partijen zoals PRO, STREI, DA’91,
  blijf hard werken, wij hebben gezamenlijk een doel namelijk Suriname opschonen.
  En jullie zijn straks ook nodig. Wij gaan het samen doen, samen met alle Surinaamse patriotten.

  Maar eerst de duivel uitdrijven.

  Red Suriname. Krakti


  Maak melding
 44. Hahhah maar stel dat ndp toch win, wordt het nog vijf jaar zeiken over het Surinaams beleid en je broek riem nog meer aanspannen. Blijft iedereen slank.Dat is de enige positieve.
  En trouwens ze zou Boma alleen kunnen runnen. Alles in voorbereiding voor de komende 5 jaar, hou je hart vast


  Maak melding
 45. Wayambo

  16 mei 2020 At 12:16

  Volgende Bollywood movie zal over Jogi gaan, met als titel “Maha Chor”.

  ===============================

  En Bouterse zal genomineerd worden voor een razzie award voor de film “Tralala in Wonderland”


  Maak melding
 46. RobG
  A;ls je naam Bigi Sma ziet en of ruikt en of hoort en of (vul maar in) dan werkt deze naam als een rode lap op een stier.
  Als je mijn posting leest dan ben ik wel degene die aangeeft dat :
  “Ieder zijn ding je mag iemand niet beoordelen naar haar grootte en tatoeage maar hier is wel de eerste rode signalen van “zou ze het kunnen, ik bedoel beleid plannen?”

  Met mijn leeftijd en staat van dienst qua opleiding en werkervaring zowel nationaal als internationaal, vergeet niet dat ik circa 10 jaar heb gewerkt in Suriname en het Caraïbisch gebied waarvan 4 jaar in Suriname, dat ik wel enige mensenkennis heb opgebouwd.

  Het enige wat ik in het kort aangeef is dat ik denk dat deze mevrouw niet in staat zal zijn om enige speerpunten van haar jaarplan te benoemen etc etc etc.
  Tja en dat is een mening geven net zoals ik na enkele postings van jou mijn mening over jou RobG heb geventileerd dat ik ernstig twijfel aan de opleiding die jij RobG jezelf hebt opgegeven. Reden waarom ik jou RobG de pseudo econoom heb genoemd.
  En RobG
  Mijn mening over jou daar he b ik tot op heden geen reden voor om deze te herzien en wel omdat je tot op heden de vragen die ik je heb voorgelegd ter beantwoording nog steeds niet hebt beantwoord.
  Zo ook de vragen die Pico jou heeft voorgeschoteld waarvan je het antwoord nog steeds schuldig bent.
  Dus t.a.v. deze vrouw Deki staat mijn visie en opmerking over speerpunten en beleid nog steeds als een huis tenzij zij het tegendeel bewijst.

  Precies zoals John het verwoord RobG, dat jij in staat bent zelfs een hoopje poep van de NDP te verdedigen dat het een rum cake of een chocolade taart is


  Maak melding
 47. Kondremangs
  Dit zegt opnieuw genoeg over het niveau van de DiDiBri lovers ……nu in dit geval misiekikaba. ……hij is nu 1 jaar mini ster. …dus is hij blij met zijn levenslange pensioen. ….zg pastor die winti pre bevordert. …..opmerkelijk genoeg gebeuren last minute benoemingen. …..terugdraaien na 25 mei als die megabende een pakslaag krijgt. ….we hebben wel enkele woorden bijgeleerd. …precair. ….franchepane en tralala. ……we zullen nog meer bijleren. …..vervolgen. ..afpakken en opsluiten. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 48. RobG 16 mei 2020 At 09:29

  @jojo, ik ga ervan uit dat de NDP de grote overwinnaar wordt bij de komende verkiezing. Met dit gegeven blijft de Surinaamse politiek voor mij nog heel lang interessant. Deze mevrouw kan de Surinaamse politiek ook nog interessanter voor ons allen maken. Wat mij betreft mag zij met haar statuur als een orkaan razen over de bureaucraten op de ministeries. Maar laten wij eerlijk zijn. We moeten niet over haar oordelen omdat zij dik is. Dikke mensen zijn bij voorbaat niet dom. Haar dikheid kan ook een medische reden hebben, bijvoorbeeld problemen met haar schildklier.
  &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

  Nee kijk naar tap a bankstel deze vrouw is een koenoe is al een oude opname


  Maak melding
 49. Dit is precies de reden, dat ik mijn kinderen leer; waarom een goede reputatie belangrijk is!

  Als je geen goede naam opbouwt, zal je verleden je altijd inhalen. Leri no e poeroe dong. Ma na fasi fa yu e tyari u srefi, e gi yu koni en e poeroe dong.


  Maak melding
 50. U hoef het niet eens te zijn met een beleid van de NDP ik ben ook geen lid van de NDP maar mensen in hun waarde laten is heel belangrijk. Jullie kennen haar niet en oordelen gelijk iedereen heeft en eigen mening niks fout .Maar mensen kwetsen en vernederen vind ik te ver gaan.
  Achter elk mens schuilt er een verhaal.
  laten wij stoppen om rascitische en discriminerende opmerking te maken.


  Maak melding
 51. Ach, we beoordelen iemand op basis van haar uiterlijk. Deze dame ziet er normaal uit. Is haar keuze hoe ze eruit wil zien. Als we deze foto van haar naast die van Reshma zouden plaatsen, dan zou je wel veel overeenkomsten zien, wat uiterlijk betreft! Deze dame is een beetje dik en heeft wat tatoeages op haar lichaam. Reshma is ook dik en heeft heel veel gekleurde waterverf op haar gezicht. Niets mis mee toch, als je op zo’n manier je prettig voelt!

  Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is!!


  Maak melding
 52. Ik maak me niet druk over de benoemingen in het laatste kwartaal voor de verkiezingen want er komen nog beoordelingsgesprekken in je proeftijd ben je aangeschoten wild en staje met 1 voet buiten en met de andere op de dorpel.
  Zo iemand zie je toch niet aan een onderhandelingstafel zitten met buitenlandse vertegenwoordigers?
  Dit is volgens mij een echte Dot Veba. Wie niet wist hoe die eruit ziet en de palmares kent? Deze windvlaag is er 1.


  Maak melding
 53. IK WEET NIET WAAROM DE MENS ANDEREN HAAT OM HUN WAARDE . LAAT DAT MENS VOOR WAT ZE IS OF IS BENOEMD . ALTIJD HEBBEN JULLIE WAT TE ZEGGEN OVER EEN ANDEREN . LIEB A SMA NANGA ING LIBIË. MOETEN JULLIE ALLEEN VRETEN OF EEN GOED LEVEN HEBBENNNNNNNNN????????? DINK A TORIE MENSEN GOD HOUD NIET VAN ZULKE DINGEN . LIEB A SMA LIEB A SMA . LOEKOE OENG LIEBIE. ANDERS MANS BOEK IS DUISTER OM TE LEZEN OENG. NO LUL. SMA..


  Maak melding
 54. Je hoeft niet van iemand te houden om met hem samen te kunnen werken. Wat je in de persoon moet zien is leiderschaps eigenschappen en charisma, en dat heeft Adhin wel. Hij zit niet in dezelfde samanstelling als ik, en bovendien zie ik naast de volgende president Patricia Ethnel, het liefst een andere vrouw, en het maakt mij niet uit van welke etnische afkomst zij is. Ik wil dat capabele vrouwen gaan regeren NPS heeft een behoorlijk aantal in haar gelederen, waarvan hun vaders reeds hun sporen hadden verdiend bij de NPS. VHP durft en heeft geen enkele vrouw waarvan de aanhangers durfen te zeggen dat zij de job kan doen.


  Maak melding
 55. De volgende regering moet gelijk de personeelswet wijzigen zodat het veel makkelijker wordt om ambtenaren te ontslaan. Daarna moet het ambtenarenapparaat drastisch gesaneerd worden want het is al tientallen jaren bekend dat het te groot en inefficient is. Bovendien slokt het een heel groot deel v.d belastinginkomsten op aan uitbetaling van salarissen (geldverspilling). Paarse ghetto figuren zoals deze zwarte vetzak patricia dienen als eerste ontslagen te worden en ze hoeven geen ontslagvergoeding mee te krijgen want ze hebben genoeg geroofd.


  Maak melding
 56. RobG 16 mei 2020 At 08:20

  ” … Zij straalt in ieder geval kracht uit. Haar overtuigingskracht is wel hard nodig om de hardnekkige bureaucraten binnen het ambtenarenapparaat te overrompelen met hun halsstarrige werkhouding. Zij kan het verschil maken. … ”

  RobG, meen je dit nu echt ?


  Maak melding
 57. Adin is om leugens rond te vertellen zo ook Sharmila Massala .

  Stelletje landrovers erger dan de kolonisten zijn de NDP hoogopgeleiden en Bouterse ook laagopgeleide .


  Maak melding
 58. Deze TOBO mevrouw als Beleidsadviseur …. mensen geven jullie me een grote brick.

  De Nationale Dieven Partij laat duidelijk zien dat ze totaal geen geschoold kader hebben.

  Deze Tobo is benoemd tot persoonlijk politiek adviseur van MI-sji-ke-ba …. DUS … na 25 Mei …. A KEBA …. is het uit met de pret ….. nieuwe beleidsinzichten !!!!!!!!

  Na 25 Mei zal mevr. Tobo weer in haar oude functie terugkeren.

  Aan haar nageslacht kan ze dan zeggen {opscheppen}: ik ben toch 10 dagen beleidsadviseur { wat dat ook in ndp context mag betekenen } van een KESKESIE mi-ni-ster geweest !!!!!

  Mevr. Tobo …. PRISIRI NOW, ………., NA BAKA !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 59. Lekker ding, lekker ding hé @robg, echt jou smaak. 3x reacties v robg, echte liefde.

  Een beleidsmedewerker doet onderzoek en stelt vervolgens beleid ( wetten) op namens de minister. Vereiste minimaal Master, Universiteit in desbetreffend vakgebied. Ervaring minimaal 5jr. Deze vrouw voldoet totaal niet.
  Zoals ik al eerder aangaf, bij de ndp wordt je geplaatst. Solliciteren is niet aan de orde. Ambtenaren met veel meer ervaring worden overgeslagen.


  Maak melding
 60. Wayambo zit je samen met Robg veilig aan de Noordzee zijde, met een oranje paspoort te genieten van jullie daroes en achter je PC te reageren wat er allemaal in Suriname gebeurd ?
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding
 61. Zulke personen aannemen is best begrijpelijk, Dit noemen ze investeren in hun eigen toekomst ten koste van Suriname, hoe minder geleerd hoe beter om ze makkelijk te kunnen bespelen, voor een nieuwe regering zal het moeilijke tijden worden omdat er straks overal een ”paard van troje” zal staan van deze regering.


  Maak melding
 62. Hoeveel (ongeschoolde) ambtenaren heeft de ndp de afgelopen 5jr in dienst genomen?
  In 2015 waren het er 4000 ambtenaren.
  En ze gaan maar door, schandalig!

  Een grote bek opzetten, wil niet zeggen dat je capabel bent. Daarnaast speelt protocol, een zakelijk uiterlijk en uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift een belangrijke rol.


  Maak melding
 63. Beste mensen,

  Ik moet erkennen dat de NDP de grootste partij is.
  NDP-volk jullie mogen er inderdaad trots op zijn. Plaatsen jullie je vlag, dit hebben jullie echt verdient.

  De NDP is de grootste partij met uitschot.
  De NDP is de grootste partij zonder deskundigen.

  Bouta-lovers,
  gefeliciteerd. De NDP is inderdaad de grootste partij met sukkels.


  Maak melding
 64. Mama Pati van Ommeren, is een filantroop die vaker is geintervieuwd en een vaste geldschieter is, voor stichting 1 voor 12. Op grond van deze sociale handelingen mogen wij haar, de eer geven die zij verdiend. Big up mama Patty van Ommeren.


  Maak melding
 65. ndp heeft zn doodvonnis getekent.
  So so lafu dja 😂😂😂😂😂😂😂
  👹👹👹👹👹👹👹
  Alleen met fraude kunnen ze zetels krijgen


  Maak melding
 66. Waar blijven de reacties vd ADEK-studenten. Behalve een verhoogd collegegeld en jarenlang zwoegen, ook nog geen baan in het verschiet.
  Politiek getinte individuen worden zonder scholing ergens geplaatst en gaan de toekomst voor jullie bepalen.
  Doe er iets aan!

  (Robg heeft 3x gereageerd, dus ik ook) LOL.


  Maak melding
 67. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Minister Misiekaba stelt die-hard NDP’er aan als zijn nieuwe beleidsadviseur.
  En dat is Patricia van Ommeren.

  Deze DIKKE dame met al haar tatoeages is een heel goede kerkelijke vriendin van de zogenaamde pastor en mini-ster Mie Si Keba van de NDP.

  Maar ze is ook geliefd bij (RobG ).
  Want deze wist ook in zijn reactie te vermelden, dat Patricia van Ommeren problemen heeft met haar (SCHILDKLIER).
  Dat is de reden dat ze als Billie Turf eruit ziet.
  Pronken met zoveel GOUD op je lichaam en nimmer de moeite te hebben genomen om je echt verder in het leven te ontwikkelen, zal ook vragen oproepen bij de burgers.

  Maar de volgende persoon met zijn reactie uit Amsterdam, Nederland is niemand anders dan Frank Creton.
  Hij is bijzonder blij voor deze TATTOO dame.

  @Frank 16 mei 2020 At 12:51
  Big up….Patty for pres. Alles wat niet VHP is, is ok

  Frank Creton, onze kunstschilder heeft vandaag niet de gelegenheid gehad om via een bekende lokale radiozender in Amsterdam, zijn gal te spuwen op WKN.

  Maar na 25 mei 2020 zal deze Patricia van Ommeren geen beleidsadviseur meer zijn.


  Maak melding
 68. @zandloper
  Bij de vhp is er geen plaats voor maffialeden,criminelen en moordenaars.
  Je moet je post verdiend hebben en je krijgt het niet cadeau.Je moet voorts geen strafblad hebben en geen veroordeling op je naam hebben.
  Je moet intelligent zijn,betrouwbaar zijn en niet vrezen om te werken .
  En o,wij van de vhp plukken niet iemand zomaar van de straat en bombaderen die tot minister of beleidsadviseur.
  We hadden mansaram,die mevrouw,maar die voelde zich geroepen tot de bende club van de ndp.Nu is ze 0,0 waard en helemaal niet welkom bij de vhp!
  Nu kan ze de brandnew beleidsadviseur van de ndp joinen.Ze mag tatoe dragen en haar zelf behangen met goud zoals de nieuwe maffia beleidsadviseur van de ndp.
  Hahaha…
  Poepejantje adhin die heeft charisma…en hij heult met de moordenaar van zijn oom samen?!


  Maak melding
 69. Oke, ik snap die visie van de VHP nu helemaal. Net als Balesar krijg je een post in Santa boma niet gratis als cadeau, maar je moet het verdienen. Ai baia, elke dag leer ik wat erbij!!


  Maak melding
 70. Niet te geloven!!!!
  Vandaag zou ik écht onder de grond willen kruipen, mijn naam willen veranderen en pas na 10 jaar terugkomen.
  Die kans is klein want statistisch gezien ben ik dan al dood. Gelukkig dan!
  Beleidsmedewerker ! Hoe dan?? Welke vaardigheden bezit zíj voor zo een belangrijke functie.
  Ik begrijp iedereen en geef iedereen gelijk die zegt dat je niet op uiterlijk mag beoordelen.
  100% gelijk. Maar op slechts een
  “ goed hart “ wat ook relatief is en verder een grote mond, kun je toch geen beleidsmedewerker van een land worden?
  Let op de reactie na het overhandigd krijgen van een “vaag papiertje” in het filmpje.
  Duidelijk geen houding.
  Geloof me, het ligt niet aan de intelligentie dat mevrouw met stomheid geslagen is door zoveel stupiditeit.

  Mensen het gaat om een land besturen. Niet om een goede doelen actie.
  Het gaat om wijsheid, kennis!

  Inderdaad, ik las een visie hier boven; woorden van gelijke strekking,
  domme mensen benoemen zodat je zelf kunt blijven heersen, je macht kunt blijven uitvoeren , onderdanigheid en afhankelijkheid vergroten. Daar lijkt het op.

  Wat afschuwelijk dit. Geloof me, alle “voordeel van de twijfelaars “ dit is écht niet wat we moeten willen. Ik oordeel niet zomaar, ik ken haar!
  Sterker nog, ik heb meelij met deze gefrustreerde vrouw met zo weinig zelfkennis.
  Hoe ga je dan een “minister” adviseren?
  Een minister die liegt en valse alibi’s verstrekt. Het klopt gewoon niet wat hij zegt.
  Ervaren politica!???? Waar, wanneer, wat hoe ?

  Hoeveel meer kunnen deze mensen, de zogenaamde machthebbers, ons in dit land kleineren?
  Dit heeft niets met uiterlijk, afkomst, etniciteit te maken, maar alles met gebrek aan respect en verstand.
  Óók naar degenen die zij nu zogenaamd een “erkenning” geven.
  Ze zal óf afgeslacht worden of een “spek en bonen” figuur worden die dankbaar moet zijn met een beetje geld welke onterecht verdiend wordt.
  Moet je dat willen voor jezelf?
  Moeten wij dat willen voor ons land? Ongeacht politieke kleur, geloof of etniciteit, dit kan en mag echt niet.
  Willen we zo bestuurd worden?


  Maak melding
 71. Don,t take the man by the look maar deze dame haar looks past helemaal bij deze gasten.
  Alhoewel ze zou ook goed passen bij de ABOP.Een lady Bordo.Zelfde merk!


  Maak melding
 72. @Esmerald, ik ben jaren werkzaam geweest als beleidsmedewerker, het was leuk en dynamisch, en ik gun haar deze vrouw de functie ook, vooral als zij aan de kwalificaties kan voldoen. We zijn nu in een andere tijdsperiode die anders is dan de tijd toen VHP en NPS heersten over het land. Nu moet je gekwalificeerd zijn. Ik ga ervan uit dat dit wel met haar het geval is.

  Maar ik neem het vooral ook voor haar op omdat een aantal bedenkelijke figuren hier op dit forum, pretenderen door God aangesteld te zijn om over deze vrouw te oordelen. Ik neem het daarom drie-dubbel-dwars voor haar op. Trouwens, ik gun jou een dergelijke functie ook.


  Maak melding
 73. @ Ray, Als een minister behoefte heeft om geadviseerd te worden op een bepaald vakgebied, en de persoon heeft zich bekwaam getoond op dat gebied, dan moet je waarderen. Over moordenaars, die niet in de VHP zitten, is moeilijk om over te praten, maar als enkelijke van de leden in de VHP overduidelijk dwepen met internationale moordenaars als Bill Gates en Monsanto, dan blijf ik ver uit de buurt van orange. Ik ben groen en wacht af op hoever mijn Patricia komt, en ik zal haar adviseren, op te passen voor de massamoordenaars als Bill Gates en Monsanto, omdat ze niet houden van mensen die op ons lijken. Ze wil en zal niet samenwerken met de NDP, maar ze zal een goede bewaker zijn voor mensen die Surinamer zijn, en het Surinaams belang voorop stellen. Moeders die hun zonen die verkeerd gaan, een draai om hun oor geven met wijsheid en verstand. VHP mist dat, anders zouden ze geen domme beschuldigingen uiten aan mensen die er anders uitzien.


  Maak melding
 74. Er zyn nette vrouwen op d wereld n ook in su
  Dan zyn er minder nette n die worden man/vrouw genoemd.
  Maar nu merk k dat er nog n ander soort bestaat nml: man/man/man/vrouw.
  Zo’n zwangere lelyke vieze olifant hoort thuis onder d markt als zoutvlees verkoper mt hamer n byl in d hand..
  Wanneer deze buffel per ongeluk n onderdrukte wintie laat ontsnappen in ht kabinet vn haar pres dan alla deng owroe kaw drape aw fadong flauw.


  Maak melding
 75. KIJK IK LACH NIEMAND UIT.
  ZE ZEGGEN DONT TAKE THE MEN BY THE LOOK.

  MAAR DEZE STRAALT DE BIL VAN DE LELIJKSTE KOE UIT……………!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 76. Wat een ordinair gedrag over een medemens, over een vrouw, over een dochter en misschien over een moeder van kinderen! Als iemand een klein beetje gezond verstand zou hebben, dan zou die persoon ook kunnen nadenken, wat is haar schuld om deze baan aan te nemen! Wat heeft zij zo verkeerd gedaan om deze baan aan te nemen. Ik snap wel dat de achterlijke mensen van de oppositie zo’n ordinair gedrag gewend zijn. Maar je vergeet dat er een tijd gaat komen dat je ook gestraft zal worden door de goeie heer om zonder redenen mensen pijn te doen! Dat zal zeker gebeuren op de dag des oordeels!


  Maak melding
 77. Wat is er mis met deze vrouw😱, ze ziet eruit of ze zwaar aan de drugs is , plus heeft ze duidelijk een persoonlijkheidsstoornis.
  Is het geoorloofd om zo kort voor het wisselen van de wacht, je persoonlijke hoerenmadam te regelen met een baantje als persoonlijk adviseur. 🤔 Blijft ze dan voor de rest van haar leven alle kerels binnen het kabinet persoonlijk van dienst🙄 Wie is deze vrouw, ik heb nog nooit van haar gehoord, maar die kerels kennen haar blijkbaar wel heel goed.😉


  Maak melding
 78. Ze moet haar lelyke dikke getatoe kont duwen in de neus vn deze mislukte ,door d duivel bezeten pastor n haar uitlaatklep maximaal opengooien. The job has done .hahahaaaaaakhikgikhi .


  Maak melding
 79. ze heeft politieke wetenschappen e/o bestuurkunde onder een brug gestudeerd en daar haar bul gehaald.voor iemand die zich pastor noemt en dan zo een duivels karikatuur tot politiek beleidsmedewerker benoemd is werken met de duivel en getuigd van super stommiteit.
  Weg met de NDP criminelen,550.000 balanceren op de rand van armoede door dat ze rutchigloos blijven stelenop alle fronten.Een vlaggendief wordt directeur van 120 vuil verbrandingsoefens,hoedan , project gedoemd om te mislukken.Na de verkiezing Augis stal schoon vegen en alle afval eruit knikkeren,zonder vergoeding of het terug vorderen bij misikaba en consorten.


  Maak melding
 80. @robg,Jij beleidsmedewerker, whahahaha van welk ministerie baja, Economische zaken, LOL. 5x LOL.
  Deze sprookjes moet je aan die “die-hard” ndp’ers vertellen. Beleidsmedewerkers in Ned zitten dicht bij hun minister en niet ergens in Groningen of Adam.
  Het saaiste beroep op aarde is beleidsmedewerker, absoluut niet dynamisch, geef mijn portie maar aan fikkie. De opleiding vd kandidaten vd andere partijen is zeker hoger. Zelfs Brunsi heeft een master.
  Je moet niet zomaar ergens vanuit gaan, eerst onderzoeken. Deze vrouw heeft geen geschikte opleiding. Basta. Punt uit!
  ONGESCHIKT!


  Maak melding
 81. RobG 16 mei 2020 At 18:41
  @Esmerald, ik ben jaren werkzaam geweest als beleidsmedewerker, het was leuk en dynamisch, en ik gun haar deze vrouw de functie ook, vooral als zij aan de kwalificaties kan voldoen.

  RobG
  Aan welke kwalificaties moet je voldoen? Kun je enkelen hiervan benoemen en aangeven waarom?
  Welk beleid en richting wordt gevraagd voor een ministerie van sociale zaken los van de politieke zaken die Misiekaba benoemt.

  RobG
  stel me niet teleur zoals je dat steeds hebt gedaan bij mijn vragen omtrent economische onderwerpen.
  Het moet voor jou toch niet moeilijk zijn want zoals je zelf aangeeft ben je zelf beleidsmedewerker geweest.
  Dus je bent naast (pseudo) econoom en IT specialist nu dus ook beleidsmedewerker.

  RobG let wel
  deze Deki is benoemt tot beleidsadviseur geen lagere functie van beleidsmedewerker want een beleidsmedewerker is iets heel en wezenlijk anders dan een beleidsadviseur.


  Maak melding
 82. De welbekende Patricia Louise van Ommeren meer bekend als “mama” is een van de 162 mensen die voorgedragen is door de samenleving en gedecoreerd is door de president. Ze werkt in de ghetto waar ze blijkbaar ook vandaan komt, en vangt kinderen op, zoals zoveel vrouwen en moeders in Suriname.Rovers, gansters en mensen van de straat; voor iedereen probeer ik een hulp te zijn,” Aldus mw.van Ommeren. Deze verdiensten zijn dus een eeuwig durende uitkering uit de staatskas waardig.🙄😏


  Maak melding
 83. Johan Adof Pengel heeft ooit gezegd, wees gerust alles komt terecht….
  Over iets meer dan een week, gaan we zien wat het Surinaamse volk heeft gekozen. Het heeft weinig zin om hier op wtk propaganda te maken voor welke partij dan ook. En eigenlijk zouden sommigen die alles wat krom is recht proberen te praten (zonder namen te noemen) zich diep moeten schamen voor het wanbeleid van de afgelopen 10 jaar. Nog nooit in de geschiedenis is er in korte tijd zoveel kapot gemaakt en zit het land generaties lang in de schulden.
  En bespaar me je reactie dat partij X of Y jaren geleden er ook niets van gebakken heeft,… we hadden in elk geval geld in de kas. Nu is de kas leeggeroofd en is su een failed state!


  Maak melding
 84. @Esmerald, jouw sarcasme lijkt wel grenzeloos te zijn. Beleidsmedewerkers komen voor bij de hogere- en lagere overheden, bij (grote) zorginstellingen zoals zieken- en verzorgingshuizen, bij onderwijsinstellingen , vakbonden,enz.enz.Ik mag erop wijzen dat ik bij twee van de bovengenoemde instellingen heb gewerkt als beleidsmedewerker.

  Maar jullie kunnen naar het uiterlijk van mevrouw van Ommeren kijken en op grond van haar uiterlijk een oordeel vellen over haar capaciteiten.Don’t take the woman by the look blijf ik weer herhalen. De familie van Ommeren staat bekend als een familie die veel intellectuelen heeft voortgebracht.

  Ik vermoed dat haar opa, een bekende Surinaamse dierenarts die in het hoger kader van de NPS zat, door partijgenoten is vergiftigd omdat hij bekend stond als een zeer mondig lid. Dit gebeurde in de jaren 70. Hij vermoeden bestaat dat hij belastende informatie over de NPS top wereldkundig zou maken. Hij werd vergiftigd door NPS leden. Zijn ingewanden werden naar Nederland verstuurd voor toxologisch onderzoek.

  In Nederland kwam men er achter dat deze bekende Surinaamse dierenarts was vergiftigd. Jullie moeten ook niet voorbij gaan aan het feit dat deze familie voor ern groot deel bestaat uit; tandartsen, dierenartsen, advocaten, economen, sociologen,enz.enz. Het zit mijn inziens in de genen van dit geslacht om intellectuelen voort te brengen. Het zal mij niet verbazen als mocht blijken dat deze vrouw zeer goed is opgeleid.


  Maak melding
 85. Whahahahahahaha, ik lig in een deuk….beleidsadviseur op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting…..whahahahahahahahaha…ook dit moet vooruitgang heten…whahahahahahahahahahaha…

  De NDP heeft het niet kunnen doen met al die knappe koppen, dus wordt er een leeghoofd bijgehaald.

  Deze mensen kennen geen schaamte..
  Volk van Suriname, zie hier uw nieuwe beleidsadviseur op Sociale ZaKKen en Volkshuisvesting.
  U mag het zeggen…..


  Maak melding
 86. @robg
  Jou gebrabbel maakt nog steeds geen indruk. Het gaat hier om een ‘beleidsadviseur’ vd minister. (Zoals bigi sma aangeeft). Het gaat niet om een beleidsmedewerker ergens in een gemeente.
  De instructie v je broer is fout.
  Vraag je broer naar de betekenis en het ontstaan van “VAN” bij Surinaamse famnamen.


  Maak melding
 87. Werkervaring van de nieuwe adviseur van misibakba : de toiletten in Ocer schoonmaken. Het klopt. Want dat heeft zij zelf verklaard.


  Maak melding
 88. De NDP met aan het hoofd daarvan D.D. Bouterse heeft samen met zijn kornuiten alvast minimaal 3 generaties jonge Surinamers naar de klote geholpen. Door de puinhopen van de zelfverklaarde zogenaamde revo heeft hij deze generaties hun identiteit afgepakt en de kans ontnomen om zichzelf te ontwikkelen. Hoeveel toekomstige generaties Surinamers er hier nog last van zullen hebben is nu niet te voorspellen.


  Maak melding
 89. In Su kan elke achterlijke domme djoeka minister worden. Laat dat duidelijk zijn. Een failed State van de eerste orde. Su is hopeloos verloren. De enige redding is een kolonie van China te worden. Misschien dat het de Chinezen wel lukt om Su te redden van de onvermijdelijke ondergang.


  Maak melding
 90. in het belang van land en mensen heb ik 50 trouwe volgelingen verzekerd. Wat heeft een mens er aan als hij de wereld wint en zijn ziel verliest? Je moet bij je wonen.


  Maak melding
 91. Miesie-ka-keba mag haar mee naar huis nemen om elkaar beleiden als chief opblaaspoppetjes. Geniet ervan want jullie verdienen elkaar.


  Maak melding
 92. Een paar dagen geleden zei ik hier op dit forum dat de ABOB moest wachten met het aannemen van Misiekaba.
  Omdat er nog geen onderzoek is gedaan op zijn voormalige ministerie.

  Ik had geen woord te veel gezegd.
  Er komt nog meer.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 93. Top punt van verschrikking.Zo iemand met een gangster voorkomen laat je toch niet als ambassadeur van een instantie fungeren. Su is echt naar zijn M,,,, en het maakt niet uit wie het land bestuur


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES